Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Legendary_11

cel mai bun lvl up-er?

Recommended Posts

Posted

300 e relativ usor. 400 daca vrei :).

Sa fac lvl 400 trebe sa stau on 2-3 zile!cum ziceam nu am chef si nici timp,daca nu vrei pana la lvl 300 eu maine dau rr si chiar o sa cronometrez in cat timp fac lvl 300(de curiozitate). :tiphat:

Guest Jedi
Posted

Un sm sa "bata" mg-ul , are sanse doar de prinde spot k3 la 160 . Altfel mi se pare destul de greu , totusi trece prin harti mai repede.

Posted

pana dau rr mai am....dureaza...nu cred ca facem prea curand intrecerea.

Oricum...daca e sa avem spoturi la dispozitie...sm`ul tau nu are nici o sansa :)..atunci chiar nici una...dar cum s-a zis mai sus...depinde de spoturi

Sa iti spun asa un parcurs:)

-pana la lvl 10 sau 15 nu mai stiu sigur in lore ->dev4

-pana la lvl 60 sau 70 dev 4 -> atlans

-pana la lvl 92 atlans -> tarkan

sau pana la 106 atlans-> icarus

-pana la lvl 160 tarkan sau icarus ->kanturu 2

-pana la lvl 261 kanturu 2-> kalima 6

-pana la lvl 350 kalima 6->kalima 7

si gata rr..in 2 zile :)

Posted

1st.data base

• Magic Gladiator.......gladiat0ru| (bonus award - 1st full status on server)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2nd.data base

• Magic Gladiator.......Real (bonus award - 1st full status on server)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2nd.data base

• Magic Gladiator.......TriFac3 (bonus award - 1st full status on server)

Season 1 -> Season 2

1st.data base

• Magic Gladiator.......Amaris (bonus award - 1st full status on server)

ce vrei tu lexa?

a si n-o baga pe aia cu "dar uita-te ca sm a dat aproape mereu primul rr pe baza de date noua uuuu ce desteapta sunt"

nu merge fiindca nu puteai face mg de la level 1. deci cand isi facea cineva mg, sm avea deja 220 -> not fair

Posted

acuma daca ne gandim care e cel mai bun sa zicem ca avem un sm lvl1 non rr si mg lvl1 nonrr si ar fi sa pariem ca dk joaca aceelasi nr de ore si dau singuri pe cele mai bune spoturi care pot sa le tina....eu as paria ca mgu ar ajunge primu la sa zicem...50rr

deja dupa un anumit nr de rruri se simte prea bn diferenta intre 5(6) pct si 7

Posted

pana dau rr mai am....dureaza...nu cred ca facem prea curand intrecerea.

Oricum...daca e sa avem spoturi la dispozitie...sm`ul tau nu are nici o sansa :)..atunci chiar nici una...dar cum s-a zis mai sus...depinde de spoturi

Sa iti spun asa un parcurs:)

-pana la lvl 10 sau 15 nu mai stiu sigur in lore ->dev4

-pana la lvl 60 sau 70 dev 4 -> atlans

-pana la lvl 92 atlans -> tarkan

sau pana la 106 atlans-> icarus

-pana la lvl 160 tarkan sau icarus ->kanturu 2

-pana la lvl 261 kanturu 2-> kalima 6

-pana la lvl 350 kalima 6->kalima 7

si gata rr..in 2 zile :)

Eu ma refeream la un traseu pe care sa-l parcurgem amandoi, un parcurs in care unul din noi nu va intampina probleme de obtinere a spotului (dar mai ales ce spot). Buba e care da rr mai intai, nu cat de repede. Tu la Turul Frantei nu mergi cu coloana sau o iei pe aratura -_-?

La urmatorul rr imi dai pm cand ai level 1 ;).

Posted

Ptr DK Legendary un dau un singur sfat ...Party-rullz....!

Ca sa fie super ok ...daca ai 2 calc...sm+dk sa iti faci ..sau mg+dk ..oricum ca lvl -uper MG-ul e rege creste cel mai rpd intra sublvl pe harti ..are +1 la lvl care se simte ....de la 6-7 rr tine ok un spot...sm-ul mai trebuie sa astepte 2-3 rr sa tina la fel..e o dif. app 400 pct per rr care fac diferenta !

