Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Despre multy-pk in timpul preluarii

Recommended Posts

Posted

Am inceput o preluare la un tark,in arena.

Dupa 1 minut,vine cineva,din acelasi guild cu cei din tark si incepe sa faca de mai multe ori pk,in timp ce ii suna pe indivizi.

Se da SS pentru nesimtire ?:) Adica,daca el face pk in continuu,eu nu am cum sa fac preluare corecta.

Deoarece:

-nu imi pot schimba coord.

-daca eu intreb de afk,in timp ce mor..s-ar putea sa nu ii apara intrebarea,iar atunci daca el are print cu f4 si lui ii lipseste intrebarea,nu e buna preluarea.

;))

Astept un raspuns

Guest Rashta
Posted

ghinion ... voi cand dati pk-uri la greu nu e nici o problema :-j

nu "prinzi" intrebarea sau nu vrei?

Posted

ghinion ... voi cand dati pk-uri la greu nu e nici o problema :-j

voi o cautati si dupa va mirati k are lumea ce are cu voi

Posted

voi o cautati si dupa va mirati k are lumea ce are cu voi

asa este si voi sunteti niste sfintii sarmanii de voi

Dantic am prins intrebarea ... pk arena este permis nu scrie nicaieri ca nu are voie

sa te capseze cand faci preluare

Posted

poi nu ar avea nevoie din moment ce tu nu poti sa iti schimbi coordonate. teoretic intrerupe preluarea omului fara a avea nici un drept.

@liquidlove te bagi si tu ca musca-n lapte si arunci cu noroi in stanga si in dreapta. puteai sa raspunzi fara faci misto sau puteai sa te abti.

Posted

asta ar insemna un + pentru vanatori ... adika te umflu de pk-uri fugi intrun tarc pui 1 intrebare vin te pk pac ma postezi :)) "pk in timpul preluari" marfa nu ?

pk in arena nu se pedepseste si gata ce mai acuma iar la voi nu va convine ceva

Posted

omul a intrebat nu a dat cu paru.

EDIT: daca ii dai pk la careva si nu isi poate schimba coord => nu poate sa "fuga intr-un tarc" sa apuce sa puna si o intrebare decat daca dormi tu in papuci

Guest Rashta
Posted

asta ar insemna un + pentru vanatori ... adika te umflu de pk-uri fugi intrun tarc pui 1 intrebare vin te pk pac ma postezi :)) "pk in timpul preluari" marfa nu ?

pk in arena nu se pedepseste si gata ce mai acuma iar la voi nu va convine ceva

cand vii bre sa`mi dai tu pk la o preluare?nu vorbesc astia ai mari,te bagi tu in seama

in fine,un admin ar putea da 1 raspuns sau ceva?

Posted

cand vii bre sa`mi dai tu pk la o preluare?nu vorbesc astia ai mari,te bagi tu in seama

in fine,un admin ar putea da 1 raspuns sau ceva?

pai si atunci dc puneti problema asta daca sunteti asa periculosi ca nu pricep ? #-o

pk in arena este permis deci taci si suge . P@ :bananadance2:

Posted

pana la urma mi se pare o intrebare corecta. nu de alta,dar cineva iti da pk`uri in timpul preluarii, nu apare intrebarea si normal ca pana la urma e preluare incorecta. Desi daca ma gandesc bine, daca tu pui intrebarea tie iti apare, deci pozele pot fi considerate corecte.

Nu mi se pare sa dai pkuri in timp ce ala preia , sau nu ma gandesc bine? :crazy:

Guest TotTsu
Posted

Dupa 1 minut,vine cineva,din acelasi guild cu cei din tark si incepe sa faca de mai multe ori pk,in timp ce ii suna pe indivizi.

Se da SS pentru nesimtire ?:) Adica,daca el face pk in continuu,eu nu am cum sa fac preluare corecta.

Deoarece:

-daca eu intreb de afk,in timp ce mor..s-ar putea sa nu ii apara intrebarea,iar atunci daca el are print cu f4 si lui ii lipseste intrebarea,nu e buna preluarea.

;))

Astept un raspuns

coordonatele ti le poti schimba, mai greu, dar poti. Intrebarea, da.. poate o vede, poate nu ( trb testata )

La limita treaba.

