Jardel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Vreau sa stiu pe nu set GD care e mai bun sa ai un set full ddsau full dsr reflekt ?
Heinekener Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Vreau sa stiu pe nu set GD care e mai bun sa ai un set full ddsau full dsr reflekt ?full dd + ref/hp sau ref+hp
Jardel Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 full dd + ref/hp sau ref+hpu sunt interesat de alea 2 care e mai bun
MrMario Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 u sunt interesat de alea 2 care e mai bunDSR-ul e varza, e egal cu 0, iar din cele 2 situatii care le-ai spus tu, ramane sa alegi dintre dd si ref, aici depinde cum ti-ai pus punctele, daca esti pe vitality, e bun reflectu', daca esti pe agility, e mai bun ddu'.
1deamon Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Vreau sa stiu pe nu set GD care e mai bun sa ai un set full ddsau full dsr reflekt ?amandoua sunt bune...conteaza contra cui faci war..de ex faci contra la un sm sau dl atunci e bun ref...faci contra la un bk e mai bun dd..aman2 sunt bune...conteaza contra cui te referi...p.s. mg si elf nu am luat in calcul..ptr ca oricum...sunt nitel pe langa:)
1deamon Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 DD Rullz parerea mea :Dce faci cu dd cand un dl full ii pune la un bk full fs sub fund...cu ce il ajuta ca scade 10k dmg din 100cu nimik...e bun...dar nu contra oricui,,,
Jardel Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ce faci cu dd cand un dl full ii pune la un bk full fs sub fund...cu ce il ajuta ca scade 10k dmg din 100cu nimik...e bun...dar nu contra oricui,,,logic asa... dd= omu care te ataca iti ia mai putin dmg.........insa lui nu ii ia la viata reflekt = omu care ataca pierde din viata cand te ataca. deci clar e mai bun reflektul........ ziceti mi dak gresesc iar dsr.. de ex dak am deja 10 rr uri.. mai ma ajuta dsurl la cv?
1deamon Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 logic asa... dd= omu care te ataca iti ia mai putin dmg.........insa lui nu ii ia la viata reflekt = omu care ataca pierde din viata cand te ataca. deci clar e mai bun reflektul........ ziceti mi dak gresesc iar dsr.. de ex dak am deja 10 rr uri.. mai ma ajuta dsurl la cv?da dsr te ajuta ...atata timp cat nu ai dsr full setul ti-l va creste ...atunci cand ai agill full ai si dsr full..si nici un item nu poate trece peste limita maximia..de aceea..seturile cu dsr nu prea se cauta....sunt utile pana la full..si cum am spus dd si ref..sunt bune aman2..dar fiecare contra altui caracter..