*Deea* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Desi e o tampenie... voi ce comparati intre actualii si fostii parteneri, din punct de vedere sexual? Performante? Marimi? Nr. de partide ? Sani ? Fund? [ La noi, fetele, in 99,9% din cazuri e ceva de genul o are mai mare? ]
THuG-Radu Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Intre fostele mele, compar experienta in pat. Cat de bine se misca in pat si daca m`a impresionat stand ea deasupra :D Asta ce tine de sex ... ca doar suntem la Hop Spot, nu m`oi apuca sa fac comparatii aici intre care spunea glume mai bune
[Convicted]Lance Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nici nu comparam si nici nu cumparam :D cel mai bine e sa iei fiecare expereinta ca una noua si din care poti invata ceva,Cel mult pot compara daca stie the moves si cam cata experienta are
alcholic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nu ai cum sa le compari .... vb lui Lance mereu e ceva nou ...
Menum35 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Desi e o tampenie... voi ce comparati intre actualii si fostii parteneri, din punct de vedere sexual? Performante? Marimi? Nr. de partide ? Sani ? Fund? [ La noi, fetele, in 99,9% din cazuri e ceva de genul o are mai mare? ] Nu am inteles chestia asta cu "o are mai mare" ca pana acum in topicurile anterioare se discuta despre "marimea conteaza" si majoritatea nu nu
_alexa_ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Eu mereu am comparat, si am apreciat prin... comparare. Si nu ma refer la marime, ci la cum m-am simtit langa persoana respectiva per total.
adalet Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [ La noi, fetele, in 99,9% din cazuri e ceva de genul o are mai mare? ] La, noi, fetele, care, bre, ?, L.E.: De unde rezulta acea proportie ? :rolleyes:
Arianne Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [ La noi, fetele, in 99,9% din cazuri e ceva de genul o are mai mare? ] Nici prea mare să nu fie.