Jump to content
*Deea*

Victoria's secret thing

Recommended Posts

Posted

Eu consider ca lenjeria pe care o porti conteaza foarte mult. Atat pentru partener cat si pentru o imagine mai nuantata a actului sexual. Am deja o pasiune pentru lenjeria sexy.. you know : corsete, jartele, dantela, matase neagra, rosie, ciorapi cu banda si asa mai departe.

Credeti ca acestea ar trebui sa se gaseasca in dulapul fiecarei fete si sa le poarte de fiecare data cand face sex? Sau ar trebui pastrate pentru ocazii speciale de genul : aniversarea voastra, o seara mai romantica.. prostii d-astea?

Posted

Păi la cât de multe avem, iar eu am o tonă, sunt destule ca să poţi să le porţi în orice situaţie. Evident, elementele de ”colecţie” le păstrez pentru serile mai speciale.

Posted (edited)

topic facut cu un singur scop... sa stie toata lumea ca deea poata "corsete, jartele, dantela, matase neagra, rosie, ciorapi cu banda si asa mai departe". Cum sa-ti spun eu tie :-?? ... NEINTERESANT!!! #-o

as much as I like chick fights..

warn pentru flamebaiting

Edited by blk
Posted (edited)

Extraordinaaaaaaaaaaaaaaaaar iti dai seama ce face deea :o

Marsh ma d-aici :)) ti-a luat mult s-o gandesti ?

warn pentru limbaj si intretinerea flame-ului in acest topic

a 3-a oara 100% warn -> suspend permanent

Edited by blk
Posted

Sunt de acord cu asta insa chiar nu este ala scopul topicului. Si btw zici ca cine stie ce mare lucru e sa ai corsete si jartele =))

FallOutGirl: ai spus aia ca si cand as fi singura de pe fata pamantului care are asa ceva

Posted

Hai să nu transformăm totul într-o dispută şi să ne încadrăm în limitele decenţei.

Şi-am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea-aşa!

On : Orice seara poae sa fie una speciala, cel putin la inceput :-j asa ca nu se pune problema.

Posted

Extraordinaaaaaaaaaaaaaaaaar iti dai seama ce face deea :o

Marsh ma d-aici :)) ti-a luat mult s-o gandesti ?

eu doar am expus un simplu fapt, total obiectiv... tot ce zici este doar de show off. nu stiu pe cine vrei tu sa impresionezi, insa dai in penibil... si nu ma refer doar la acest topic. [last msg... Ur Not Worthy]

Posted
Vaaaaai ce concluzie ai tras tu :-j Daca faptul ca o persoana isi spune parerea despre ceva e motiv de cazut in penibil pentru tine... e clar : nu meriti osteneala de a da reply.
Posted

:rofl1: sinister de genunchiere trebuia sa intrebi, pentru ceea ce urmeaza :rofl1:.

Cum vad eu aspectul problemei: niciodata n-am fost pasionata de astfel de artificii pentru a-mi atrage partenerul. Am considerat ca nu am nevoie :), si la fel si el. Am avut mai demult un echipament de genul :)) dar a zacut in dulap prea mult timp... Intr-adevar cand imi cumpar lenjerie caut sa fie cat mai frumoasa, dar ca sa-mi placa mie...

Guest Bogdanzor
Posted

Frumos role-model ai , mai trebuie sa gasesti a big black dude , si bineinteles o camera de filmat

Posted

' date='May 18 2010, 15:30' post='5090814']

Foarte misto , cand e mai frumoasa femeia cand e imbracata sexy sa iti trezeasca sentimente si in "biserica" :D

Goala? :crazy:

Pai e trist daca e mai frumoasa imbracata :))

Posted

Nush, mie mi se pare mai sexy cand se IMBRACA o femeie, decat atunci cand se dezbraca :))

Vara trecuta la strand, ma uitam cat ma uitam dupa femei, dar cand se imbraca una buna, era mai mare placerea :D

Posted

Mi se par niste tampenii toate acele articole, niciodata nu am dat 2 bani ca are ciorapi rupti si corset de ii sta inima in gat sau ce stiu eu ce lenjerie de 100 de euro. Cu cat e mai simpla, cu atata e mai frumoasa, cu cat are mai putine pe ea, cu atata iti da o satisfactie mai mare cand o strangi in brate.

Posted

normal ca te atrage cand o vezi pe cineva in lenjerie intima ...(de culoare neagra pt mine) (cu lengeria e pana va cunoasteti mai bine dar cand ajungi sa imparti acelasi acoperis ... ramane la zile festive lenjeria ) vb in calitate de baiat

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...