*Deea* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 trebuie sa fie doamna pe strada si c*rva in pat. E bine asa? ( ma refer la partenera voastra) Vorbeam acum cateva zile cu unu' din liceu si el e mai pocait asa. Zicea ca atunci cand o sa se casatoreasca el n-o s-o lase pe nevasta-sa sa-i faca oral sau s-o f*ta in vreo pozitie d-asta mai neobisnuita pentru ca o NECINSTESTE )))))) adica mai pe scurt o respecta si unul din actele mentionate mai sus ar fi o dovada de umilire la adresa sotiei ) Pareri.
THuG-Radu Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Da.Total de acord.Doamna pe strada si c***a/animal/nebuna in pat. Cum vrei tu.In intimidatea unui cuplu, se poate intampla orice, nu`i vede nimeni. Asa ca, cat timp fac lucruri care nu`l/n`o deranjeaza ... de ce nu ?
aionys Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 fiecare cu parerea lui oricum dupa parerea mea o sa ramai uimit de cate o sa faci in pat daca esti excitat suficient :D! ti se schimba perspectiva asupra lucrurilor si o sa cauti doar placere :D !de fel sunt mai dezinhibat asa k nu prea sunt multe lucruri care sa nu le fac in pat daca am o partenera calumea :) !
alcholic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 is total de acord ... da sa fie numai in patul tau :tiphat: app- sa il intrebi pe colegul ala pocait ...daca nevastasa l`ar insela ar mai cinstio ?
Arianne Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Într-un cuplu, când amândoi partenerii sunt de acord, anything goes.
The Fan Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 atata timp cat si ei ii place si este de acord nu cred ca se poate pune problema umilirii
Menum35 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Acum ceva ani in trecut am intalnit o fata care mi-a zis acelasi lucru , "femeia trebuie sa fie doamna pe strada si cu**a in pat" , Total de acord .