Sparky[SV] Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Viitorul rappului romanesc, in direct si in reluare. Convorbirea dintre mine si massakrerappa- massakreeu- tot massakre (la el)axraw-euRappa: axraw: vorbisi cu ala ?Rappa: cu cine?Rappa: aRappa: nuaxraw: Rappa: Eu: salutilinka sefu: SALilinka sefu: CN ESTIilinka sefu is typing...ilinka sefu: ?Eu: scoate caps lock-u daca vrei sa vorbimaxraw: axraw: gaby sefu: cn e ma qkazooogaby sefu is typing...gaby sefu: ?axraw: exile alaaxraw: promoveaza tinere talente, vrea sa te ajuteRappa: )))))))))))))))))Rappa: AABHAHAHAHHAHAaxraw: axraw: i-am zis aseara de tineRappa: ilinka sefu: poi eu am cateva versuriaxraw: ca i-am aratat battle-uaxraw: "__axraw: Rappa: ilinka sefu: da vreau sa fac un cantecRappa: ahahahaRappa: cantec!axraw: )Rappa: ilinka sefu: eu in 2 zile fac un cantecilinka sefu: am multe ideeiEu: iti dau un sfatilinka sefu: sh til arat dupaEu: fara suparareEu: mai invata sa scrii ilinka sefu is typing...ilinka sefu: scz asa scriu dupa 3 doze de bere)Rappa: Rappa: dupa 3 doze de bere)Eu: aEu: te iertaxraw: )))))))axraw: au frateRappa: e tristaxraw: e eaxraw: dai o melodie de a ta sa te creadaaxraw: Rappa: nu am pe laptopaxraw: stai sa vad daca mai am eu in pcRappa: okaxraw: plm o aveam pe aia cu regreteaxraw: da nu o mai gasescRappa: stai ca-i dauRappa: cevaRappa: de pe yt.axraw: baaaaaaaaxraw: )))))))))))))00axraw: gaby sefu: ce inseamna flow?gaby sefu: dictiegaby sefu: p*maxraw: ))Rappa: Rappa: claraxraw: ahahahaaxraw: axraw: tine de voceaxraw: vorbesti cu ala ?gaby sefu: dagaby sefu: taci sa nui ziki nik de mnaxraw: vezi poate reusesti sa te ajuteaxraw: e de treaba si se pricepeaxraw: gaby sefu: vadaxraw: da-te si tu cunoscatoraxraw: p*maxraw: gaby sefu: da magaby sefu: )Rappa: stii cum l-am trecut in lista?axraw: cumRappa: "Ceva coclar retardat"axraw: gaby sefu: imi tr un beatgaby sefu is typing...gaby sefu: ii zik ca e bunaxraw: Rappa: axraw: daca scoate asta o melodieRappa: Ceva cocalar retardat: suna bnEu: stiuaxraw: ma p*s pe mine de rasaxraw: axraw: gaby sefu: ii zikgaby sefu: suna bngaby sefu is typing...gaby sefu: stai ma ca twe sunaxraw: nu maaxraw: ca n-am chef sa vb la telaxraw: gaby sefu: sai dau nsite versuriaxraw: sa imi dai si miegaby sefu: stai ca fac un vers rapaxraw: okgaby sefu is typing...gaby sefu: rpdaxraw: ))))axraw: un vers rapaxraw: )))Rappa: Rappa: clar baRappa: ete baRappa: ceva tareRappa: scris aziYou have received 1 file from Rappa.Prozatorii.txtOpen (Alt+Shift+O)Rappa: Ceva cocalar retardat: stau ma gandesk pe buna dreptate cand vad ca un singur prieten mie ca un frate cu el ranesk toti sclavii zi ori noapte si ce sa le fak eu daca au diarie la gura frateCeva cocalar retardat is typing...Ceva cocalar retardat: cva pe momentEu: e okRappa: )))))))))))axraw: dam cu el pe forum ma ?axraw: Rappa: adica?axraw: sa mor de nu-i fac topic la hhaxraw: )axraw: versu alaaxraw: mi l-a zis mie asearaaxraw: )axraw: lui ii aratasi versurile alea ?Rappa: careRappa: il dau pe astaaxraw: asteaRappa: eteaxraw: il amaxraw: baaxraw: ii dua o strofaaxraw: de aiciaxraw: ii zic sa ti-o zica tieaxraw: ca e facuta de elaxraw: ))Rappa: Ceva cocalar retardat: Sunt un individ definit de infinitSi cand despic firu-n patru aud des "Ba, te-ai tampit"E ca filmu-n teatru, des pic regizorAtunci cum ar putea un actor sa-mi fie revizor?Rappa: )))))))))))))))))!axraw: spune-i foarte tareaxraw: )))))))))Rappa: Eu: foarte tareRappa: axraw: )Rappa: mars maRappa: ca imediat il injurRappa: sa ii zic?axraw: ))))))))))axraw: