GaBytZu97 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ieri, in ora de mate, eu impreuna cu niste colegi am facut un cantec popular care arata Romania exact asa cum este. In curand speram sa facem un video. Aruncati o privire la versuri:Marie si MarioaraaaCe proasta e a-noastra taraaaE pling de tigani pe straziSi de copii vagabonzi, mai!Se fura din buzunareSi somerii pe trotuare....Zi de zi-na noastra casaaN-avem ce pune pe masa.Premierii ne omoaraSi Basescu ne doboara.Criza e n-anoastra taraSi nu e ultima oaraIar noi multe ne dorimDar nimic noi nu primim.Mai copile i-a aminte,Ca Base' e presedinte!El fura de la saraciSi ne baga banii-n saci.Si noi nu-nvatam aiciCa salariile sunt mici.Si nimeni nu baga-n seamaC-au marit taxe la vama.Si Boc dupa Base bineCa un caine dupa mine.Si Banel e fotbalistE un lucru foarte trist.Si Gigi e barosan, maiSi un prost parlamentar, mai.El nu fura, nu ciordesteDar la bani de pacaleste.Cu mioarele in soareEl se plictiseste tare.Speranta noastra traiesteDar criza ne amagesteMAI!
Sparky[SV] Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 aiurea versuri + ca pui "mai" ca sa rimeze s.a. ..
Guest phunky Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 groaznic, pur si simplu groaznic.am facut un cantec popular care arata Romania exact asa cum este. da, versurile alea arata foarte bine nivelul de educatie al copiilor romani..
Guest MoNdEo007 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Naspha ¤ Se vede ca ai 12 anisori. Gabitzu97 ...
LuckyShot Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 groaznic, pur si simplu groaznic.da, versurile alea arata foarte bine nivelul de educatie al copiilor romani..come on, e in clasa a 5a sau a 6a. ce-ai vrea sa scrie? filosofie?
GaBytZu97 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 a 6a :D vedeti cine stie? daca nu facem luni sportu, ne concentram sa facem alta
LoLiPoP Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 lasatii ma in pace , sunt impotriva sistemului . e bines
rApTure_ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ieri, in ora de mate, eu impreuna cu niste colegi am facut un cantec popular care arata Romania exact asa cum este. In curand speram sa facem un video. Aruncati o privire la versuri:Cunosti drumu casa-scoala si crezi ca le-ai vazut pe toate ...---------------------------------------------------------------------------------Aha, mi-au ajuns primele 3 versuri ...Esti un cretin, tu si generatia ta de retarzi care vine din urma ...Ati bagat un "marie si marioara" si e cantec popular ...Ascult populara foarte putin spre deloc, dar din cate cunosc eu, versurile melodiilor astora vorbesc despre dragoste, dor si alti draci destia. Voi despre ce pula mea vorbiti ?!... >Ce proasta e a-noastra taraaa<Cratima aia sa v-o bagati in cur, desteptii pulii mele. come on, e in clasa a 5a sau a 6a. ce-ai vrea sa scrie? filosofie?Da` cine le-a cerut s-o faca?
blk Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cred ca s-au strans destule pareri. N-ai ce critica constructiva sa dai la salata aia de cuvinte.Rapture disable 5 zile./hug