Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BiRa

Balgas

Recommended Posts

Posted

pai dak e asa inseamna k ar trebui sa se dea ss si celor care dau pk la balgas

asta ar insemna sa se complice situatia, oricum nu ai sanse sa omori balgass-ul mai ales cand sunt in jurul tau 3 caractere full. bineinteles ca totul tine de bunul simt, care incet dispare nu doar pe acest server ci si in realitate .

Posted

Pk-ul la Balgass nu se pedepseste (cel mai tare castiga) in schimb daca omori elfa care este conectata la statuie si fara de care nu se poate tine eventul ai putea avea o surpriza :)

Sincer nu inteleg de ai vrea sa omori elfa care este conectata la statuie, de ciuda ca nu poti sa omori Balgassul?

Posted

Daca eu as fi la statuie si o alta elfa din guild ar lua pk la balgass as astepta fix minutul 2.01 si as cobori de pe altar :P

Eu sunt o persoana buna dar incet, incet incep sa imi revizuiesc comportamentul dupa cate pk-uri fara rost am luat la balgass.

Posted

Daca eu as fi la statuie si o alta elfa din guild ar lua pk la balgass as astepta fix minutul 2.01 si as cobori de pe altar :P

Eu sunt o persoana buna dar incet, incet incep sa imi revizuiesc comportamentul dupa cate pk-uri fara rost am luat la balgass.

Eu am clientii mei , de elfe nu ma ating :)

Posted

Are dreptate Anomys am vazut elfe venind la Balgass care vroiau sa participe efectiv si erau omorate cu motivul ""Tu trebuie sa stai pe soclu nu ai ce cauta aici"".....desi erau alte elfe deja conectate !

Posted

pai dak vine nabu de sadi si imi da mereu pk la balgas eu dc nu as omori elfele care sunt conectate??dak eu nam sansa de a omori balgasu nu vd dc ar avea altu??aq intelegeti care e motivul pt care vreau sa omor elfele??

Posted

Ah, să moară şi capra vecinului.

Ce ţi-e şi cu ăştia neputincioşi . . . Dacă văd că nu pot să facă nimic împotriva cuiva, se răzbuna şi ei, săracii, pe cine pot, nu?

Posted

dupa cum spunea si ija belgasul e "cel mai tare castiga"

puteti sa va plangeti cat vreti ca nush care va omorat, da e un joc pvp

ca tot timpul castiga sadi belgasul cand e acolo, asta e cam trist, ca restul nu mai au nici o sansa

dar asta este asa e jocul :)

si sa fim realisti sunt alte probleme mai mari decat pk in timpul belgasului

Posted

nu ma intereseaza pe mn cine castiga balgasu...dar dak io iau pk de 100 de ori de la 1 player la balgas deja e nesimtire nu??parerea mea....

Posted

pai dak vine nabu de sadi si imi da mereu pk la balgas eu dc nu as omori elfele care sunt conectate??dak eu nam sansa de a omori balgasu nu vd dc ar avea altu??aq intelegeti care e motivul pt care vreau sa omor elfele??

daca ai fi citit tot, nu printre randuri ai fi vazut k NU poti sa dai pk la elfele de pe altar #-o

Posted

am inteles asta mau....dar dak io fac print de fiekre data cnd iau pk la balgas de la acelasi jucator...acel jucator nu poate lua ss pt nesimtire?? k pana la urma totu are o limita...

Posted

am inteles asta mau....dar dak io fac print de fiekre data cnd iau pk la balgas de la acelasi jucator...acel jucator nu poate lua ss pt nesimtire?? k pana la urma totu are o limita...

din moment ce au zis k pk la balgas nu se pedepseste nush, regulamentul e de partea celui care da pk

Guest CeausescuPresedinte
Posted

io zic sa se pedepseasca orce pk la balgass , e un event si ar trebui ca toti sa aiba sansa lor nu doar cei cu rr-uri multe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...