Jump to content
nwradu

Nicoleta Luciu nu a primit viza de SUA

Recommended Posts

Posted

Visul Nicoletei Luciu de a fi mireasa in Las Vegas s-a spulberat, deocamdata. Frumoasa bruneta si iubitul ei, Zsolt Czergo, programasera evenimentul pe 12 septembrie, exact in ziua cand Nicoleta ar fi implinit 25 de ani.

De fapt, deplasarea in SUA ar fi fost un cadou pe care indragostitul Zsolt dorea sa-l faca iubitei de ziua ei: o excursie in „Orasul pacatului“, asa cum mai este denumit Las Vegas. Surprinzator este ca apetisanta Nicoleta Luciu nu i-a impresionat deloc pe consulii americani de la Ambasada SUA din Bucuresti, unde a solicitat respectiva viza. Din pacate, vedeta „Playboy“ a fost refuzata respectuos si lasata cu buza umflata.

Americanii o amagesc si o dezamagesc

Desigur, casatoria Nicoletei si a lui Zsolt pe taram american este doar un moft al uneia dintre cele mai dorite femei din Romania. Faptul ca nu poate merge, deocamdata, in SUA nu este o tragedie, insa refuzul consulilor i-a lasat un gust amar. Care sa fi fost motivul neincrederii americanilor? Sa nu fi prezentat Nicoleta Luciu garantia intoarcerii in tara, riscand sa ramana ilegal in SUA? Greu de crezut.

Las Vegas, un mit

Casatoria la Las Vegas este una dintre cele mai facile experiente de pe lume. Licenta de casatorie se poate da la orice ora din zi sau din noapte. Mai multi excentrici sau euforici (n.r. - de exemplu, Britney Spears) s-au casatorit la Las Vegas, dar au si anulat casatoria intr-o perioada prestabilita. Aceasta se poate anula in anumite conditii, cum ar fi constrangerea sau incapacitatea intelectuala la momentul respectiv. La Las Vegas nu este nevoie de programare, de analize medicale, ci doar de pasaport. Capelele sunt deschise nonstop, iar cei care oficiaza casatoria pot pune la dispozitie absolut tot ceea ce este necesar unui astfel de eveniment ce nu dureaza mai mult de 10 minute. Nicoleta Luciu a decis sa se casatoreasca cu omul de afaceri Zsolt Czergo. Ceremonia ar fi trebuit sa aiba loc luna aceasta, in Las Vegas, orasul in care focoasa bruneta visa sa-si uneasca destinul cu fostul sau iubit, Dinu Maxer. Dupa cateva luni, timp in care au inceput sa se cunoasca mai bine, Nicoleta si Zsolt au hotarat ca se potrivesc si ca sunt facuti unul pentru celalalt. Zsolt Czergo este proprietarul unui cazinou la Iasi, precum si al unei echipe de hochei pe gheata, la Miercurea Ciuc. El este barbatul ce-i poate oferi Nicoletei viata plina de huzur la care aceasta visa.

sursa: Atac

Nu stiu daca ati vazut emisiunea ProMotor acum vreo saptamana cand si-a prezentat Nicoleta Luciu masina. Pe langa faptul ca a zis "cand am primit masina" si a corectat-o imediat prezentatoarea "cand ai cumparat-o vrei sa zici" si au ras amandoua hihihi, zicea ca ea la semafor mereu isi da scaunul mai in sus ca sa o vada lumea in masina (Seat Altea) si la fiecare semafor se machiaza... isi arata trusele de sub scaun. Si ca desi a mai avut 2 masini inainte, nu stie sa parcheze deloc si de obicei roaga pe cineva care trece pe acolo sa o ajute... ca sa vezi nu o refuza nimeni BangHead.gif Scuze daca am mai zis asta deja smile.gif

Posted

Visul Nicoletei Luciu de a fi mireasa in Las Vegas s-a spulberat, deocamdata. Frumoasa bruneta si iubitul ei, Zsolt Czergo, programasera evenimentul pe 12 septembrie, exact in ziua cand Nicoleta ar fi implinit 25 de ani.

De fapt, deplasarea in SUA ar fi fost un cadou pe care indragostitul Zsolt dorea sa-l faca iubitei de ziua ei: o excursie in „Orasul pacatului“, asa cum mai este denumit Las Vegas. Surprinzator este ca apetisanta Nicoleta Luciu nu i-a impresionat deloc pe consulii americani de la Ambasada SUA din Bucuresti, unde a solicitat respectiva viza. Din pacate, vedeta „Playboy“ a fost refuzata respectuos si lasata cu buza umflata.