Posted

sa inteleg ca dk nu poate creste singur decat in party?Ceea ce mi se pare foarte naspa... daca este adevarat.

eu am vazut pe unii dk care aveau un skill care dadeau cu sabia in pamant si afecta toti mobii,acest skill mar interesa cum se numeste,si cum pot lasa caracterul afk,adika sa dea singur skilu acela?

Posted

sa inteleg ca dk nu poate creste singur decat in party?Ceea ce mi se pare foarte naspa... daca este adevarat.

eu am vazut pe unii dk care aveau un skill care dadeau cu sabia in pamant si afecta toti mobii,acest skill mar interesa cum se numeste,si cum pot lasa caracterul afk,adika sa dea singur skilu acela?

Death Stab dar are range la 50% fata de ES...! la 10 rr pe DK tarcul de bk e locul cel mai bun !

Am MG de 30 de rr ,BK full ,SM full si stiu diferentele....!

Posted

Ptr DK Legendary un dau un singur sfat ...Party-rullz....!

Ca sa fie super ok ...daca ai 2 calc...sm+dk sa iti faci ..sau mg+dk ..oricum ca lvl -uper MG-ul e rege creste cel mai rpd intra sublvl pe harti ..are +1 la lvl care se simte ....de la 6-7 rr tine ok un spot...sm-ul mai trebuie sa astepte 2-3 rr sa tina la fel..e o dif. app 400 pct per rr care fac diferenta !

de fapt dk calculezi mai bn e dif de 620 ca sm ia 6 pcte de la 220

Posted

care caracter face cel mai repede lvl, si cu ce strategie creste repede,as vrea sa stiu cum poate drak knight sa faca lvl rpd,si daka mai stiti si alte caractere :)

mg-ul e cel mai bun lvl up-er. sm-ul e la mica diferenta in spatele lui, apoi urmeaza elful, apoi dl-ul(cade din cauza bug-ului de fs), apoi bk-ul. in ordinea asta cresc charurile de pe versiunea asta.

Deci, accepta cineva pariul sau sta si da din "gura" -_-?

dau eu rr pe bk si-ti demonstrez ca fac mai repede ca tine lvl 400. pe pariu. de la lvl 1 la 400, bk vs sm.

Posted

@SHARK: ce se simte? Ca are defense slab si speed mic? Se simte ciuciu.

@Boom: we have a deal :). Cum facem? Daca n-am facut full pana acum e pentru ca nu prea am jucat, nu ca nu stiu sa joc :)) (+40-50 de zile acumulate de suspend).

Posted

MG/SM fac lvl cel mai usor datorita es-ului, in conditiile in care sunt spoturi

daca nu ar fi spoturi elf agil/dl/bk ar rula

elful pe eng e dependent de party

Posted

in loc sa va intreceti... care vrea sa ma ajute sami dau si eu primul meu rr...caci vad ca e foarte greu de dat primul rr...care doreste sa ma ajute sami zica.

De fapt si de drept vad de aici ca nu te intereseaza care e mai bun lvl-uper...tu cauti pe cineva sa te creasca :)

Posted

MG/SM fac lvl cel mai usor datorita es-ului, in conditiile in care sunt spoturi

daca nu ar fi spoturi elf agil/dl/bk ar rula

elful pe eng e dependent de party

corectare mica aici :"> elful pe ene e dependent de afk si de party :))

Mg cel mai usor are intrare in toate hartile cu vreo 10 lvl mai repede ca orice alt char (nu mai stiu sigur nu am mg ca numi plce figura lui ^^^)

Posted

1. eu nu caut pe cineva care sa ma creasca, dar eu singur credema 1 lvl pe zi la lev 96 mi se pare ff mult, de aceea am creat acest topic sami explicati si mie care creste rpd si care este strategia pe el?

Posted

la lvl 96 poti incerca Lt7(losttower 7) sa mergi acolo fix la inceput sa cresti se face xp bun si rapid vezi ca sunt si niste elfe la iesirile din orasele Lorencia , Noria si Devias care dau Buff de defence + dmg

Guest rolexutz
Posted

lasa ma devias4 si fugi lt7 la spoturi vezi poate te ia cineva :) ii zici si tu ca-i dai o bere ceva si gata

Posted

dureaza 2 min sa bat un mob acolo...si un mob dacolo imi da ff putin xp,mai bine cresc in devias 4 acolo am reusit azi sa fac lvl 99.

pai probabil ca nu ti-ai pus bine punctele

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...