Jump to content
Ioana

Ce forma a sanilor preferati?

182 members have voted

1. 1. Ce forma a sanilor preferati?

• sanii in forma de cireasa
      14
    • sanii in forma de para
      16
    • sanii in forma de mar
      97
    • sanii in forma de lamaie
      9
    • sanii in forma de pepene
      48

Recommended Posts

Posted

Depinde ce se intelege prin mici sau mari. Pot fi...niste sfarcuri sau niste...sani de marimea bucilor. Eu unul prefer sanii care au o forma rotunjita si o marime relativ medie, sa zicem de marimea unei portocale. (o portocala mai mare deh, nu mandarine de-ti scapa printre degete) Mai mult de-atat nu ai nevoie. (titfuck heh, te gandeai tu cititorule =)))

Posted

Medii , rotunzi , sfarcuri mici si de culoare roz deschis ..daca se poate si proportionali cu dimensiunile purtatoarei! :))

Posted

sanii care pot spune ca ma atrag de fiecare data sunt a lui niki belluci din 2oo5, normali ca marime perfecti ca circumferinta, rotunzi si sfarcuri roz :cool2:

Guest SherkaN
Posted

Sa fie in forma de dolar, si cat mai mari ;x

Guest SherkaN
Posted

Eu sunt ... dar Strehaia de unde vine ? Nici nu stiu unde e pe harta :))

Guest SherkaN
Posted

De ce nu spui tati asa ... pai cate chefuri am tras la rudele mele acolo ... :wub: . dar noi ii zicem streHaia ... cu un h mai accentuat , tu ai zis doar strehaia. .. de aia, n-am auzit bine, cer scuze.

Posted

Imi plac cei potriviti , mai bombati :-". Nu sufar grasanele alea (in general cele peste 90 de kg) cu pieptu pana la buric , mare si lasat... cel mai scarbos lucru :/

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...