Dani Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 In 29 avem gather asa ca trebuie sa fie si un meci de fotbal.Va fi la Sintetic Nufarul sau la Sintetic Ciheiului. Depinde unde voi gasi loc. Daca va fi vreme proasta o sa rezolv eu la Sala Paleu.Care vrea sa se anunte. Prezenti:DaniNoapteaCod3vuduEmaMoney
vudu Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 la sala nu ma duc la sintetic as merge :) (as recomanda la Perla, in pretul terenului mai este piscina ,sauna dush etc :) )
Dani Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Ziceti-mi pana joi care vreti sa veniti la fotbal, daca nu se anuleaza.
Dani Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Mai vreti fotbal? Daca da, postati pana diseara pentru ca maine vreau sa rezerv. Sa fim cel putin 12. Nu de alta, dar dupa aceea o sa strigati ca de ce nu am gasit la ora aia si pe terenul ala.
Shadow * ClimaCool Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dar la ce ora vreti sa jucati? Mie imi place seara sau noaptea dar Duminica seara trebuie sa ma duc la lucru deci ora e cruciala :P
Dani Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Dar la ce ora vreti sa jucati? Mie imi place seara sau noaptea dar Duminica seara trebuie sa ma duc la lucru deci ora e cruciala :PDe la 17, 18 cam asa.Naspa sa lucrezi duminica seara. N-as lucra duminica ca si angajat nici pt nus cati bani. Pt mine e altceva.
Shadow * ClimaCool Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ah de la ora aia oricum nu pot, poate altadata :)Nu mai e cum era pe vremuri ca weakendul era weakend si duminicile erau duminici. Btw ... eu prefer sa lucrez in ture decat sa ma duc in fiecare zi la lucru :P
iNm Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 De la 17, 18 cam asa.Naspa sa lucrezi duminica seara. N-as lucra duminica ca si angajat nici pt nus cati bani. Pt mine e altceva.Lucrul in ture e divin ...p.s Mai bine anulueaza fotbalu` si se merge altadata cand e lumea disponibila :)