Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Legendary_11

cel mai bun lvl up-er?

Recommended Posts

Posted

daca da singur pe cele mai bune spoturi pt lvl lui, mg da cel mai rpd rr :P

"drak knight" :)) creste cel mai bine in party :P

dc nu si sm`ul?

Posted

pt ca mg se misca mai rapid ca smu difera attack speed intre cele 2 clase + ca Mg da dmg mai mult ca un sm pe energy primeste 7 pcte pe lvl si asta numa pana la quest din cate stiu dupaia inhata 8(NU SUNT SIGUR NAM MG)

Guest smiley_real92
Posted

mg primeste doar 7 pct-e nu poate face quest,dar creste mult mai rapid decat sm .Vrei sa cresti repede dar tine cont ca odata crescut un mg nu se compara cu un bk/dl...Asa ca gandeste-te si la asta cand iti alegi caracterul.

Posted

pt ca mg se misca mai rapid ca smu difera attack speed intre cele 2 clase + ca Mg da dmg mai mult ca un sm pe energy primeste 7 pcte pe lvl si asta numa pana la quest din cate stiu dupaia inhata 8(NU SUNT SIGUR NAM MG)

Pe versiunea asta MG e praf

Guest gunit.123
Posted

mg poate ajunge in kalime mai rpd sau daca merge pe jos / summon ajunge oriunde mai rpd decat sm

Posted

Pe versiunea asta MG e praf

chiar m-am dezamagit in mg pe vers asta... oricum mg-ul ramane cel mai bun lvl-uper ca si pe versiune trecuta

Posted

Eu sunt sm si clar sm-ul e cel mai bun "lvl-up-er". Nu confundati defense-ul mg-ului de pe 97d. Nu mai e la fel. Ma rog, trebuie sa si stii sa joci cu sm acum pentru ca nu bagi 1000 energy si 600 agility ci e invers acum. Defense-ul sm-ului e clar mai bun, atacul la fel.

Btw, nu e adevarat ca mg-ul are speed mai bun. La agility full, mg-ul are speed mult mai mic decat sm, asa ca nu vad unde vedeti voi ca mg are speed mai bun.

Posted

mg fata de sm nu are magic wizzard ...

mg-ul are skill dmg 200% si asa moare..

fata de sm care ii creste continu..

mg nu va avea dmg mai mare ca un sm pe ene niciodata:) nici in visele lui alea frumoase:)

am avut sm 3 db-uri:)

speed....are cel mai mare speed pe 97 sm-ul...

aici este dl-ul iar pe urma sm-ul..

singurul avantaj primeste 7 puncte si pune mai repede seturi si speluri..

dar mai tarziu regreti ca ai facut mg..

toate la full au acelasi nr de puncte...

iar diferenta dintre sm si mg se va simti ...

+ sm-ul are ms-ul care te ajuta la invazii...

parerea mea..mg-ul creste repede ptr ca are low lvl..

dar dmg deff este sub sm...

asta singuri pe spot...

bk creste repede in pt..are deff mare si rezista la lvl minim in party fata de sm mg elf..dl..care au deff slab..

iar elfa...creste repede daca are un holder..si este pe ene...

daca vrei sa fi lup singuratic...alege mg sau sm

daca vrei pt..bk..

cu elf dl te chinui la inceput deff slab...

Posted

Eu am Mg si cred ca Mg-ul creste mai repede.Sunt dispus sa fac un concurs de crescut dela lvl 1 pana la lvl 300 cu un SM

Posted

parerea mea..mg-ul creste repede ptr ca are low lvl..

Eu cred ca a facut referire la linkmania. Nu stiu unde vezi tu atat low level :). Doar in Kalima merge "low level", lucru ce nu prea conteaza fiindca le faci repede 10 levele pana la level de k6.

Incetati cu prostiile, sm-ul e clar cel mai bun la level fiindca are defense mai bun, adica sta pe spoturi mai bune. Mg-ul fara elfa pica mort.

neamzzuMG statea cu autoq in atlans 3 in timp ce eu stateam in tarkan destul de lejera.

