Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Legendary_11

cel mai bun lvl up-er?

Recommended Posts

Posted

Legendary Dark Wizard 143(0) 811440 205 150 16 400

te-ai grabit sa pui mult str in loc sa fi pus macar 20 puncte viata..daca tot esti decis sa cresti singur si agil

puteai sta cu un set legendary neexe ptr inceput care cere 119 str la +9

te-ar fi ajutat mai mult acele puncte puse la agil de ex

119 str 200 agi 50 vit 400 ene

Posted

deci cum ar trebuii sa bag punctele?adika la lvl.

de ex 2 str 1 agi sau asa mai departe.cum se baga?

si apropo de unde sa fac rost de un set +9 legendary?

pe sm momentan lasa str asa cum e nu mai pune

pune agil 300 sa ai..50 viata..sa nu mori cand tragi cu satan si 400 ene ai momentan..

Posted

deci nu cred ca ati inteles...cum sa bag punctele pe lev?cele 5?oricum,ma descurc eu.

ti-am explicat

mai detaliat...

momentan ai ene...str...

pune agil pana ajungi la 300 pe urma pune 50 puncte la viata...

Posted

Pustiule toti s`au grabit sa iti explice ce caractere cresc mai rpd dar niciunul nu s`a gandit ca suntem deja f departe in ierarhie si deja sunt multe conturi full,deci cu cativa prieteni si noi cunostiinte,si cateva ore bune de stat on in mu in perioade critice (dupa 12 noaptea) poti creste un Blade Knight care este per total superior oricarei rase existente in mu ,iar dak timpul pe care il aloci mu`ului nu iti este favorabil(cateva ore de stat si alea amarate pe timp de zii) atunci indicat ar fi sa faci sm / mg pt ca dupa cateva rr`uri devii holder si ca holder ai si avantajul de a sta afk.Inca un lucru pe care nu cred ca l`a mentionat nmn este ca experienta este aproape la fel in pt decat sa dai singur (uneori este mult mai buna in pt) iar din cauza acestui lucru inca odata este favorabil sa faci bk pt ca odata intrat in bresa o sa stai cu siguranta multe nopti on :)) ,ca sa numai zic ca serverul este full de sm`i iar party cu un sm o sa gasesti f f f greu.(in cazul in care preferi sa nu petreci 2 luni prin atlans 3 ,tarkan 1 icarus primele spoturi)

Posted

nop am inteles ce vrei tu sa zici...oricum am gasit party cu un elf eng care are 32 rr-uri...stau party cu el noaptea afk,si nu is probleme in level...singura mea ocupatie acum este sa gasesc scroll of emperor la misiunea de la marlon pt transformare in SM,apropo daka ma transform in sm...o sa imi ramana toate vrajile ca inainte si acelasi nivel?Sau care sunt avantajele unui sm fata de un dw simplu?treaba :cool2: este ca dupa 1 rr o sa pot lasa afk...pentru ca deja am o grama da vraji...care dau mobii din prima.

Posted

Pustiule toti s`au grabit sa iti explice ce caractere cresc mai rpd dar niciunul nu s`a gandit ca suntem deja f departe in ierarhie si deja sunt multe conturi full,deci cu cativa prieteni si noi cunostiinte,si cateva ore bune de stat on in mu in perioade critice (dupa 12 noaptea) poti creste un Blade Knight care este per total superior oricarei rase existente in mu ,iar dak timpul pe care il aloci mu`ului nu iti este favorabil(cateva ore de stat si alea amarate pe timp de zii) atunci indicat ar fi sa faci sm / mg pt ca dupa cateva rr`uri devii holder si ca holder ai si avantajul de a sta afk.Inca un lucru pe care nu cred ca l`a mentionat nmn este ca experienta este aproape la fel in pt decat sa dai singur (uneori este mult mai buna in pt) iar din cauza acestui lucru inca odata este favorabil sa faci bk pt ca odata intrat in bresa o sa stai cu siguranta multe nopti on :)) ,ca sa numai zic ca serverul este full de sm`i iar party cu un sm o sa gasesti f f f greu.(in cazul in care preferi sa nu petreci 2 luni prin atlans 3 ,tarkan 1 icarus primele spoturi)

oare daca ii dai cuiva un bk full bate orice?

eu spun ca sunt si alti factori

skill...

set..

