Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 La multi ani Kinderitzzzzzzooooooooooooooo !!!!! Multa sanatate, fericire si satisfactii pe parcursul vietii !! Ai grija despre persoana ta si te astept cu shaorma aia :rofl2: :rofl2:
Brotherhod Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Nu stiu daca Dumnezeu i-a inzestrat pe totzi cei nascutzi intr-o astfel de zi sfanta cu un suflet mare, cu bunatate, marinimie, iubire, dar pe tine a revarsat , din belsug, foarte multe daruri. Ramai tot asa si sa aduci si colegilor actuali bucuria pe care o ai in suflet. La Multi Ani ;)
*Simo* Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 La multi ani fata draga, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii in viata!!!
spkeh Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 La multi ani Kinderitzzzzzzooooooooooooooo !!!!! Multa sanatate, fericire si satisfactii pe parcursul vietii !! Ai grija despre persoana ta si te astept cu shaorma aia :rofl2: :rofl2: te-ai indragostit si tu :)) hai la multi ani si aici ! :D
.Am Fani. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 la multi ani vecinacum zice prietenul meu Ionutz :D la multi ani vecino :-*
corioneMG Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 e corleanca?la multi anida corleanca :)) cum zice prietenul meu Ionutz :D la multi ani vecino :-*ms :wub: