Jardel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Se ia ss pt clikerul Elite sau pt folosirea lui pt a aduna? dak il folosesc doar sa las carcateru sa traga afk are cv?:-/ am vazut ca si a luat cnv ss ca in printul lui aparea meet player.. ar fi bine sa bagati un cliker al vostru cu care sa avem voie.. sa putem lasa carcaterul sa traga sa nu amorteasca mana:P
Redemption Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Se ia ss pt clikerul Elite sau pt folosirea lui pt a aduna? dak il folosesc doar sa las carcateru sa traga afk are cv?:-/ am vazut ca si a luat cnv ss ca in printul lui aparea meet player.. ar fi bine sa bagati un cliker al vostru cu care sa avem voie.. sa putem lasa carcaterul sa traga sa nu amorteasca mana:P Unde ai vazut tu ca a luat cineva suspend pentru ca in printul lui aparea "meet player"? Se pedepseste orice program, script care functioneaza ca un bot (pick up, iesit din joc la lvl 400 automat, raspunsuri de tip macro, etc).
Jardel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 CrazyPiE' date='08 June 2010 - 06:43 PM' timestamp='1276011801' post='5154192'] f11-f12 dupa 1 ora se operste Unde ai vazut tu ca a luat cineva suspend pentru ca in printul lui aparea "meet player"? Se pedepseste orice program, script care functioneaza ca un bot (pick up, iesit din joc la lvl 400 automat, raspunsuri de tip macro, etc). dak u zici atunci e greseala mea. sry .. asa mi a zis un pr ca si a luat ss ca a postat la o preloare si aprea meet player..
mau Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dupa 1 ora se operste blocheaza`ti click dreapta la mouse cu cv si numai ai pb :D
Jardel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 blocheaza`ti click dreapta la mouse cu cv si numai ai pb :D iti dai seama ca am incercat pacat ca dupa nu sa mai ridicat butonu=)) a ramas blocat sa dus ;))
Guest [SPAMMERS]CrazyPiE Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dupa 1 ora se operste dak u zici atunci e greseala mea. sry .. asa mi a zis un pr ca si a luat ss ca a postat la o preloare si aprea meet player.. dar asa e voie :)) cu clicker e riscu tau :D
Th3gAm3_SM Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 exista si alt clicker in afara de elite:) :whistle:
20 zile Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 exista guy...exista dizzy exista multe alte clickere...dc neaparat elite.. si app mai este 1 clicker care are functia bot..so..