eu de ex tin sa cred ca dl este cel mai bun..

si am intalnit bk full batuti de sm,elf bla bla...cel mai important este skillul tau ca si jucator pe urma charul

ptr ca nu ai un clicker sa faca duel singur:)

Posted

oare daca ii dai cuiva un bk full bate orice?

eu spun ca sunt si alti factori

skill...

set..

eu de ex tin sa cred ca dl este cel mai bun..

si am intalnit bk full batuti de sm,elf bla bla...cel mai important este skillul tau ca si jucator pe urma charul

ptr ca nu ai un clicker sa faca duel singur:)

Vrei sa testam un bk dezbracat pe un sm?:)) la full? si eu am intalnit multe dar bk batut la full de un sm chiar pe nici o varianta de mu ...si crede`ma toti stim sa tinem un click dreapta apasat si sa apasam chiar si rar tasta qqq ca la full pe un bk vs sm chiar iti permiti :-j

@Si sa stii ca ai ramas cu tehnologia in urma ..s`a inventat clickerul auto qqqq +clickerul autocombo(care mai sunt sansele unui sm la un duel cu bk? )

Posted

Vrei sa testam un bk dezbracat pe un sm?:)) la full? si eu am intalnit multe dar bk batut la full de un sm chiar pe nici o varianta de mu ...si crede`ma toti stim sa tinem un click dreapta apasat si sa apasam chiar si rar tasta qqq ca la full pe un bk vs sm chiar iti permiti :-j

@Si sa stii ca ai ramas cu tehnologia in urma ..s`a inventat clickerul auto qqqq +clickerul autocombo(care mai sunt sansele unui sm la un duel cu bk? )

nu am ramas am testat clickerul cu autocombo

nu o sa stau sa-ti explic dc nu ai dreptate...

si app u la duel dai q?atunci dc mai fac duel?

duelul se face fara qqq dar nha...si spui ca sti sa faci duel...

si 1 la mana...conteaza de sv cum sunt setate charurile...ptr ca poate fi un sm zeu...sau elf sau orice...

cu asta am incheiat pe aici...

legendary sper ca ai inteles cat de cat...sm are nevoie de agil si ene...viata la inceput nu prea si nici str..

:tiphat:

Posted

as mai avea totusi ceva de adaugat stau de 4 zile in lt 7 si 1 si nu pica scroll of emperor precizez ca il caut de la nivel 212 acum am 226.mai exact de 4 zile e vreo problema sau carei treaba de nu pica? :banghead:

Posted

as mai avea totusi ceva de adaugat stau de 4 zile in lt 7 si 1 si nu pica scroll of emperor precizez ca il caut de la nivel 212 acum am 226.mai exact de 4 zile e vreo problema sau carei treaba de nu pica? :banghead:

de fiecare data cand te apuci de quest dar ai dat sw, sau abea ai iesit sa te duci din nou la Priest..sa iei questul

altfel nu pica:)

si sa nu ai party:)

Posted

Am gasit Scroll of Emperor :cool2: ,Dar acum nu stiu unde sa gasesc ..Soul of Wizard,,

Deobicei pica in losttower7 :)

@MG-ul creste cel mai bine in lvl, -20 lvl pentru intrare in kalime exceptand kalima 7 unde intra la 350 ca restul plus arena la 300.

@@Am uitat sa mentionez inca ceva, staff-ul la sm se strica mai repede daca trage in arena decat dark reign la mg, ceea ce poate fi un avantaj, un sm cu staff-ul stricat o sa ii trebuiasca mai mult timp sa omoare mobi de aceea este mg-ul un holder perfect in arena ;) btw si eu am jucat pe mg si am vazut diferentele intre sm si mg.

Posted

am terminat questul...in lt7 mia picat in 15 min.insa care este diferenta dintre dw si sm? nu observ nimik schimbat?apropo unde pica ,,Ring of Glory,,?

ii ring of honor, deobicei pica in tarkan,kalima,blood castle samd.

Diferenta intre sm si mg la attack speed:

MG 15 puncte - 1 attack speed

SM 10 puncte - 1 attack speed

SM are mana shield / MG nu are.

Posted

deci ce ar fi mai bine sm,dark lord sau mg?

sm e holder bun si cat de cat si pvp, mg e holder si atat, dl bun la pvp si chiar cautat

deci eu zic DL

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...