nu baRappa: hai baaxraw: mai lasa-l maaxraw: putinaxraw: )Rappa: okaxraw: fi atentaxraw: gaby sefu: ciac foarte tare'axraw: hai ca le amaxraw: gaby sefu is typing...gaby sefu: zisa sh el la vrajeala)axraw: ))))))Rappa: axraw: gaby sefu: zisa sh el la vrajeala)gaby sefu: mai ai alte ideii de versurigaby sefu is typing...gaby sefu: ?axraw: )Rappa: vaiRappa: ce tristRappa: ii dau ignoreRappa: axraw: Rappa: cine eRappa: id censored?Rappa: pretenu' lui?Rappa: axraw: "Fratele lui"axraw: ))axraw: si viitoru coleg de trupaaxraw: ))))))))))))axraw: ahahahahaha NU CREDaxraw: )axraw: iti dadu add ?Rappa: stai ca imediat il injuraxraw: pui si tu arhivele cu aman2 intr-un fisieraxraw: si trimiti si mieaxraw: )Rappa: stai asaaxraw: dupa ce vorbesti totRappa: staiaxraw: gaby sefu: ce ins4eqamna mc?gaby sefu: rpdaxraw: ce ?gaby sefu is typing...gaby sefu: MCaxraw: microfonaxraw: ))))))))Rappa: ))))))))))))))))axraw: gaby sefu: zi unu bungaby sefu is typing...gaby sefu: care imi palke mieaxraw: axraw: pai nushaxraw: ce microfon iti place tieaxraw: zi ca alea cuc abluaxraw: p*maxraw: )))))))axraw: axraw: ))gaby sefu: Dumnezeu: ce cu cablu bagaby sefu: m**i m**iaxraw: ahahahahahhaaaxraw: ))))))))))))gaby sefu is typing...gaby sefu: m*taaxraw: ))))axraw: morrrrrrrrrrrrraxraw: )))))))axraw: gaby sefu: NIKI U NUSH NIKaxraw: Rappa: ce sa-i mai zic la asta?axraw: axraw: intreba-l daca asculta undergroundaxraw: )Rappa: Ceva cocalar retardat: poi muzica asta imi da putereRappa: Ceva cocalar retardat: in momente grele ma ajaxraw: ))))))))))Rappa: ))))))))))))))))!axraw: zisa de cumicuaxraw: mc preferat ?Rappa: daRappa: a zisRappa: ca Cumicu e MC-u lui preferataxraw: axraw: cu ailalt vorbisi ?Rappa: nu i-am dat addaxraw: trebuia sa ii vezi avataruaxraw: )))))))))axraw: cu ochelari de soare si tricou rozaxraw: Rappa: Eu: si tie cum iti place Eu: sa te imbraciEu: asa, repareste?axraw: coca styleaxraw: Rappa: Eu: cum te mai imbraci?Eu: tricou roz, par placat, si ochelari de soare noaptea?axraw: celalalt e cu astea maRappa: aaxraw: el mai mergeRappa: asta e reparaxraw: )Rappa: e adevaratRappa: e TRUaxraw: nu vezi ce avatar gangsta areRappa: Eu: eu asa ma imbracEu: cu roz...Eu: imi place rozulEu: ma definesteaxraw: )Rappa: axraw: sa nu uiti de arhivaRappa: Eu: repEu: nu-ti permiti tu haine de-ale meleEu: axraw: Rappa: Eu: esti amuzantEu: ar trebui sa cam lasi repu, sa te apuci de o munca gen... clovnaxraw: axraw: asa eaxraw: cum merge ? iti trimisa si tie un beat ? iti dadu ceva sfaturi ?gaby sefu: dagaby sefu: da acu ne contarzaicemgaby sefu: )axraw: pai ?gaby sefu is typing...gaby sefu: de cum ne imbracamaxraw: nu-l supara baaxraw: ca e singura ta sansaaxraw: axraw: )Rappa: Ceva cocalar retardat: sh mie imi plake Eu: de mine?Eu: am prietenaaxraw: Rappa: Rappa: ce-mi bat p**a de elaxraw: pe cine sor-ta faci ba p**atRappa: Rappa: taci maRappa: lasa-maaxraw: )Rappa: sa-mi bat joc de elRappa: baRappa: mai continui maineRappa: ma duc la astaRappa: ca m-a sunat axraw: da arhivaRappa: ti-am trimisRappa: cam tot axraw: baga ma un fisierRappa: nuRappa: smaineRappa: maine*axraw: hia baaxraw: bulaneaxraw: 2 secundeRappa: ma grabesc....Si dintre mine si elgaby sefu: cn e ma qkazooogaby sefu: ?axraw: exile alaaxraw: promoveaza tinere talente, vrea sa te ajutegaby sefu: ba)axraw: dagaby sefu: ii scriam numai impreunat p*maxraw: ce cumgaby sefu: ce inseamna flow?gaby sefu: dictiegaby sefu: p*maxraw: ))gaby sefu: zi maaxraw: parca erai rapperaxraw: nu stii ce e flow ?axraw: gaby sefu: zi maaxraw: cauta