Denzel_Lsd Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Pentru o persoana cat de cat sanatoasa la cap conteaza destul de mult aspectul pasaricii . Pentru cine nu conteaza are liber sa frece pisici. N-am sa expun eu tendintele modei (dar puteti sa va documentati ;) ). ( I like that "V" :wub: ) That's so sexy. :> Conteaza si caracterul,nu doar aspectul Fofoloanca cu caracter. :despair:
Zomba.robi Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Conteaza aspectul,caracterul,simplitatea! :D Chiar nu cititi primul post? Doar postati asa pe basbaite? Mai lasati posturile la +1 ca scot condica de warnuri. Avertisment verbal. Edited November 30, 2012 by Angel : Red info 1
lolflamE Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Normal. La mine nu functioneaza faza cu " perna pe fata"
Eduard Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Conteaza , daca e o urata , cu negi nu se mai atinge nici ... de ea ) ;)
meetique Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) da ... conteaza foarte mult ... oricum nimeni nu ia pe cineva care nu se spala sau cam asa stiu eu ... nah . Mai multa grija pe viitor. Edited November 26, 2012 by Angel : Red info.
hedastro Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Cum sa nu conteze? Doar nu suntem in Epoca Antica. In zilele noastre exista aparate epilatoare. da ... conteaza foarte mult ... oricum nimeni nu ia pe cineva care nu se spala sau cam asa stiu eu ... nah . Raspunzi de doua ori? ON : Bineinteles ca,conteaza aspectul. Trebuie sa fie ingrijita,cea mai frumoasa e cea de virgina
Tzon Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Conteaza, sa fie aranjata ,data cu gel (glumeam cu partea cu gel )
Konvict Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) Da conteaza. Imi place ca atunci cand merg cu prietena pe strada sa intoarca lumea capul dupa ea si sa aiba ce vedea :D Era vorba de "pasarica" iubitei, nu de iubita. :D Edited November 27, 2012 by Angel
Dragos Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Conteaza si caracterul,nu doar aspectul Normal. La mine nu functioneaza faza cu " perna pe fata" Conteaza aspectul,caracterul,simplitatea! :D mi-au dat lacrimile, jur =)) Aspectul conteaza ! Edited November 27, 2012 by DRG 2
Definitely not tsubyke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Multi nu au inteles ca se refera la cum arata pasarica fetei si sunt niste raspunsuri geniale Da,conteaza aspectul ei,trebuie sa fie INGRIJITA , poate si ceva model artistic ! Edited November 30, 2012 by tsubyke
wOrSeN Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) Conteaza foarte mult , nu cred ca nu te uiti deloc la ea , ci doar ce are la "suflet". Trebuie totusi sa te mandresti daca iesi undeva la plimbare , nu sa stai ascuns si daca te intalnesti cu cnv sa zici ca "nu o cunosc". Bună, aţi citit primul post? Se pare că nu. Edited December 8, 2012 by Angel Avertisment.
iloverap Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 sa te mandresti daca iesi undeva la plimbare ON: Conteaza, numai traim in 1100. Si atunci cred ca se practica.
CSN Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Da conteaza. Imi place ca atunci cand merg cu prietena pe strada sa intoarca lumea capul dupa ea si sa aiba ce vedea :D Era vorba de "pasarica" iubitei, nu de iubita. :D Poate sunt un cuplu de nudisti :-? ON: Cu siguranta conteaza aspectul si igiena.
Sesinia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Conteaza, normal ca trebuie sa fie ingrijita/igiena/etc ca altfel nu te atingi de ea.