0ana Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nu, n-am fost niciodata aia pura si nevinovata. Prefer sa recunosc ce fac si imi asum raspunderea pentru tot. :D Nu a fost o chestie planificata, doar ca pana acum un am nu am intalnit the right guy si nu am vrut s-o fac cu oricine, doar ca sa nu raman astupata. :dontknow: Alt motiv este acela ca eu sunt cam uituca si neglijenta si nu vreau sa ma complic de acum cu probleme de contraceptie.Poate sa foloseasca el prezervativul. Nu te acuza nimeni ca ai facut`o anal, doar mi s`a parut ciudat ca preferi s`o faci anal si nu normal.@SherkaN sigur in asta consta iubirea dintre mine si prietenul meu.
LuckyShot Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Am incercat o singura data...si m`am jurat ca va fi si pt ultima oara.couldn't have said it better myself
musLi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Poate sa foloseasca el prezervativul. Nu te acuza nimeni ca ai facut`o anal, doar mi s`a parut ciudat ca preferi s`o faci anal si nu normal.@SherkaN sigur in asta consta iubirea dintre mine si prietenul meu.Poi are 16 ani, poate are parinti mai "catolici", stiu eu, poate ii e teama :dontknow:
Guest SherkaN Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Lemonade un nr de tel pls, si o adresa ? Avem un lucru in comun
Random Hero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Lemonade un nr de tel pls, si o adresa ? Avem un lucru in comun Valea! :>
oldman Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 La mine analul e doar in caz de urgenta (red light) si nu pot sa spun ca ma omor dupa el dar parca e mai bine decat un handjob. Doar obsedatul ala de Spawn e de vina ca ne excita.... sa postam pe aici, evident :bananadance2:
Sp4wN`19 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 don't be such a pussy decat sa astepti dupa ala potrivit si sa ramai dezamagita... mai bine fukitol
Lemonade Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ai grija sa nu ajungi pe DN 1`. @ cum sa scrii ma asa ceva )) Daca ti se pare ciudat ca am 16 ani si totusi fac asta, te asigur ca nu o sa ajung unde ai spus tu. Era de asteptat sa vina un baiat sa ma critice, chiar daca SUBLINIEZ ca toti ati vrea sa incercati asta macar o data. Totusi, se aplica regula baietilor si in cazul asta: daca baietii "dau la buci" (sorry de limbaj) e super ok. Daca fetele fac sex anal ajung neaparat curve. :-j Gandirea ta e ca in anii '50... Nu vrei sa ma pastrez virgina pana la casatorie? @Sp4wn: l-am gasit deja :> mai sus de oldman :)
Guest SherkaN Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Oldman , avand in vedere ca esti BATRAN te rugam sa ramai doar la topicu` ala cu limbi ... deci nu te intinde mai mult decat ti-e plapumica ... @Lemonada ... nu e nevoie de nimic , vezi ca te incercasem mai sus cu 2 intrebari
Random Hero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Daca ti se pare ciudat ca am 16 ani si totusi fac asta, te asigur ca nu o sa ajung unde ai spus tu. Era de asteptat sa vina un baiat sa ma critice, chiar daca SUBLINIEZ ca toti ati vrea sa incercati asta macar o data. Totusi, se aplica regula baietilor si in cazul asta: daca baietii "dau la buci" (sorry de limbaj) e super ok. Daca fetele fac sex anal ajung neaparat curve. :-j Gandirea ta e ca in anii '50... Nu vrei sa ma pastrez virgina pana la casatorie?Asculta-l pe Spawn. :>
The Fan Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Asculta-l pe Spawn. :>exact.. faza cu "ala potrivit" e overrated.. he'll turn out to be a jerk just like the others..
0ana Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Daca ti se pare ciudat ca am 16 ani si totusi fac asta, te asigur ca nu o sa ajung unde ai spus tu. Era de asteptat sa vina un baiat sa ma critice, chiar daca SUBLINIEZ ca toti ati vrea sa incercati asta macar o data. Totusi, se aplica regula baietilor si in cazul asta: daca baietii "dau la buci" (sorry de limbaj) e super ok. Daca fetele fac sex anal ajung neaparat curve. :-j Gandirea ta e ca in anii '50... Nu vrei sa ma pastrez virgina pana la casatorie?Sincer eu te admir c`ai avut curajul sa ne impartasesti una din experientele tale.Eu am 22 de ani si pot spune ca n`as fi avut curajul tau.Tocmai din cauza celor ca |DiamondZ|.Tot timpul se va gasi cate un virginel sa comenteze.
Dropkillerz Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nu inteleg totusi,poti sa o faci anal,dar in schimb,nu poti sa o faci normal,mi se pare aiurea rau de tot
The Fan Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Sincer eu te admir c`ai avut curajul sa ne impartasesti una din experientele tale.Eu am 22 de ani si pot spune ca n`as fi avut curajul tau.Tocmai din cauza celor ca |DiamondZ|.Tot timpul se va gasi cate un virginel sa comenteze.fiind un forum e totusi destul de impersonal..daca nici aici nu te poti exprima liber in RL ce sa mai zicem..
