Puscarie Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 LOL CUM S-A FACUT AUTOBUZU trist pentru autobuz si pasageri :):D da prost mai e ala care a vrut sa se sinucida )
i sin Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 lol, e real ? :lol:nu, e fakece intrebare e asta ma ? mai sunt si dilai pe lumea asta care fac asa ceva
IoNutzZ. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 LOL CUM S-A FACUT AUTOBUZU trist pentru autobuz si pasageri :):D da prost mai e ala care a vrut sa se sinucida ) )))))))))))))))) trist trist ca nu e real da prost mai e ala care a crezut [ ala de mai sus ] ))))))))))))
liquidlove Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Haaa, asta l-am postat si eu acu ceva zile pe blog, dar la sectiunea funny, nu e nimic trist :D:rofl1:tot timpul rad cand il revad .
Puscarie Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 )))))))))))))))) trist trist ca nu e real da prost mai e ala care a crezut [ ala de mai sus ] )))))))))))) ce te face sa crezi ca nu e real tu crezi ca oamenii din apropiere au ramas acolo doar ca sa completeze ”fake-ul”?
Leviathan Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Mie nu mi sa parut "fake" #-o ....Mai sunt si nebunii pe lumea asta si se observa la mai multe capitole/aspecte ca nu este fake....Dar e prea tare Inca rad :kar:
IoNutzZ. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ce te face sa crezi ca nu e real tu crezi ca oamenii din apropiere au ramas acolo doar ca sa completeze ”fake-ul”? Mie nu mi sa parut "fake" #-o ....Mai sunt si nebunii pe lumea asta si se observa la mai multe capitole/aspecte ca nu este fake....Dar e prea tare Inca rad :kar: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Autobuzu ala oare e pe calculator? eu cred ca da )))) Cum sa crezi ca prostia aia e reala? ACTORI ~ Pentru o chestie funny se angajeaza ACTORI ~
Redix Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 super tare, tre sa fi "dilau" rau sa faci asa.. sau sa fie gagica ta Paris Hilton si sa te paraseasca.. mai era ceva asemanator, pica un tip de pe scari apoi in drum da o masina peste el
bunny Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 LOL!! :| :| Nu mi se pare nimic funny...geez. FAKE? Unde pana mea fake, mai avea un pic si-i cadea aleia tot autobuzu in cap.
IoNutzZ. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Hai ma,se vede ca e facut pe calculator in felu cum se misca si cum arata...sa fim seriosi.. ASTA DE CE AR PUTEA FI FAKE? + Ca un sofer de autobuz nu e atat de prost incat sa traga de volan atat de tare stanga-dreapta O_O Frana,toti cu capetele de geam,ala care era pe trecere batut.Gata treaba
Puscarie Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Hai ma,se vede ca e facut pe calculator in felu cum se misca si cum arata...sa fim seriosi.. ASTA DE CE AR PUTEA FI FAKE?+ Ca un sofer de autobuz nu e atat de prost incat sa traga de volan atat de tare stanga-dreapta O_O Frana,toti cu capetele de geam,ala care era pe trecere batut.Gata treaba zise un expert in accidente -_- multi soferi reactioneaza diferit , alti vireaza sprea dreapta . altii spre stanga si asa pierde omu controlu. cat despre vidu tau , se vede de la o posta ca-i editat , daca te arunci de pe o cladire nu cazi in halu ala.
Guest spanky Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 uitati-va de la 0:22 atenti pana la 0:24 si o sa va dati seama de ce zice ionut ca e fake :mellow: se vede clar ca e facut pe computer ma faza aia
IoNutzZ. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zise un expert in sarituri de pe cladiri )))))) Bă ! E FAKE SI GATA
Puscarie Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Zise un expert in sarituri de pe cladiri )))))) Bă ! E FAKE SI GATA BĂ cine ti-a zis ca-s expert in sarituri de pe cladiri???? :D fake cum zici tu nene in pula mea ati auzit ma? e fake , marșșșșș acasa in pula mea.
Guest PePe10 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QYhh-n7jNtU...feature=relatedde asta ce mai ziceti ?
Puscarie Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 e o diferenta intre accidente si sinucideri cum ar fi alea , o diferenta mare.EDIT: da nene ionutz, am zis ca-i fake :) e timpu sa mergem acasa nu mai e nimic de vazut :D
IoNutzZ. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 TU esti putin batut in cap,scuze ca iti zic.NU AI CUM SA NU VEZI CA E PE CALCULATOR MISCAREA AUTOBUZULUImai stii faza cu Ronaldinho cand da in bara? Eu cred ca si aia e fake,miscarea mingii e pe calculator,e prea perfecta miscara si din prima !