-=AlexA=- Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Se poate schimba fundalul de la mesajele ce le primesc pe global? Eu pur si simplu aproape ca nu fac deosebirea dintre un pm si un mesaj de la un suferind dp global cand le primesc... au aceeasi culoare pe fundal. Nu se poate pune sa fie din nou albastru cum a fost (ca si cel dp party) sau alta culoare?( rosu, galben deschis, etc). Sau sa existe o optiune, gen F2 pt simple chat sa apara pe ecran toate chat-urile exceptie cele dp global? Eu unul nu imi permit (momentan) sa dau toata ziua posturi pe global sau cand vreau sa fac un trade pe care l-am stabilit pe forum la Vanzari-cumparari sa stau sa ma chinui sa citesc toate numele dp global... Astept pareri pro/contra :) P.S.: Sper ca ati inteles ideea? :D
Ghiocel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 eu sunt Pro , dar acest gen de topic a mai fost deschis de cateva zeci de ori si din cate am inteles nu se poate sa le schimbi
1deamon Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=350174