Jump to content
Guest stefteo21

Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al 3-lea la Eurovision 2010!

Recommended Posts

Posted

Din cate stiu eu asa gandeai mai pana la reply-ul asta. :).

Chiar as vrea sa stiu din ce context ai extras asta :huh:.

superba melodia germaniei ?! DOAMNEEEEEEEEEEE... melodiile islandei/irlandei au fost de 20 de ori (pe putin) mai bune decat ale germaniei. sunteti ca iepurii, ca spune unu ca morcovul ala e bun si toti credeti asta..

prea multa publicitate i s-a facut germaniei. lena aia nici nu are voce, daca o punea cineva sa cante o nota inalta se ineca pe scena. iar cine are ureche muzicala isi da seama ca nici notele pe care le-a cantat nu le-a cantat f bine ...

Daca tu mixezi sau iti place mai mult dance asta nu inseamna ca si e mai buna o melodie dance, trance, sau ce mama naibii a fost.

Moldova nu s-a clasificat pe un loc bun pentru ca a venit cu o melodie banala :-??. Acelasi dance rasuflat, folosit repetat la Eurovision.

Romania a mai condimentat putin strofele dar pentru refren ar fi trebuit sa fie pe acelasi loc cu Moldova.

Posted

Sincer ii felicit dar germania nu stiu defapt ce cauta in Eurovision cu satanista aia parca zici cai Kesha aia dar asta e si mai rau mai frumos suna cand garaie cineva decat vocea aia sparta.

Serbia merita locu 1 romania locu 2 franta locu 3 ...

Guest dnd, la munte cu doua minore
Posted

Daca tu mixezi sau iti place mai mult dance asta nu inseamna ca si e mai buna o melodie dance, trance, sau ce mama naibii a fost.

Moldova nu s-a clasificat pe un loc bun pentru ca a venit cu o melodie banala :-??. Acelasi dance rasuflat, folosit repetat la Eurovision.

Romania a mai condimentat putin strofele dar pentru refren ar fi trebuit sa fie pe acelasi loc cu Moldova.

asa e, ca eu in afara muzica electronica nu mai stiu nimic si altceva n-am in cap. chizdulica aia lena nu are voce si nu merita sa castige. punct. nu e nimic de dezbatut, e un fapt. asa cum stii ca "gheata ii reshe si focu ii cald" asa trebuie sa stii si ca aia nu are voce !

Guest Wandering
Posted

eurovision e aranjat ,totul ca ei sa plateasca mai putin pt organizare,din aceasta cauza a fost pt germania,din cauza ca aia a aparut numai de forma,cum de pe youtube peste 2 milioane de commenturi sunt impotriva germaniei? Turcia trebuia sa fie locul 1,sau macar romania,romania si-a meritat locul avand in vedere imaginea proasta fata de ceilalti din celalalte tari,cel putin sunteti in top 3

Guest cristi7c
Posted

ce aveti ma ? melodia germaniei e super smechera :) a romanei e si ea .. :)

Posted

su melodiile islandei/irlandei au fost de 20 de ori (pe putin) mai bune decat ale germaniei.

QFT MY FRIENDS.

In sfarsit un om cu gusturi bune.

1.Turcia/Romania

2.Islanda/Danemarca

3.Moldova/Irlanda

4.rest

Posted

Un articol interesant

"În mod clar, n-a avut cea mai bună piesă. Şi, mai mult ca sigur, nici cea mai bună voce. Cum a sintetizat Mihai Trăistariu, "o piesă interesantă, dar cântată rău, cu o voce banală". Solistul, îngăduitor, a pus triumful Germaniei pe seama unui "farmec personal" al solistei Lena, similar cu cel al lui Alexander Rybak, învingătorul norvegian de anul trecut.

S-ar putea, însă, ca alta să fie explicaţia rezultatului obţinut de juna nemţoaică. Să nu uităm că e criză. Şi că, departe de ce speră unii, Europa se reculege, încă, după şocul economic al ultimului an. Subiectele momentului sunt falimentul deloc improbabil al Greciei, suferinţa financiară cronicizată a Spaniei şi Portugaliei, diagnosticele deloc îmbucurătoare puse altor ţări de pe continent. Anul acesta, câteva ţări s-au retras de la Eurovision, din considerente legate de bani. Unii competitori au fost cât pe ce să nu poată strânge nici măcar suma necesară înscrierii, alţii s-au împotmolit la bugetele pentru promovare, deplasări şi alte cheltuieli legate de concurs. În asemenea condiţii, când până şi participarea a fost "sabotată" de dificultăţile pecuniare, ce-ar însemna să câştigi Eurovisionul? Costurile pe care le implică o asemenea aventură transformă instantaneu victoria în dezastru.

publicitate

Cum ar fi fost să iasă pe locul I Grecia, care primeşte transfuzie de capital de la Germania? Ori Norvegia, care abia ce-a organizat finala internaţională? Sau micile ţări ex-sovietice, precum Azerbaidjanul ori Armenia? Un coşmar. Aşa stând lucrurile, iată un scenariu pentru amatorii de teorii ale conspiraţiei. Înainte de seara finalei de la Oslo, şefii delegaţiilor participante s-au adunat în jurul aceleiaşi mese, căutând răspuns la o singură întrebare: cine-şi mai permite să organizeze Eurovisionul? Bosniaci şi georgieni, azeri şi ciprioţi, armeni şi portughezi au lăsat ochii în pământ. Nici dinspre România nu s-a auzit nimic. Sârbii şi ruşii au avut scuza că au câştigat de curând. Nu se face să recidiveze aşa rapid. Privirile pline de speranţă s-au îndreptat, apoi, către cei patru contribuabili-şefi ai Eurovisionului, marile naţiuni ale continentului care susţin financiar fiecare ediţie şi au asigurat, astfel, un loc în finală. Spania a fredonat aria falimentului. Marea Britanie a avut scuza organizării Jocurilor Olimpice, în 2012. Un efort financiar uriaş, pentru care trebuie să pună de pe-acum bani deoparte. Franţa a avut bunul simţ să nu se arate interesată: la ce piesă sinistră au adus la Oslo, ar fi fost prea de tot să se aleagă cu laurii. Aşadar a mai rămas Germania. Orgoliul unui fost imperiu e întotdeauna uşor de zgândărit. Dacă nu mai sunt primii nici la politică, nici la fotbal, măcar consolarea că ies fruntaşi la muzică să le rămână nemţilor. Vor trofeul Eurovision 2010? Adjudecat!"

sursa : Gandul

http://www.gandul.info/puterea-gandului/de...anizeze-6214775

Posted

Bravo lor barem am luat locu 3

nu ca in 2009 printre ultimi

oricum melodia din 2009 a fost sper naspa "Fetele din balcani " sa fim nu aveam sanse cu ia

Posted

si daca mergea florin salam cu melodiile lui =)) era un eurovision funny =))

aha, de unde. n-ai vazut cum votau oamenii maneaua grecilor ? ziceai ca mama mama cine stie ce melodie e ...

Posted

Melodia mi s-a parut foarte buna :X fata de cea de anul trecut :)) E un loc foarte bun, dar nu Germania merita locul I :| Melodia Turciei a fost mult mai reusita. :cool2:

Posted

Foarte frumoasa melodia noastra si intr`un fel si locul pe care ne`am clasat este cinstit...sa fim seriosi ,Romania nu o sa ocupe niciodata locul 1 la Eurovision,nu pentru ca nu ar merita ci pentru ca lumea merge pe alte principii in zilele noastre ,iar totul este aranjat inca de la bun inceput. ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...