Jump to content
Random Hero

Nu exista viata dupa moarte

Recommended Posts

Guest Wandering
Posted

N-am zis nimic gresit

Stiinta e alta religie,oamenii de stiinta sunt preoti,cei care cred sunt adepti,cei care incearca sa intre in legatura cu stiinta sunt acoliti,n-ai in ce teorie sa crezi stiind ca e demonstrata de oameni

Chestia e ca pana la urma o sa murim,mai mult ca sigur o sa vina un meteorit si o sa loveasca pamantul,daca nu in 2012 atunci mai tarziu,atat timp cat specia umana a fost dezvoltata pe o singura planeta,daca aceasta e distrusa,si specia umana e

Posted

reincarnare :>

chiar in momentu asta 10000000 au murit si 100000000 sau nascut :)

De fapt, mor cam 150.000 oameni zilnic si se nasc vreo 180.000 (am postat cifrele exacte la discutii generale, acum doar am aproximat).

Chestia e ca pana la urma o sa murim,mai mult ca sigur o sa vina un meteorit si o sa loveasca pamantul,daca nu in 2012 atunci mai tarziu,

Pana la urma toti murim, nu trebuie sa vina un meteorit ca sa ne ducem. Totusi, meteoritul e una din zecile de posibilitati, dintre care unele au o probabilitate mai mare de a se intampla.

Posted

Impropriu spus "viata dupa moarte". Fiinta umana este foarte complexa si poate pana la urma suntem facuti din mai mult decat o bucata de carne si oase. Nu uitati de "energie" fara de care nimic nu s-ar urni. Poate dupa ce murim aceasta energie din noi nu dispare si in cazu asta, aceasta energie devine sinonim cu "viata de dupa moarte". Nu sunt in masura sa zic prea multe despre asta.

Poate nu degeaba de-a lungul timpului omenirea a creat societati si chiar imperii avand la baza religii care constau in credinta intr-un personaj spiritual, ireal. Dar asta e alta discutie.

Guest dnd, la munte cu doua minore
Posted

reincarnare :>

chiar in momentu asta 10000000 au murit si 100000000 sau nascut :)

ahahahahahahahahahahahahhahahahahaahhaahhahahahahahahahahahahaahahah

dupa ce zici tu, treaba sta cam asa : in 10 zile mor 100.000.000 de oameni, si se nasc 1.000.000.000, asta inseamna ca la fiecare 10 zile creste populatia cu 900.000.000 ? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sau stai, poate treaba sta altfel... in MOMENTUL ASTA au murit 10mil si s-au nascut 100 mil, dar in alt moment mor 50 de mil si se nasc 1 mil, nu ?! si cine stie cand vine ALT MOMENT...

Guest iloverap08
Posted

Eu cred ca exista viata dupa moarte ..nu uitati ca orice Sfarsit este un nou Inceput!

Guest spanky
Posted

pf, mori si gata, nu mai e nimic, pur si simplu te duci, nu mai esti constient, nu poti explica, vom vedea cum e cand murim, parerea mea

Posted

pf, mori si gata, nu mai e nimic, pur si simplu te duci, nu mai esti constient, nu poti explica, vom vedea cum e cand murim, parerea mea

tocmai asta e ideea.. ca nu o sa vedem.. dar exista si un avantaj.. nu o sa ne mai pese :))

Posted

Prefer sa cred ca exista viata dupa moarte , nu-mi pot imagina cum e sa fii mort .

un somn din care nu te vei mai trezi niciodata .

Eu nu cred in viata de dupa moarte

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...