pe googleaxraw: e ceva in genuaxraw: cum cazi pe beataxraw: daca intelegi ce vreau sa zicgaby sefu: ahaaxraw: tine de voceaxraw: vorbesti cu ala ?gaby sefu: dagaby sefu: taci sa nui ziki nik de mnaxraw: vezi poate reusesti sa te ajuteaxraw: e de treaba si se pricepeaxraw: gaby sefu: vadaxraw: da-te si tu cunoscatoraxraw: p*maxraw: gaby sefu: da magaby sefu: )gaby sefu: ma intr unde vreau sa inregistrezaxraw: axraw: si unde inregistrezi ?gaby sefu: imi tr un beatgaby sefu: ii zik ca e bunaxraw: )gaby sefu: ii zikgaby sefu: suna bngaby sefu: stai ma ca twe sunaxraw: nu maaxraw: ca n-am chef sa vb la telgaby sefu: sai dau nsite versuriaxraw: sa imi dai si miegaby sefu: stai ca fac un vers rapaxraw: okgaby sefu: rpdaxraw: baaxraw: ii zisasi versuri /axraw: ?axraw: iti dau o strofa misto de la mine zici ca e ata ?gaby sefu: daaxraw: Sunt un individ definit de infinitSi cand despic firu-n patru aud des "Ba, te-ai tampit"E ca filmu-n teatru, des pic regizorAtunci cum ar putea un actor sa-mi fie revizor?axraw: imi zici ce parere aregaby sefu: ciac foarte tare'axraw: hai ca le amaxraw: gaby sefu: zisa sh el la vrajeala)gaby sefu: mai ai alte ideii de versurigaby sefu: ?axraw: Orice amator a simtit, curg ca o cascadaSi daca l-ai impins in sus, a fost doar ca sa cadaCate-am scris oare si le-am trimis spre scenaLe pun intr-o scrisoare si le dau pe fata ca o eczemagaby sefu: ba cum zisash ca il cheama'axraw: exileaxraw: da-le pe aleagaby sefu: ce ins4eqamna mc?gaby sefu: rpdaxraw: ce ?gaby sefu: MCaxraw: microfongaby sefu: zi unu bungaby sefu: care imi palke mieaxraw: axraw: pai nushaxraw: ce microfon iti place tieaxraw: zi ca alea cuc abluaxraw: p*mgaby sefu: ma*agaby sefu: axraw: ))gaby sefu: Dumnezeu: ce cu cablu bagaby sefu: m***i m*tiaxraw: ahahahahahhaaaxraw: ))))))))))))gaby sefu: m*taaxraw: ba prostulegaby sefu: NIKI U NUSH NIKaxraw: gaby sefu: MC = Master of ceremonieaxraw: )axraw: mc e ala care canta baaxraw: prostulegaby sefu: stiu maaxraw: de unde stigaby sefu: iizisai cumicugaby sefu: imiz isa elaxraw: agaby sefu: da rec ca niki u nu stiaigaby sefu: ?axraw: asa eaxraw: cum merge ? iti trimisa si tie un beat ? iti dadu ceva sfaturi ?gaby sefu: dagaby sefu: da acu ne contarzaicemgaby sefu: )axraw: pai ?gaby sefu: de cum ne imbracamaxraw: nu-l supara baaxraw: ca e singura ta sansaaxraw: gaby sefu: agaby sefu: )gaby sefu: e din aradaxraw: stiuaxraw: a iesitgaby sefu: dagaby sefu: se dusa ;a prietenagaby sefu: axraw: ahagaby sefu: cati ani are magaby sefu: ?>axraw: 18gaby sefu: aaagaby sefu: cu asta teai intrecut u in versuri?axraw: ma inteleg super cu elaxraw: daca te ajuta dai o bere
Sparky[SV] Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ceva cocalar retardat / gaby sefu e un viitor cedrea
IoNutzZ. Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Selecteaza ce e mai funny,ce crezi tu...nu am inteles nimic
Sparky[SV] Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 acum cred ca se intelege, scuze dar sunt destul de obosit la ora asta
trAANCe Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ' date='May 18 2010, 00:11' post='5089322']Ceva cocalar retardat / gaby sefu e un viitor cedreada-ti 2 palme sa-ti revii si intoarce-te la scoala te rog
Equilibrium Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nu pot sa citesc, prea mult...Intrebare: Ce inseamna flow? (pana acolo am cam citit si am ramas :o)
IoNutzZ. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ce zici?Definit de infinit hai vin-o sa iti dau un hit,YEAHHHHHHLucian u just been disssed B)