Guest spanky Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Salut, ma intrebam daca sunt chiar reale chestiile astea, adica, oricare dintre noi, are sanse sa castige acele masini sau case sau ce premiu mare este pus in joc la vreo astfel de promotie? Sau totul e aranjat ? Sunt destinate unor oameni care au "cunostiinte" (gen directori, sefi etc.) ? Intelegeti ce vreau sa zic. Tot mai vad pe la televizor anunturi, de exemplu astia de la McDonald's, cum ca cineva chiar ar fi castigat masina aia, tot nu cred, sunt aranjate, parerea mea. Argumentati si voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Random Hero Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Sunt destinate unor oameni care au "cunostiinte" (gen directori, sefi etc.)Daca e sa ne luam dupa regulamente, angajatii si rudele de gradul I ale acestora nu pot participa la aceste concursuri /tombole/ promotii. Despre premii mari nu stiu ce sa zic, premii mici am castigat, minge, tricou, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 cred ca sunt facaturi...premii mai micute am castigat, dar eu unu nu am castigat ceva mai mare si nici n-am auzit pe cineva cunoscut (sau de la un cunoscut ca stie pe cineva care a castigat) sa fii castigat ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartacus Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Eu nu cred.Sa zicem, si eu am castigat cate un premiu mai mic gen o minge Nike sau un tricou etc, insa niciodata nu am sa cred ca cineva va putea castiga ceva atat de mare dintr-un... joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 eu am castigat la mac un pahar mediu de suc , cea mai fericita zi a lunii acesteia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spanky Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 eu am castigat la mac un pahar mediu de suc , cea mai fericita zi a lunii acesteiasi eu am castigat cartofi, si suc, si nu mi le-a dat, ca nu am 18 ani :mellow:la vreo 3 MC's am incercat, same :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 iti dai seama ce "joc de noroc" e la mc daca nu iti da cartofu ca n-ai 18 ani... Link to comment Share on other sites More sharing options...