Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest L!NU

Informatii Print

Recommended Posts

Guest L!NU
Posted

Avand in vedere ca in ultima vreme se da suspend pentru orice, am si io o intrebare:

Se da suspend pentru asta:

Pentru ca "Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul"

:tiphat:

Guest Rashta
Posted

Din cate am inteles asa te anunta Gui cand ai 2 miliarde si el vrea sa stranga in continuare zen.

Cred ca se poate da suspend.

daca as mai fi jucat la ora actuala sigur ma lasam acum.deja o dati in diverse,eu zic sa interziceti cuvintele de incep cu "P" , "F" ca sigur aia planifica sa jigneasca daca scriu cuvinte de incep cu literele astea

:duh: :duh:

Guest L!NU
Posted

Din cate am inteles asa te anunta Gui cand ai 2 miliarde si el vrea sa stranga in continuare zen.

Cred ca se poate da suspend.

Daca dai Space o sa vezi ca iti apare acelasi mesaj fara sa ai GUI Ellite activat sau nici macar deschis

Mie unu mi se pare aberant deja daca si pentru asta se da SS :rofl2:

deci daca posteaza cineva un print pt o plangere de ex. si apare in stanga "meet player X" ia si el suspend 40 zile pt bot ?

Dupa spusele lu` ija cam asa se pare...

Guest Spartacus.
Posted

Odata ce aduna de pe jos este bot si ar fi indicat sa nu-l folositi.

si eu daca am space-ul blocat sa adune u cum imi poti dovedi ca am program de macro/bot?sau e interzis sa ne blocam anumite taste de pe tastatura? :)) ar fi culmea dar nu imposibil

Posted

si daca gasesti pe careva cu iteme in store care costa peste 99 mil ? :))

si atunci :bananadance2:, se da suspend pentru orice. daca s`ar perminte sa se injure fac pariu ca in 2 saptamani nu ar mai injura nimeni, nu crezi? amu daca ar da drumu la macro toata lumea ar folosi:) :cool2:

Posted

E ft greu sa fac un script cum zicea si boom in alt topic sa blocheze clikeru daca ii pana acolo, dar na... e mult mai misto sa posteze lumea si sa ieie 40 de zile ss, oricum mi se pare tampita faza eu te postez pe tine pt ks sa zicem , si in print se vede "meet player X " si sa iau si eu ss pt cliker, chiar e penala rau faza dar na...asta e .

Posted

Inainte sa apara acest cicker toata lumea se descurca de minune.

A aparut si brusc a devenit indispensabil pentru toata lumea, nu-l mai folositi deloc si gata.

Spam, Closed!

PS: Si nu, pentru meet player nu cred ca se va da suspend.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...