Vasily_Zaytsev Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Campionul proceselor absurde este Jonathan Lee Riches, supranumit “the Litigator Crusader" sau “the Patrick Ewing of Suing”. Jonathan avea frumosul obicei sa dea in judecata pe oricine, intentand peste 4.000 de procese. Sa va dam cateva exemple de "destinatari": George W. Bush, piratii din Somalia, NASCAR, Michael Vick de la NFL, antrenorul Bill Belichick de la New England Patriots, Martha Stewart, Steve Jobs, Platon, Nostradamus, Che Guevara, turnul Eiffel, monumentul Lincoln Memorial sau Plymouth Rock. Va imaginati cum e sa-l dai in judecata pe Nostradamus? Ei bine, Jonathan nu s-a oprit aici. In mai a dat in judecata Cartea Recordurilor (Guinness) pentru ca l-a decorat drept omul cu cele mai multe procese deschise... Jonathan a mai dat in judecata si jocul "Grand theft auto". Ati citit bine, a dat in judecata jocul, sustinand ca din cauza lui a ajuns in inchisoare si ca, tot din cauza jocului, ceilalti detinuti vor sa il bata si sa il jefuiasca, fiind invatati cum sa faca asta de catre GTA. Probabil Jonathan a intentat atatea procese pur si simplu din cauza ca se plictisea in celula sa din inchisoarea din Lexington, Kentucky, unde este inchis pentru frauda si de unde va fi eliberat in martie 2012... Sursa aici
Guest spanky Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jonathan a mai dat in judecata si jocul "Grand theft auto". Ati citit bine, a dat in judecata jocul, sustinand ca din cauza lui a ajuns in inchisoare si ca, tot din cauza jocului, ceilalti detinuti vor sa il bata si sa il jefuiasca, fiind invatati cum sa faca asta de catre GTA.asta a fost tare :rofl1:Bietul om, cu monumentele alea ce avea ?
The Fan Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 asta a fost tare :rofl1:Bietul om, cu monumentele alea ce avea ?l-o fi batut vre-unul din ele si cere daune morale :rofl1:probabil asa petrece si el ceva timp pe afara ca trebuie sa apara la procese :)
Random Hero Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Probabil Jonathan a intentat atatea procese pur si simplu din cauza ca se plictisea in celula sa din inchisoarea din Lexington, Kentucky, unde este inchis pentru frauda si de unde va fi eliberat in martie 2012...Cred ca in afara de plictiseala mai are si vreo problema la "mansarda".
corioneMG Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Te-ai gandit vreodata sa dai pe cineva in judecata ? da ..aveam 7 ani...vroiam sa il dau pe Basescu in judecata pt ca a dat ordin sa execute toti cainii comunitari ..si aia ..sa nu zic cum mi-au omorat si mie cainele ... si eram asa hotarata ...intai am intrebat o prietena mai mare cum dau de el...si ea mi-a zis sa ii dau un mail ..si mi-a dat o adresa :D si i-am zis ca o sa-l dau in judecata :D ce credeti? nu am primit raspuns nici pana azi
Redix Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 #-o Are probleme omul? Sau e complet normal..E nebun de tot daca da aiurea in judecata pe oricine, sa-l duca intr-un centru sau ceva sa-si revina.
Denzel_Lsd Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ei bine, Jonathan nu s-a oprit aici. In mai a dat in judecata Cartea Recordurilor (Guinness) pentru ca l-a decorat drept omul cu cele mai multe procese deschise... :rofl2: Se plictiseste prea prea mult omu asta ... ori e bolnav la bibilica ...orrrri e si bolnav e si plictisit
Tybork Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cam asta se intampla cand omului i se ofera prea multe facilitati in privinta drepturilor umane. Toti avem drepturi, dar cand vine vorba de obligatiile sau de responsabilitatile noastre atunci nimeni nu mai zice nimic. Din punctul meu de vedere omul ar fi meritat sa fie inchis vreo 15 ani impreuna cu un grup de homosexuali.
spauny Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 sa dai in judecata cartea recordurilor pentru ca tea declarat omul cu cele mai multe procese la activ...
Adi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cu ce il deranjeaza pe el turnul Eiffel ?I s-a pus in cale si nu putea sa treaca? roflcopter
Guest Wandering Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 grand theft auto,ma intreb ce sanse o avea turnul eiffel nici nu e o persoana
Lemonade Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Te-ai gandit vreodata sa dai pe cineva in judecata ? da ..aveam 7 ani...vroiam sa il dau pe Basescu in judecata pt ca a dat ordin sa execute toti cainii comunitari ..si aia ..sa nu zic cum mi-au omorat si mie cainele ... si eram asa hotarata ...intai am intrebat o prietena mai mare cum dau de el...si ea mi-a zis sa ii dau un mail ..si mi-a dat o adresa :D si i-am zis ca o sa-l dau in judecata :D ce credeti? nu am primit raspuns nici pana azi Really? :blink: Cred ca: 1. Exagerezi, cum sa-l dai in judecata pe Base ca a omorat cainii comunitari? 2. Daca ti-au omorat cainele, inseamna ca umbla pe strada, ca din apartament nu puteau sa ti-l ia. :-j 3. E logic ca nu ti-a raspuns la e-mail, probabil te crede vreo isterica iubitoare de potai (asta in cazul in care aia era chiar adresa lui de mail... nu cerd totusi ca e la indemana tuturor, altfel i s-ar umple inboxul in 10 minute) ON: Mai exista si cazul din astea de "procesomani". Stiu ca atunci cand intentezi un proces trebuie sa platesti o anumita taxa, deci nu vad cum a putut puscariasul sa plateasca atat pentru fiecare proces.
bunny Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cred ca glumea, avea doar 7 ani. :)Tipul clar e cu capul. Desi, sunt unele persoane de castiga bani frumosi pe urma unei judecati. Pot spune ca acele persoane chiar traiesc din asta.
Cristalu Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Acest Jonathan cu siguranta nu e normal Eu pana la varsta asta adica imediat 20 de ani ,nu m-am gandit sa dau pe cineva in judecata
scandalos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 pana acum nu m-am gandit sa dau pe nimeni in judecata... plus k am o varsta prea mica .. nu stu dk la 16 ani poti da in judecata un om
Lemonade Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Daca ar fi sa dam in judecata fiecare om care nu ne convine sau care ne-a facut rau, mai mult sau mai putin, ar insemna mii de procese la activ pe timpul vieti.
cRs Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 un om care se plictisea prea mult ... si ii placea mult sa se duca pe la tribunal ... :dooh: