Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dark*Elf

noul forum

Recommended Posts

Posted

incep cu intrebarea

ce parere aveti despre el..?

culoare...design..la asta ma refer..

probabil daca tot s-a dorit aceasta schimbare nu ar fi fost mai frumos un topic la sugestii in care sa ne

expunem si noi dorinta..ideea?

totusi parerea mea...

e prea stridenta..culoarea...si prea de prost gust designul in totalitate...un kitch

nu vreau sa jignesc..dar ca sa petreci timp pe forum trebuie sa te atraga...nu sa-ti oboseasca ochii...cam asta face culoarea..

am deschis topicul..ca sa discutam despre acest "nou forum" sau noua infatisare..si probabil in timp se vor mai schimba cate ceva..

cel putin culoarea...ma dor ochii cand cand stau pe el acum...

si sper sa nu inchida un moderator cu maretul raspuns..

nu-ti convine...nu-l folosi sau nu sta pe el...

Posted

tot timpul cand e cva nou ti se pare ciudat..acum si mie mi se pare naspa design si cum apare sus profilul +ca topicurile normale sunt imedat langa pined nu sunt distantate cva scrie doar important..

cat despre skin cred ca se vor baga si altele asa ca rabdare

Posted

tot timpul cand e cva nou ti se pare ciudat..acum si mie mi se pare naspa design si cum apare sus profilul +ca topicurile normale sunt imedat langa pined nu sunt distantate cva scrie doar important..

cat despre skin cred ca se vor baga si altele asa ca rabdare

da e normal sa ti se para ciudat...

dar eu ma refer mai ales la culoare...e obositoarea la ochi..

se putea alege o culoare calda sa spun asa...

Posted

Forumul e inca in lucru, dupa cum ati observat din topicurile pinned. Se vor mai face modificari la el, iar varianta cu sugestiile nu ar fi fost valida avand in vedere ca aceste modificari s-au facut pentru toate sectiunile, nu numai Mu Online. Acest topic probabil ca ar fi fost mai indicat sa fie facut la Discutii generale decat la una din sectiunile Play Online.

Posted

implicit un forum nu are teme,vine default. Sunt sigur ca nu ramane asa cum e acuma,dar asteptati si voi ca se lucreaza pe aceasta problema.

Posted

am obs ca a fost dat roll back la forum...s-au pierdut toate posturile de ieri..pana azi..

ce se intampla cu cele de la plangeri..daca cineva doreste sa faca o reevaluare..cum face asta? neavand postul sa vada ptr ce a primit suspend..

cum poate pune linkul ca sa fie reevaluarea corecta...

Posted

Salut,

Am si eu o intrebare. De ce nu ma mai pot conecta pe contul meu Ice™ ? Pentru ca are semnul trade mark la sfarsit ? Eu as dori sa se rezolve problema daca este din cauza noului forum. Si daca tot am initiat un reply sa-mi dau si cu parerea... mai frumos era cel de dinainte sau cel putin asta este parerea mea dar gusturile nu se discuta. Ideea de nou design este buna insa poate un alt skin e mult mai ok decat asta si o alta ogranizare in pagina.

Multumesc, o zi buna staff-ului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...