Random Hero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 exact.. faza cu "ala potrivit" e overrated.. he'll turn out to be a jerk just like the others..Eu sunt ala potrivit who won't turn out to be a jerk. :>Sincer eu te admir c`ai avut curajul sa ne impartasesti una din experientele tale.Eu am 22 de ani si pot spune ca n`as fi avut curajul tau.Tocmai din cauza celor ca |DiamondZ|.Tot timpul se va gasi cate un virginel sa comenteze.Sa ma bag si eu ca musca-n lapte: and a deschis bunny topicurile m-am gandit sa nu postez prin ele pentru ca m-ar lua lumea de mincinos, dar ma bucur ca mai sunt si persoane care totusi inteleg ca se discuta ceva serios, cu glumele de rigoare, bineinteles.
Sensini Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 La mine analul e doar in caz de urgenta (red light) si nu pot sa spun ca ma omor dupa el dar parca e mai bine decat un handjob. Doar obsedatul ala de Spawn e de vina ca ne excita.... sa postam pe aici, evident :bananadance2:sincer prefer red light decat brown light
Lemonade Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 The Fan: SupeRstaR is not a jerk...yet! :> Si chestia cu nu e tipul potrivit e adevarat... nu conteaza cum o sa fie dupa aceea, ci cum se comporta cu mine in prezent... si nu o sa las orice putulica sa faca asta :lol: El sa nici nu stie ce inseamna vagin si sa faca experimente pe mine mai ales pentru prima oara cred ca s-ar transforma intr-un dezastru si nu as mai face sex o perioada buuna de vreme. N-am spus ca n-o sa fac asta niciodata sau ca e mai bine anal decat normal, am zis doar ca nu am facut asta INCA. @ Oana: Thanks ^_^
The Fan Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 sincer prefer red light decat brown light totusi red light nu e.. for the faint hearted..
Random Hero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 INCAGotcha! O sa vin sa te spun pe forum cand se intampla. :>totusi red light nu e.. for the faint harted..De ce?
logs Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Hai sa revenim la topic si sa nu il transformam in discutii despre cat de normale sau anormale ni se par comportamentele colegilor de forum.Nu as vrea sa incep sa inchid topicuri sau sa dau sanctiuni deja...
The^DiamondZ Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) Daca ti se pare ciudat ca am 16 ani si totusi fac asta, te asigur ca nu o sa ajung unde ai spus tu. Era de asteptat sa vina un baiat sa ma critice, chiar daca SUBLINIEZ ca toti ati vrea sa incercati asta macar o data. Totusi, se aplica regula baietilor si in cazul asta: daca baietii "dau la buci" (sorry de limbaj) e super ok. Daca fetele fac sex anal ajung neaparat curve. :-j Gandirea ta e ca in anii '50... Nu vrei sa ma pastrez virgina pana la casatorie?@Sp4wn: l-am gasit deja :> mai sus de oldman :)Uite ce e fetito. Daca tie ti se pare ok, sa vi aici (pe un forum, wtf ) si sa ne spui cat de cu**a esti tu lasa de dorit. Pe de alta parte, vad ca te lauzi, bravo tie, daca iti place fa pana nu mai poti, poate ajungi pe DN 50. Jeez, nu credeam ca si pe un forum o sa citesc asa ceva.... . Gandirea ta este de copil emo, fara minte la ce ai putut sa spui ca ai facut. Sincer eu te admir c`ai avut curajul sa ne impartasesti una din experientele tale.Eu am 22 de ani si pot spune ca n`as fi avut curajul tau.Tocmai din cauza celor ca |DiamondZ|.Tot timpul se va gasi cate un virginel sa comenteze.Draga Oana,Daca tie ti se pare ok, sa veniti aici si sa va impartasiti experientele sexuale lasa de dorit. :rofl2:suspend 5 zile pt jigniri Edited May 13, 2010 by Sensini
Guest SherkaN Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Diamant ... sau cum te cheama, bag seama ca esti neslefuit, nu cumva ai treaba ? Vezi ca ai maine lucrare la "geo"
oldman Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bai Diamondz... du-te tati la tine la scara daca te depaseste subiectul.
Sp4wN`19 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 venim si noi sa ne distram in sectiunea asta si ne strica tot chefu |DiamondZ|, decat sa se inchida topicuri din cauza astora ca el, mai bine zburat si gata.
Mayhem Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 sunt curios la relatia lemonade< >r_superstar , nu ne povestiti si noua mai multe ? :D ps: faceti un topic legat de cupluri unde pot sa-si descrie fiecare moment intim , ar fi ceva de ras ) @@sincer sa fiu tanjesc de mult dupa un anal (nu sa iau eu ci tipa)