Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest *ROSY*

intrebare legata de cs

Recommended Posts

Guest *ROSY*
Posted

As vrea sa stiu si eu cine se ocupa sau cui ii pot trimite filmuletele de la cs cu bugurile/hack-urile folosite? Incerc sa evit spamul, de aia nu as dori sa le pun aici. Multumesc

Guest TsuEU
Posted

Ai putea sa le pui aici asa cum le-a pus si L!NU, sa vedem si noi exact cat de "bune" sunt, adminii/adminul care le analizeaza poate nu are atatea ore jucate sa stie exact ce si cum ( exemplu clickerul de autoqqq folosit de L!NU :) )

Guest L!NU
Posted

Ai putea sa le pui aici asa cum le-a pus si L!NU, sa vedem si noi exact cat de "bune" sunt, adminii/adminul care le analizeaza poate nu are atatea ore jucate sa stie exact ce si cum ( exemplu clickerul de autoqqq folosit de L!NU :) )

Zi-mi si tu ce ii pot explica la un baietel de 5 ani despre MU, despre CS, despre QQQ ? I-am dat o tastatura si i-am zis sa apese nonstop QWE. Ti-am zis in celalalt topic, dar vad ca tot pe ata o ti, ti-am explicat mura in gura, mai vrei ceva ?

Posted

Zi-mi si tu ce ii pot explica la un baietel de 5 ani despre MU, despre CS, despre QQQ ? I-am dat o tastatura si i-am zis sa apese nonstop QWE. Ti-am zis in celalalt topic, dar vad ca tot pe ata o ti, ti-am explicat mura in gura, mai vrei ceva ?

lasa-ne corectule ca ne-ai plictisit cu filmele tale....esti atat de incompetent incat nu poti folosii 4 butoare qqq si sa dai combo, daca mai ai si antidot sa dai E te-ai pierdut de tot

Guest *ROSY*
Posted

si daca ii dadeai pm lu ija cu intrebarea sau direct cu filmele ?:))ciq sa evite spam-u :rofl2:

Am mai dat pm unui moderator cu niste filme si nu cred ca a avut timp sa le vada. Nu stau sa dau pm-uri aiurea la toti moderatorii. Dau celui care se ocupa. Si de regula fac si filme in care arat "cum ar trebui sa se vada", asa ca nu iti face probleme ca nu stie unul sau altul despre ceva.

Posted

Am mai dat pm unui moderator cu niste filme si nu cred ca a avut timp sa le vada. Nu stau sa dau pm-uri aiurea la toti moderatorii. Dau celui care se ocupa. Si de regula fac si filme in care arat "cum ar trebui sa se vada", asa ca nu iti face probleme ca nu stie unul sau altul despre ceva.

steven spielberg 2 :rofl1:

Posted

Sa dus castelu si deja o dati in filme ? stiu deja toti bugurile folosite de voi la inceput si deja sunteti 0 :))

Tot faceti zarva cu clikeru ala de qwe , apoi toti va folositi de el :-j

Guest TsuEU
Posted

aha... si pe baietelul ala-l cheama gui elite? :) Imi place sarcasmul, doar ca voi acuzati in stanga si-n dreapta de programe ajutatoare, dar uitati sa va uitati in ograda voastra :)

Posted

As vrea sa stiu si eu cine se ocupa sau cui ii pot trimite filmuletele de la cs cu bugurile/hack-urile folosite? Incerc sa evit spamul, de aia nu as dori sa le pun aici. Multumesc

Roxana o dai in filme pentru a va scoate pe voi de saptamana trecuta si dintodeauna :>

Ne-ati convins pe toti daca nu folositi hackurile sunte-ti = 0

Pacat, va-ti facut de rusine ! Trist, este doar un joc, ocupa-te si de RL un pic, nu doar de Mu

Se rade tot servarul de voi ai ajuns vedeta "HUIDUITA" #-o

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...