Jump to content
Random Hero

Cel mai tanar fumator din lume

Recommended Posts

Posted

Daca de la varsta asta copilul fumeaza ...

Nu vad sa ajunga la 30 de ani

oricum ar trebui sa le ia copilul cu sai dai sa fumeze :o

Posted

off:Am vazut pe discovery ceva ce nu mia venit sa cred :))

60% din copiii din SUA au spus nu tigarilor

on:Cum sa-i pui tigara in gura la varsta asta?Va ajunge la scoala,in a 6-a va fi pus sa alerge si nu va putea din cauza tigarilor

1. Nu stiu de am impresia ca ei au o alta programa scolara, legat de alergarea in clasa a 6-a.

2. Nu prea cred ca o sa mearga la scoala.

Guest SherkaN
Posted

Ce inseamna oameni fara educatie ... sunt convins ca parintii lui nici macar nu-s constienti la ce riscuri e supus copilu` ala , oricum , de trait va trai dar cu siguranta va avea de tras de pe urma tigarilor.

Guest cristi7c
Posted

Da ma da uitati in ce tara traieste , ce familie are .. era logic sa fumeze si el nu ? daca nu se apuca la 2 ani se apuca la 10 sa zicem si tot aia era ..

2 ani este o varsta foarte nepotrivita asa este ... mult nu o sa traiasca baiatul ... dar nu se stie ...

pacat de el ca e mic si dolofan :))

@ cat despre problema cu fumatul din ziua de azi .. toti vor sa fie true :)))

Posted

Nu apuca nici 20 de ani.. nu e o pierdere oricum

Cum sa nu fie o pierdere ? E doar un copil care nu stie ce face , victima al locului unde sa nascut si al unor parinti imorali .

Posted

@ cat despre problema cu fumatul din ziua de azi .. toti vor sa fie true :)))

Ce dracu ma , ala nu stie sa vorbeasca si vrea sa fie true ??? :)) tasu vrea sa fie true , ara un copil care fumeaza la 2 ani ...ce e mai cool decat asta ??? :>

Posted (edited)

Cum sa nu fie o pierdere ? E doar un copil care nu stie ce face , victima al locului unde sa nascut si al unor parinti imorali .

E din Indonezia.. i don't give a fk. Sa-l ia de la parinti o protectie pentru copii de acolo. Fumeaza 40 de tigari pe zi :| si tatal lui i se pare ok #-o

http://www.youtube.com/watch?v=b5zjWmXIwdo

Edited by Redix
Posted

Lasand varsta la o parte, nu am inteles niciodata de ce/ cum fumau oamenii in vremurile trecute atat de mult si nu erau afectati de boli cardiace sau pulmonare ca acum. Ba chiar pe vremea lui Caragiale era incurajat fumatul de la varste fragede. Nu mai zic de cubanezi, turcii, bulgarii, mexicani, indonezieni, etc.

Posted

Lasand varsta la o parte, nu am inteles niciodata de ce/ cum fumau oamenii in vremurile trecute atat de mult si nu erau afectati de boli cardiace sau pulmonare ca acum. Ba chiar pe vremea lui Caragiale era incurajat fumatul de la varste fragede. Nu mai zic de cubanezi, turcii, bulgarii, mexicani, indonezieni, etc.

In trecut tutunul era curat, neavand adaugate cateva sute de substante toxice, cancerigene, etc.

Guest spanky
Posted

exact, cum zise superstar, era altceva, tigarile de acum au mult gudron in ele, asta e substanta aia foarte nociva

Posted

Doamne , oare ce parinti are copilul acela ? Daca fumeaza la 2ani. Pe la 15ani va fi dependent grav.!

*El deja este dependent de tigari...dupa cum este scris si in primul post...daca nu fumeaza, devine nervos...se da cu capul de pereti...e foarte grav daca s-a ajuns aici...

*Cat despre parintii lui?Sunt oameni care sigur nu au trecut printr-o scoala...nici macar primara...

*Copilul la varsta de 2 ani...nu intelege mare lucru...mai mult imita...si parintii lui in loc sa-l invete ceva bun...ii distrug viata...pacat ca copilul nu realizeaza... :naughty:

Guest Andrey32
Posted

Copil fara viitor,sanatate distrusa,parinti inconstienti,tara numai zic de ce...in loc sa le ia copilu ei le dariuesc masini !

Posted

Acel copil va avea o sanatate distrusa toata viata , este o varsta foarte frageda. Mai bine la 10 decat la 2. Nu prea cred ca parintii copilului acela sunt putini normali.

Posted

este sanatatea lui.. daca parintii il lasa sa faca asa ceva la anii lui, la 20 de ani vom auzi o alta stire despre el, "cel mai tanar fumator din lume a decedat" , parerea mea..

Posted

Toate acestea au plecat de la tatal lui . El a fost autorul principal in creearea viitorului copilului sau . A fost ca, o piedica , cum ? La varsta de 1 an si 6 luni tatal lui i-a pus prima tigare in gura si a inceput sa traga . Eu zic ca, tatal lui trebuie sa isi faca un control psihic. Acuma se apuca astia de fumat de la 7 ani 8, 9 ani nu mai este niciun fel de mirare , poti sa vezi ce vrei in interiorul acestui glob pamantesc .

Guest iloverap08
Posted

E un adevarat profesionist! :))

Eu cred ca el mai fumeaza si de plictiseala in unele cazuri ...dar 100% parintii lui sunt dementi! :duh:

Guest TrancePavel
Posted

Trist! Niste parinti dementi :(

Posted

Pentru ca nu era mancarea atat de proasta, pentru ca nu erau atatea noxe in aer, pentru ca faceau mai multa miscare.

Daca vrei sa fumezi, du-te la tara si traieste acolo. O sa vezi ca nu o sa ai atatea probleme.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...