Jump to content
bunny

Tried it anal?

Recommended Posts

Guest SherkaN
Posted

Lemonade nu-i baga in seama, eu te iubesc si nu-mi amintesc ... ti-am cerut nr de tel ? :))

Ps : te apreciez pt. sinceritate, pt. curaj , pt. ... ANAL :wub: , si nu mai tin minte ... :-? , ti-am cerut nr. de tel "?

Posted

Si, ce m-a deranjat cel mai mult ... si ca BARBAT nu pot sa accept ...

Superstar, prietene, tu mai ai coae sau le-ai dat la caini?

Eu inteleg ca iti colcaie hormonii la varsta asta si pasarica iti fura mintile (nici n-ai parte de ea) ... dar las-o dracu de treaba ... deschide ochii!

Ultima oara erau tot acolo, din toate punctele de vedere. N-am ajuns nici sa fiu disperat dupa ceva sau altceva si cand o sa ajung, n-o sa fie capat de lume, nu-s ultimu' prost care nu stie sa se descurce.

Posted

Topicul asta a devenit un topic despre "cum si-o trage lemonade anal si n-ar trebui" fiecare o face cum il duce capul si cu cine vrea,acum putem trece la faza urmatoare?

A zis sherkan ca mai are ceva povesti cu dildo =))

Posted

Topicul asta a devenit un topic despre "cum si-o trage lemonade anal si n-ar trebui" fiecare o face cum il duce capul si cu cine vrea,acum putem trece la faza urmatoare?

Mda, probabil ca o sa se potoleasca in curand. Pentru alte discutii despre asta imi puteti da un PM si o sa va raspund. Idem in cazul ei.

Guest SherkaN
Posted

N-am povesti cu dildo , voi radeti dar pe mine ma doare ... :))

As putea sa va povestesc cum la frumoasa varsta de 14-15 ani eram virginel si m-am dus acasa la unu' ca era o fata cuminte acolo sa ma dezvirinel si eu ca tot omu` :wub: si m-a luat maica-mea in pumni de acolo ... a mai scos si capu` la geam mai intai sa vada daca sunt la ala ... si uite asa m-am dus acasa, i-am spart capu` plangand (nu lu maica-mea) , si a ramas baiatu` sa-si rupa atza cu dintii ca ... deh, avem parinti grijulii :))

Guest SherkaN
Posted

Exista mai multe parti dar nu le pot expune :))

Posted

Nu e chiar eww daca cureti locul inainte. Nu pot sa compar senzatiile, pentru ca doar asta am incercat pana acum (virgina), dar pot sa spun ca e binee! :>

Ce nu-mi place e senzatia de dupa... atunci cand isi da drumul inauntru. Mai exact dupa vreo ora e ca si cum as fi mancat ace :)) Si e cam nasol cand o elimini; nu stiu daca ma fac inteleasa.

Sincer eu te admir c`ai avut curajul sa ne impartasesti una din experientele tale.

Eu am 22 de ani si pot spune ca n`as fi avut curajul tau.

Tocmai din cauza celor ca |DiamondZ|.

Tot timpul se va gasi cate un virginel sa comenteze.

Ai 22 de ani oana, dar ar trebui sa faci diferenta dintre prostie si curaj. :D

Curaj e cand povestesti ceva fiind constient/constienta de urmari, iar prostie e cand nu esti constient/constienta. Din cate am citit eu pe aici pe forum Lemonade e impreuna cu Superstar si amandoi sunt colegi de clasa, iar printre ei se mai afla si The_Doctor care e coleg cu dansii, deci 3 colegi dintr-o clasa.

La varsta de 15-16 ani se face multa bascalie in liceu/scoala si sunt sigur ca n-ar vrea sa afle toti colegii din clasa, apoi din scoala despre povestirea asta sa o strige pe Lemonade " Lola " sau " Balonache " .. plus de asta nu cred sa fi avut nici un beneficiu pentru faptul ca a postat aia decat ca toti userii-baieti fac bascalie de ea cu mai mult sau mai putin bunt simt.

Pe langa toate astea ea n-a luat-o vaginal sa poata face diferenta corecta si nici superstar nu cred ca are o monstruozitate in pantaloni la 15 ani sa i-o bage lui lemonade pana in colonul sigmoid sa simta un sex anal hardcore... de aia i se pare tare.

Deci, mai e curaj sau e prostie ?

PS: Dati seama cum ar fi sa citeasca ai ei postul ala si dansa sa stea in spatele lor :coffee:

Posted

Lemonade, ca ti`o tragi in dos, ca o faci normal, tot sex e :))

Am mai auzit de : nu fac sex, ca sunt virgina, dar un oral tot merge. Dar sa faci anal, doar pentru ca vrei ca cel care ti`o baga normal sa fie unul cu experienta ... e ciudat rau ! :))

Sincer imi vine greu a crede, as zice mai degraba ca ai povestit asta ca sa pari mai interesanta, sau e superstar pe contu tau si o sa ii rupi capu` cand o sa vezi ce`o postat :)))) kiddin :D

Oricum, ideea e, ca it`s just sex.

@on-topic

Nu, n`am incercat inca sa dau anal ... normal c`o sa incerc. Acum mi`am dat seama, ca nu i`am propus niciuneia :-??

Posted

Ar fi bine sa incetati la a dezbate subiectul unui post care a fost unul de bun simt si foarte sincer..Nu asta e scopul topicului zic eu.

PS Anal? Da am facut cu some of my gf..nu a fost deloc o experienta neplacuta daca e facut cu cap si ca la carte :)

Guest stefteo21
Posted

Lance' date='May 17 2010, 02:53' post='5086169']

Ar fi bine sa incetati la a dezbate subiectul unui post care a fost unul de bun simt si foarte sincer..Nu asta e scopul topicului zic eu.

PS Anal? Da am facut cu some of my gf..nu a fost deloc o experienta neplacuta daca e facut cu cap si ca la carte :)

Detaliaza putin daca tot intram in detalii aici :D

Posted

mi`o perit cheful cand .. am vazut ce o scris ...o mirosit in toata casa a caca ... (nu mai pot bea o bere acuma)

urmatoarea inventie glade anti caca

Posted

mi`o perit cheful cand .. am vazut ce o scris ...o mirosit in toata casa a caca ... (nu mai pot bea o bere acuma)

urmatoarea inventie glade anti caca

:)))))))) tare faza cu glade-ul.

sa stii ca nu e universal valabil.. daca nu ma inseala memoria (desi este posibil) eu n-am patit ceva de genu.

ce-i drept ca nici n-a durat mult.. 1 pic acolo de curiozitate.. venit vazut placut :))

le. ala microspray pentru baie cred ca e anti caca :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...