Jump to content
bunny

Tu vs vibrator

Recommended Posts

Guest SherkaN
Posted

Intr-o relatie stabila intotdeauna sunt binevenite micile improvizatii, mai ales pentru a mai alunga din monotonie. Deci un PRO si de la mine.

Nu mai bun ar fi un gadjo care improvizeaza ? Ca sa alung monotonia tre sa rup picioare de scaun sa i le`nfig in ... ?

Eu unu` nu prea's de acord cu obectele astea , le vad mult mai propice pt. obsedati .... imi ajunge un act normal (oral , normal , anal , aural , nazal , tot ce cuprinde el ) decat picioare de scaun si bile de rulmenti ....ma rog, fiecare cu damblalele lui :P

Posted

:rofl1: picioare de scaun :rofl1:

Mai n-am zis ca trebuie NEAPARAT asa ceva, ci pur si simplu ca o mica picanterie, un mic artificiu sunt binevenite. Daca nu un vibrator, atunci altceva :)) ma rog, fiecare cu piticii lui :P

Posted

Nu mai bun ar fi un gadjo care improvizeaza ? Ca sa alung monotonia tre sa rup picioare de scaun sa i le`nfig in ... ?

Eu unu` nu prea's de acord cu obectele astea , le vad mult mai propice pt. obsedati .... imi ajunge un act normal (oral , normal , anal , aural , nazal , tot ce cuprinde el ) decat picioare de scaun si bile de rulmenti ....ma rog, fiecare cu damblalele lui :P

N-ai inteles ma,se referea la castraveti,banane si alte fructe si legume =))

Posted

de ce am impresia ca doar fetele au votat pro pentru vibrator? :lol:

nu am folosit niciodata, si nici nu cred ca voi folosi (cel putin nu pe maronul meu :lol:)

Posted

nush ce fete ai cunoscut tu... dar fetele in general nu se usureaza prin vagin :))

on: vibratoarele sunt chiar.. triste :)) ... nu se compara cu un baiat, sub nici o forma...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...