Posted

Eu cred ca a facut referire la linkmania. Nu stiu unde vezi tu atat low level :). Doar in Kalima merge "low level", lucru ce nu prea conteaza fiindca le faci repede 10 levele pana la level de k6.

Incetati cu prostiile, sm-ul e clar cel mai bun la level fiindca are defense mai bun, adica sta pe spoturi mai bune. Mg-ul fara elfa pica mort.

neamzzuMG statea cu autoq in atlans 3 in timp ce eu stateam in tarkan destul de lejera.

mg dl intra la lvl-ul care ii arata pe map tabel cu summon :D

dar poate nu stiai :-"

Posted

Eu sunt sm si clar sm-ul e cel mai bun "lvl-up-er".

:)))))))

Asta a sunat ca ala de la discutii generale. "Eu cred in Dumnezeu, deci exista". =))

Posted

mg dl intra la lvl-ul care ii arata pe map tabel cu summon :D

dar poate nu stiai :-"

E vorba de level up fara ajutor. Ca, asa, iei elfa si faci level up pana ti se acreste.

:)))))))

Asta a sunat ca ala de la discutii generale. "Eu cred in Dumnezeu, deci exista". =))

Esti tuta <_<. Intrebi o echipa de muncitori cum se sudeaza un grilaj. Sudorul iese din multime si zice: "Eu sunt sudor si stiu cum se sudeaza.".

Inteles-ai, mataluta <_<?

Posted

E vorba de level up fara ajutor. Ca, asa, iei elfa si faci level up pana ti se acreste.

Esti tuta <_<. Intrebi o echipa de muncitori cum se sudeaza un grilaj. Sudorul iese din multime si zice: "Eu sunt sudor si stiu cum se sudeaza.".

Inteles-ai, mataluta <_<?

Ah...am facut tehnologia materialelor prin anul 1, stiu si eu cum se sudeaza. :))

Inteles-am almighty one. xD

Posted

cine a zis ceva de defense :)

care caracter face cel mai repede lvl, si cu ce strategie creste repede,as vrea sa stiu cum poate drak knight sa faca lvl rpd,si daka mai stiti si alte caractere smile.gif

omu vrea sa stie care char face cel mai rpd lvl nu care are cel mai mare def

Posted

Chiar daca nu se ia in considerare defense-ul, sunt dispusa sa fac si pariu ca un sm da rr in 2-3 zile fara probleme. De fapt, cam orice char, dar nu poti lua in calcul doar faptul ca te creste cineva 24/24 iar, luand in considerare ca sm-ul creste cel mai bine singur... we have a winner! Adica soul master.

Posted

mg-ul cu sm-ul...si sunt apropiati in crestere...es-ul este avantajul lor...

restu tine de set de cum pui punctele ...intervin alti factori care favorizeaza 1 dintre ele...

mg-ul are avantajul ca primeste 7 puncte...acum decizi si u...

Posted

daca esti crescut .. orice char creste la fel :))

noi vb de crescut singur .. la multe rr, mg creste mai rpd decat sm .. pt ca are acces la harti cu xp mai mare mai repede ... la lvl 261 poate merge in kalima 6 :) pana face sm 281 sa intre, mg e 300 deja

Posted

daca esti crescut .. orice char creste la fel :))

noi vb de crescut singur .. la multe rr, mg creste mai rpd decat sm .. pt ca are acces la harti cu xp mai mare mai repede ... la lvl 261 poate merge in kalima 6 :) pana face sm 281 sa intre, mg e 300 deja

Mg intra mai repede si nu stiam? Eu stiam ca la 271, nu la 261.

Sm-ul face in Icarus 281 (de la 271) level in aproximativ ~30 de minute.

Am zis si mai sus, tot ce conteaza e de la level mare, la level mic nu prea e bai.

Chiar te provoc, dar pe spoturi cu aceeasi mobi (parca ai mg) sa facem o mica competitie.

Cine face 400 mai repede, castiga :).

Guest GreatCrowN
Posted

Daca stai sa te gandesti..e logic,ai acces la harti cu xp mai mare mai repede decat sm,ce e greu asa? #-o #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...