Americanii o amagesc si o dezamagesc

Desigur, casatoria Nicoletei si a lui Zsolt pe taram american este doar un moft al uneia dintre cele mai dorite femei din Romania. Faptul ca nu poate merge, deocamdata, in SUA nu este o tragedie, insa refuzul consulilor i-a lasat un gust amar. Care sa fi fost motivul neincrederii americanilor? Sa nu fi prezentat Nicoleta Luciu garantia intoarcerii in tara, riscand sa ramana ilegal in SUA? Greu de crezut.

Las Vegas, un mit

Casatoria la Las Vegas este una dintre cele mai facile experiente de pe lume. Licenta de casatorie se poate da la orice ora din zi sau din noapte. Mai multi excentrici sau euforici (n.r. - de exemplu, Britney Spears) s-au casatorit la Las Vegas, dar au si anulat casatoria intr-o perioada prestabilita. Aceasta se poate anula in anumite conditii, cum ar fi constrangerea sau incapacitatea intelectuala la momentul respectiv. La Las Vegas nu este nevoie de programare, de analize medicale, ci doar de pasaport. Capelele sunt deschise nonstop, iar cei care oficiaza casatoria pot pune la dispozitie absolut tot ceea ce este necesar unui astfel de eveniment ce nu dureaza mai mult de 10 minute. Nicoleta Luciu a decis sa se casatoreasca cu omul de afaceri Zsolt Czergo. Ceremonia ar fi trebuit sa aiba loc luna aceasta, in Las Vegas, orasul in care focoasa bruneta visa sa-si uneasca destinul cu fostul sau iubit, Dinu Maxer. Dupa cateva luni, timp in care au inceput sa se cunoasca mai bine, Nicoleta si Zsolt au hotarat ca se potrivesc si ca sunt facuti unul pentru celalalt. Zsolt Czergo este proprietarul unui cazinou la Iasi, precum si al unei echipe de hochei pe gheata, la Miercurea Ciuc. El este barbatul ce-i poate oferi Nicoletei viata plina de huzur la care aceasta visa.

sursa: Atac

Nu stiu daca ati vazut emisiunea ProMotor acum vreo saptamana cand si-a prezentat Nicoleta Luciu masina. Pe langa faptul ca a zis "cam am primit masina" si a corectat-o imediat prezentatoarea "cand ai cumparat-o vrei sa zici" si au ras amandoua hihihi, zicea ca ea la semafor mereu isi da scaunul mai in sus ca sa o vada lumea in masina (Seat Altea) si la fiecare semafor se machiaza... isi arata trusele de sub scaun. Si ca desi a mai avut 2 masini inainte, nu stie sa parcheze deloc si de obicei roaga pe cineva care trece pe acolo sa o ajute... ca sa vezi nu o refuza nimeni BangHead.gif Scuze daca am mai zis asta deja smile.gif

Gresit eu stiu ca s-au casatorit, am vazut la tv, cineva a spus ca i-a vazut intocandu-se de la las vegas, coborau din avion pe nush ce aeroport...multumim

Posted

Zsolt

Exact!Eu sunt iubitul nicoletei luciu!Ce ciuda e pe voi , stiu! tongue.gif !

Acum vorbind serios , cam nasoala treaba sa-ti dea un astfel de eveniment peste cap totul ! sad.gif

Am vazut si eu acea emisiune de ProMotor,si sunt de aceeasi parere ca si tine radu!

Posted

Exact!Eu sunt iubitul nicoletei luciu!Ce ciuda e pe voi , stiu! tongue.gif !

no comment tongue.gif

Nu stiu daca ati vazut emisiunea ProMotor acum vreo saptamana cand si-a prezentat Nicoleta Luciu masina. Pe langa faptul ca a zis "cam am primit masina" si a corectat-o imediat prezentatoarea "cand ai cumparat-o vrei sa zici" si au ras amandoua hihihi, zicea ca ea la semafor mereu isi da scaunul mai in sus ca sa o vada lumea in masina (Seat Altea) si la fiecare semafor se machiaza... isi arata trusele de sub scaun. Si ca desi a mai avut 2 masini inainte, nu stie sa parcheze deloc si de obicei roaga pe cineva care trece pe acolo sa o ajute... ca sa vezi nu o refuza nimeni

asta e tare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...