Guest SadiSadi96
Posted

plus ca in timp ce mori nu ii mai vezi pe cei carora le faci preluare :> (pui intrebarea , mori , nu ai cui face print )

Posted

daca ai print cu inceputul preluari sa zicem la ora 11-11 si ala vine la

11-13 si incepe pk incontinu ca disperatu ii faci cateva printuri 2/3minute

si il postezi

regula de baza este Moderatoru are ultimu cuvant

mi se pare aiurea sa faci preluare si sa vina unu sati dea pk in disperare

Guest bogdan87
Posted

Deoarece:

;))

Astept un raspuns

paty se rezolva vi fono la preluari arena :D

Posted

Deoarece:

;))

Astept un raspuns

Nu se da ss pentru asa ceva ,ar trebui sa te uiti prima data peste regulament si apoi sa faci topicuri de genul asta

Posted

el a venit sa intrebe ptr ca in regulament nu scrie multe lucruri..dar sunt pedepsite..

un ex..trapurile din lt7 s-a dat suspend ptr nesimtire cand erau folosite la clear spot..

sau cand aduceai golden pe spot..etc..

si aici ar trebui sa se dea suspend..

nu stau sa vin acum phono la preluare...ca x si y sunt nesimtiti...sau ..ca sufera de sindromul semi-zeu...care in ultima perioada este foarte des intalnit....in acest joc..ruperea..de realitate..probabil a cauzat asta...

revenind..

parerea mea ar trebui...sa se acorde suspend..intrerupere preluare...

chiar daca esti arena...intrerupi o preluare...si chiar si arena ar trebui introdusa regula....pk in exces..am vazut jucatori care erau tinuti in pk aproape zeci de minute...ramanand fara dreptul de a creste..pe spotul proaspat preluat...sau poate detinut de mai mult timp...

oricum....

viva alineatul X...

moderatorii au ultimul cuvant....

si cu regulamentul in fata...risti sa iei u suspend chiar daca ai dreptate..doar din simplul fapt..ca acest alineat exista:)

Guest bogdan87
Posted

el a venit sa intrebe ptr ca in regulament nu scrie multe lucruri..dar sunt pedepsite..

un ex..trapurile din lt7 s-a dat suspend ptr nesimtire cand erau folosite la clear spot..

sau cand aduceai golden pe spot..etc..

si aici ar trebui sa se dea suspend..

nu stau sa vin acum phono la preluare...ca x si y sunt nesimtiti...sau ..ca sufera de sindromul semi-zeu...care in ultima perioada este foarte des intalnit....in acest joc..ruperea..de realitate..probabil a cauzat asta...

revenind..

parerea mea ar trebui...sa se acorde suspend..intrerupere preluare...

chiar daca esti arena...intrerupi o preluare...si chiar si arena ar trebui introdusa regula....pk in exces..am vazut jucatori care erau tinuti in pk aproape zeci de minute...ramanand fara dreptul de a creste..pe spotul proaspat preluat...sau poate detinut de mai mult timp...

oricum....

viva alineatul X...

moderatorii au ultimul cuvant....

si cu regulamentul in fata...risti sa iei u suspend chiar daca ai dreptate..doar din simplul fapt..ca acest alineat exista:)

eu cred ca uni din Honey is merita soarta

nu paty bineinteles dar sunt destui nesimtiti akolo

care de fiecare data ne dadeau pk pe unde ne prindeau

e uite ca akuma sa intors roata :bananadance2:

Posted

ai ramas cu sechele de knd erai de 10-20rr`uri ?:))

daca nu se ia nici`o masura, se va umple forumul cu plangeri de ks/stationare in arena pt k cei preluati nu vor vedea intrebarile

Posted

eu nu m-am referit la honey sau hh cand am scris mai sus...

m-am referit la toti jucatorii de pe link...ca normal ar trebui sa avem toti aceleasi drepturi...

Posted

urata treaba oricum. cioby daca regula ar fi introdusa ar fi pentru toti. nu mi se pare corect ca in momentul in care eu fac preluare sa vina x sau y sa imi dea pk chair daca sunt in arena. nu mai aruncati in honey, a fost o intrebare.

+ ca nu e vorba de aliante/guild, lasati dusmaniile ingame. poate poate un topic de genul acesta ar duce la modificarea regulamentului si evident acesta ar fi in avantajul tuturor.

Guest cristiantudorrevine
Posted

Ar trebui sa fie trasi de urechi cei ce dau la geoane in timp ce se face preluare :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...