Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Foch

problema refining stone

Recommended Posts

Posted

Am o chestia dinaia refining stone , incerc sa o pun peste arma dar nu ''vrea'' nu dispare nu nimic doar sta tinuta de mouse apas click nu , nimic.

help

Guest L!NU
Posted

Bagi un JoH sa iti faci optiunea galbena, iar cu refining stone cresti acea optiune.

Posted

Bagi un JoH sa iti faci optiunea galbena, iar cu refining stone cresti acea optiune.

Cu JoH faci optiune mov nu galbena.

Si apropo, daca iti pui optiune galbena nu vei mai putea pune itemul la trade. Daca vrei sa-l vinzi trebuie sa-i scoti optiunea galbena; la goblinul din Aida.

Referitor la postul meu anterior: am gresit, optiunea galbena se poate baga in orice item; doar cea mov in cele de lvl 380

Posted

De unde fac rost de JoH ?

Mai intai ai nevoie de gemstone, care pica in kanturu 1>3, dupa te duci in kanturu tower la Elpis si dai refine, o sa iti iasa un JoH.

p.s. Optiunea galbena functioneaza doar la itemele excellent(no rings,pendants,wings), optiunea mov la itemele de 380 lvl excellent sau non-excellent (JoH+JoG)

Citeste mai multe AICI

Guest L!NU
Posted

Cu JoH faci optiune mov nu galbena.

Si apropo, daca iti pui optiune galbena nu vei mai putea pune itemul la trade. Daca vrei sa-l vinzi trebuie sa-i scoti optiunea galbena; la goblinul din Aida.

Referitor la postul meu anterior: am gresit, optiunea galbena se poate baga in orice item; doar cea mov in cele de lvl 380

cu JoH la goblin faci optiunea mov, iar daca bagi direct pe item iti iese galbena

Posted

cu JoH la goblin faci optiunea mov, iar daca bagi direct pe item iti iese galbena

nu merge sa pun direct pe item ...______

Posted

daca ai jewel of harmony si item excelent, trebuia sa mearga. pe itemele ancient nu merge. mai da si fail din cand in cand, sa stii. pui itemul in inventar si pui harmony pe el. daca nu iti pune nici o optiune galbena, mai pui.

Posted

Asta ti-a zis Linu mai demult. despre joh asta vorbesc, refine stone aia nu o poti folosi pe nimic care nu are optiune galbena. deci asta este ordinea:

• sa ai item excelent
  • sa ai jewel of harmony, il pui pe item cand itemul e in inventar
  • cand itemul are optiunea galbena primita de la joh, pui refine stone pe item, cu itemul in inventar
Si gata

PS In concluzie nu ai ce face cu refine stone daca nu ai joh intai.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...