Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest state_of_the_art

ultimele noutati in termen de hack/macro/bot de pe link

Recommended Posts

Guest state_of_the_art
Posted

Topicul asta va contine o lista cu ultimele noutati in termen de hack/macro/bot care functioneaza pe S2 si actiuni pe care le poate lua un jucator cinstit pentru identificarea si pedepsirea acestor asa zisi "Supermeni" (sau Neo din Matrix daca preferati).

Nu o sa postez si nu vreau sa apara linkuri sau nume de softuri ci doar efectul si masurile corecte care se pot lua, atat ca jucator cinstit cat si ca moderator.

Guest state_of_the_art
Posted

1. Macro/Bot care misca personajul.

2. Macro/Bot care periodic spune ceva (si se repeta dupa 5-10 minute)

3. Macro/Bot care periodic spune ceva (se repeta foarte rar - de ex dupa 4-5 ore)

4. Macro/Bot care raspunde rapid la orice se spune pe langa personaj cu ceva aleator (si se repeta dupa 5-10 min)

5. Macro/Bot care raspunde rapid la numele personajului (se repeta dupa 5-10 min)

6. Macro/Bot care raspunde la numele personajului dupa un timp scurt de asteptare (de ex dupa 30s - ca sa dea impresia ca omul scrie) si se repeta

7. Macro/Bot care raspunde la numele personajului + afk dupa un timp scurt de asteptare (sa dea impresia ca omul scrie), raspunde cu un text ce contine numele celui care intreaba (de ex. "Nu Gica, nu sunt afk, eram la toaleta") se repeta dupa 15-20 min

8. Macro/Bot care raspunde la numele personajului + afk dupa un timp scurt de asteptare dar numai daca cel care intreaba nu este Admin, cu un text ce contine numele celui care intreaba, se repeta dupa 15-20 min.

8.1 Am mai vazut o varietate care raspunde si daca numele botului e scris gresit (litere inversate/lipsa/in plus de ex Giga in loc de Gica) care simuleaza faptul ca omul vede greseala si stie ca se vorbeste cu el.

9. Hack D/C

10. Macro/Bot care aduna iteme/jwl imediat cum pica din mob.

11. Macro/Bot care aduna iteme/jwl dupa un timp de asteptare.

12. Macro/Bot care aduna iteme/jwl dupa un timp de asteptare si numai daca itemul ii apartine.

13. Hack pentru falsificat/vanatoare - cel vanat apare ca si cum ar spune ceva incriminant (de ex. injura) desi nu a facut asta. Vanatul sau ceilalti jucatori nu vad asta, doar vanatorului ii apare. (un fel de falsificat dovezi dar fara Photoshop)

Cam astea le-am vazut/testat eu, daca aveti alte experiente va rog nu ezitati.

Guest state_of_the_art
Posted

Ok, dupa un studiu in sectiunea plangeri, rezulta ca 1,2,4,5 se rezolva relativ usor asteptand trecerea perioadei de repetitie si apoi poze/filmulete facute de admin.

9 se rezolva cu poze/filmulete

10 se rezolva aruncand sign sau bok in apropierea botului si observand cu acesta musca momeala. Pe urma clasicele poze/filmulete facute de admin

La restul (in special 8.1, 12 si 13) nu am solutii, daca aveti idei, bagati-le aici

Posted

Ok, dupa un studiu in sectiunea plangeri, rezulta ca 1,2,4,5 se rezolva relativ usor asteptand trecerea perioadei de repetitie si apoi poze/filmulete facute de admin.

9 se rezolva cu poze/filmulete

10 se rezolva aruncand sign sau bok in apropierea botului si observand cu acesta musca momeala. Pe urma clasicele poze/filmulete facute de admin

La restul (in special 8.1, 12 si 13) nu am solutii, daca aveti idei, bagati-le aici

"actiuni pe care le poate lua un jucator cinstit pentru identificarea si pedepsirea acestor asa zisi Supermeni" :))

pai mai nene, daca vrei sa-l folosesti, bine. nu vrei sa-l folosesti? mi se rupe. e problema fiecaruia ce face. ca unii sunt mai dobitoci si nu stiu sa-l seteze in asa fel incat sa nu ia suspend, nu e problema mea.

pedeapsa ar trebui sa fie un script facut de cei din staf care sa blocheze folosirea acestui macrobot, nu sa se arunce cu 40 de zile in stanga si in dreapta. eu de exemplu folosesc de la clickerul asta doar winmode si clicker-ul in sine. celelalte clickere/winmode nu-mi merg. e vina mea ca launcherul/OS-ul e asa cacacios incat nu-mi permite sa folosesc alte clickere/winmode-uri? hai sa fim seriosi

Posted

pai daca toata lumea il foloseste care e problema?

linkmania incurajaza afku

auto picku e foarte bun adunand zenu si itemele scade din lag

sa puna script anti afk si se rezolva toate problemele

@ state_of_the_art Mesaje: 3

Inscris: Ieri, 22:54 iti este rusine sa postezi dupa uzeru principal? :))

Guest state_of_the_art
Posted

pai daca toata lumea il foloseste care e problema?

linkmania incurajaza afku

afk e ok atata vreme cat cineva non-afk poate sa preia pe cineva afk, botii care misca/vorbesc impiedica aceasta actiune cinstita.

auto picku e foarte bun adunand zenu si itemele scade din lag

auto pick (cu space) e una, botzii care fug dupa iteme e alta - vezi logica cu preluare afk

@ state_of_the_art Mesaje: 3

Inscris: Ieri, 22:54 iti este rusine sa postezi dupa uzeru principal? :))

voiam sa elimin orice bias pentru sau importiva mea si sa avem o niste informatii cinstite despre tipuri de hack/bot, cum se identifica si ce masuri se pot lua.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...