Guest SherkaN Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Intr-o relatie stabila intotdeauna sunt binevenite micile improvizatii, mai ales pentru a mai alunga din monotonie. Deci un PRO si de la mine.Nu mai bun ar fi un gadjo care improvizeaza ? Ca sa alung monotonia tre sa rup picioare de scaun sa i le`nfig in ... ? Eu unu` nu prea's de acord cu obectele astea , le vad mult mai propice pt. obsedati .... imi ajunge un act normal (oral , normal , anal , aural , nazal , tot ce cuprinde el ) decat picioare de scaun si bile de rulmenti ....ma rog, fiecare cu damblalele lui :P
_alexa_ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 :rofl1: picioare de scaun :rofl1: Mai n-am zis ca trebuie NEAPARAT asa ceva, ci pur si simplu ca o mica picanterie, un mic artificiu sunt binevenite. Daca nu un vibrator, atunci altceva ma rog, fiecare cu piticii lui :P
dan!el Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Fiecare cu ce-l doare, Alexa cu vibratoru, sherkan cu picioarele de scaun
Dropkillerz Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nu mai bun ar fi un gadjo care improvizeaza ? Ca sa alung monotonia tre sa rup picioare de scaun sa i le`nfig in ... ? Eu unu` nu prea's de acord cu obectele astea , le vad mult mai propice pt. obsedati .... imi ajunge un act normal (oral , normal , anal , aural , nazal , tot ce cuprinde el ) decat picioare de scaun si bile de rulmenti ....ma rog, fiecare cu damblalele lui :P N-ai inteles ma,se referea la castraveti,banane si alte fructe si legume
alcholic Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 N-ai inteles ma,se referea la castraveti,banane si alte fructe si legume daca ai asa ceva nu iti mai tre nici un vibrator, picior de masa , fructe sau legume => http://img.yuppy.ro/images/article_pictures/back/penis.jpg
Cristian Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 de ce am impresia ca doar fetele au votat pro pentru vibrator? :lol:nu am folosit niciodata, si nici nu cred ca voi folosi (cel putin nu pe maronul meu :lol:)
Guest SherkaN Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 daca ai asa ceva nu iti mai tre nici un vibrator, picior de masa , fructe sau legume => http://img.yuppy.ro/images/article_pictures/back/penis.jpg GHAHAHAHAHAAHAHAAH iti dai seama cum se usureaza fetele dupa o partida de-asta ? Curge ca prin sita ))
Puffz Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 nush ce fete ai cunoscut tu... dar fetele in general nu se usureaza prin vagin on: vibratoarele sunt chiar.. triste ... nu se compara cu un baiat, sub nici o forma...
The Fan Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 mai bine sa gasesti un vibrator la ea in dormitor decat un alt barbat