Guest sosuitpistapecal Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 pulica carnatu salam ala drept shi georgica ala stang
Puscarie Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 simplu chuck norris )))) ( glumeam :D ) his name is The hotdog
Lobster Dog Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cacacea, Devoratorul Redundant iar numele vechi era Gaoaza, Extraterestrul Parvenit
~megan~ Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Pe al meu il "boteaza"prietena de actualitate(nu stau de vorba cu el ca sa ii pun eu nume,stie doar "pasareasca")
Dobrik Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Pe al meu il "boteaza"prietena de actualitate(nu stau de vorba cu el ca sa ii pun eu nume,stie doar "pasareasca") ahaha si saptamana asta esti Krull the Destroyer? sau printesa Sissi? "The-one-that-will-not-be-named" adica fara nume :)
Juan Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Sincer, nu m'am gandit sa'l denumesc, cel putin nu'i tineam vreo porecla anume, totusi, ii mai zic hai "leule", ajuta'ma si de data asta :whistle: @inov, il schimb cand am sa imbatranesc, si "leul" nu mai poate sa urce
slvr Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Sincer, nu m'am gandit sa'l denumesc, cel putin nu'i tineam vreo porecla anume, totusi, ii mai zic hai "leule", ajuta'ma si de data asta :whistle: mai bine-i schimbi numele la ce valoare are leul .
Piciu_black Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Pizdu - de la masculinu de la pisda ( am cenzuat cat am putut de mult, daca folsoeam "*" nu se mai intelegea aluzia!)