Jump to content
Random Hero

Cel mai tanar fumator din lume

Recommended Posts

Posted

Mai da-l naibi de copil ca l-as bate de i-ar sarii ochii din cap, pur si simplu ala o sa moara pana la 30 de ani.

@ blk +1, asa e, intotdeauna cand merg la tara ma simt foarte bine, nu tu noxe, nu tu mancare de-a pixu, chiar si painea bunicii mei si-o fac, doar bunicul meu are 73 de ani, si fumeaza de la 12-13 ani, si de mai mult de 20 de ani o tine pe Carpati fara filtru. N-are nici pe dracu :)).

Posted

sanse mari sa moara in 2-3 ani. la 2 ani, plamanii nu au cum sa reziste la astfel de depuneri de gudron. 40 de tigari pe zi inseamna 2 pachete si fiind saraci acolo probabil fumeaza si tigari proaste cu gudron mult si filtru ioc. daca despici plamanii unui fumator cronic ce baga 2 pachete la zi, scoti 2 pumni de gudron. pai la el unde se depune atata gudron?

iar daca nu moare, va muri daca va incerca sa se lase de tigari, pt ca la varsta aia, organismul ajunge sa fie atat de dependent de nicotina incat daca se opreste administrarea, mai mult ca sigur vor fi urmari grave asupra sistemului cardiovascular sau nervos (in plus, vad ca mai e si gras, deci mai mult stres asupra inimii).

Posted

"In prezent, Ardi fumeaza aproximativ 40 de tigari pe zi, spre deliciul vecinilor familiei si al altor curiosi care se strang pentru a-i admira "performantele".

Orice copil care se vede admirat atunci cand face un lucru, continua sa-l faca fara sa vrea sa mai renunte la el. La 2 ani nu stiu daca se poate vorbi de dependenta, doar de rasfat. :-j La noi in tara nu s-a ajuns inca la peformanta aceasta :)) dar sunt destui copii de 9-10 ani care fumeaza si nu se gandesc la repercursiuni.

Posted

Da ma .. dar uitativa din ce familie vine .. daca taicasu e fumator dala inrait .. normal ca i-a dat si lui sa traga :)) si copilu s-a obijnuit :D... si mie mi-a dat tata sa trag odata cand aveam 5 ani si m-am inecat =)))) si am zis ca nu mai fumez niciodata :))

@Ce comic e cand trage din tigara :))

Guest CristinaCC
Posted

E lipsa de educatie. Ce stiu aia in Indonezia? Cum pot vecinii sa se amuze de un copil de 2 ani care fumeaza? Sau de fapt credeau ca pustiulica avea puteri supraomenesti ca fumeaza la 2 ani?

La 40 de tigari pe zi, cand organismul inca nu e dezvoltat complet, eu zic ca pe la 15 ani o sa aiba nevoie de alti plamani.

Guest Punkz0r
Posted

Parintii sunt de vina ca l`au invatat cu tigara de la varsta asta

Posted

Mai da-l naibi de copil ca l-as bate de i-ar sarii ochii din cap, pur si simplu ala o sa moara pana la 30 de ani.

@ blk +1, asa e, intotdeauna cand merg la tara ma simt foarte bine, nu tu noxe, nu tu mancare de-a pixu, chiar si painea bunicii mei si-o fac, doar bunicul meu are 73 de ani, si fumeaza de la 12-13 ani, si de mai mult de 20 de ani o tine pe Carpati fara filtru. N-are nici pe dracu :)).

:)) ar fi bine daca ar prinde 30 ani.. eu nu ii dau 10 dapoi 30.. poi aia nici nu stie sa vorbeasca si fumeaza...iti dai seama unde s-a ajuns...poi si parintii lui ce zic.. haide fiule la o tigara.. #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...