Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest *ROSY*

Intrebare

Recommended Posts

Guest *ROSY*
Posted

Stiu ca in regulament scrie asa :12.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. Acum faza cu on-ul nu prea vad ce rost isi are, pt ca atunci cand GM-ul vine si intreaba de afk si celalalt ii raspunde, cel cu razia pleaca. Pana la urma se ajunge ca si cu bug-ul pe care il folosea Gunit. S-a zis ca doar GM-ii pot posta si totusi s-a dat ss si pt un film facut de altcineva. Eu am gasit persoane care au gm si care atunci cand sunt afk folosesc macro. Banuiesc ca dak fac eu filmulet nu e valabil, pt ca nu am rangul necesar. Si totusi dak nu e nici un gm on sau nici un gm care e on nu vrea sa vina sa ii faca printuri, trebuie sa ne resemnam? Barem dati voie ca toata lumea sa poata face filmulete si nu mai lasati la libera interpretare. Pt unii e lege regulamentul asta si pt altii nu.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry5148116. Eu una nu vad aici unde se misca el. Nu e interzis din cate vad eu in regulament sa folosesti clickerul respectiv atata timp cat nu te misti de pe spot.

Pana la urma ce e adevarat din regulamentul asta?

Posted

Sunt interzise programele de tip BOT.

Respectivul clicker avand activate acele optiuni se comporta exact ca un bot. Avand in vedere ca il folosesti, probabil ai citit si pe site-ul oficial de unde l-ai luat ca este BOT.

Programele de tip BOT se sanctioneaza momentan cu 40 de zile la prima abatere, desi ar trebui permanent (greseala noastra ca suntem prea indulgenti).

Folosirea acestora s-a sanctionat, se sanctioneaza si se va sanctiona in continuare. Daca doresti sa il utilizezi, o faci pe proprie raspundere, cu riscul de a lua suspend.

Discutie incheiata. (PUNCT)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...