Jump to content
Serllyn

Probleme cu posta romana

Recommended Posts

Posted

Am comandat acum o luna de pe amazon.com niste jocuri ps3 care din pacate nu vin, am vorbit cu cei de la amazon prin email acum o saptamana si spun ca se afla in tranzit dar eu nu primesc aviz. mai rau este ca un alt joc comandat der 18 zile nu vine.

sa depun plangere si la posta si la OPC ? exista prosibilitatea ca jocurile sa fie uitate in posta si ei sa nu fi dat aviz catre mine ?

si inca ceva, pe "Track & Trace" pe siteul postei romane ce numar bag ? am bagat numaril ( codul ) comenzi dar nu merge.

Posted

Suna la posta si intreaba-i de ce nu merge Track & Trace-ul tau, ca e un colet pe numele x care a fost trimis pe data y.

Inainte sa faci plangere la posta / OPC, incearca sa afli unde este pachetul. A facut un prieten de-al meu tot la amazon comanda si a asteptat cam 6 saptamani daca nu ma insel.

Posted

Ai comandat pe amazon.com sau .co.uk? Astea din anglia ajung mai repede.

Ai putea sa ii intrebi si pe cei de la amazon exact pe ce data au expediat pachetul sa iti faci si tu niste calcule. Dar da, daca nu merge Track & Trace-ul pe site-ul postei eu zic sa le dai un telefon sa intrebi exact unde este. Sa mentionezi ca de obicei iti vine in 2 saptamani si acum astepti deja de 4 saptamani.

p.s. eu am facut 2 comenzi din hong kong la o distanta de o saptamana unul de altul.

al 2-lea pachet a venit inaintea primului cu 2 saptamani. se intampla sa intarzie..

Posted

* Serviciul telefonic de relaţii cu publicul al Poştei Române

INFOPOST este colectivul de relaţii cu clienţii al Poştei Române. De aici sunt furnizate informaţii despre serviciile şi produsele poştale şi în acelaşi timp pot fi transmise reclamaţii referitoare la activitatea poştală. Acest serviciu telefonic le oferă tuturor celor care apelează numărul 021 9393 din Bucureşti şi 021 9393111 din ţara sau de pe telefonul mobil, informaţii utile din domeniul poştal.

* Programul de lucru al Colectivului INFOPOST este următorul :

Luni - Vineri 8:00 - 20:00.

Sambătă - 8:00 - 14:00.

Apelurile telefonice se taxeză cu tarif normal.

http://www.posta-romana.ro/articles/infopost_18

Ma mir ca faci comenzi de pe amazon dar nu esti in stare sa dai pe google sa aflii numarul de telefon al postei. Ma rog..

Posted

Am mai vorbit cu utilizatorul amazon si a spus sa astept inca o saptamana ca pot exista probleme cu jocurile care nu pot fi "x-rayed".

Sa mai astept ?

Posted

Alte optiuni nu prea ai.. deci asta ar fi cel mai bine. Dupa cum am zis, unui prieten i-a venit din amazon (US) in 6 saptamani, deci se poate sa intarzie.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...