splat Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 nu cred ca numai tu trebuie sa raspunzi la topic lasa si pe altii sa se afirme nu numai TUU...dak tu ai fi muncit pentru un caracter si duoa primesti acest ss de 40 zile tiar convenii eu nu cred!!!!lasa si tu pe altii sasi dea cu parerea nu le inchide gura cum ti se flencane tzie...eu nu sunt ca unii sa stau sa asclt de toate regulile idioate lasa oamenii sa isi spune parerea dupa ia o decizie ...dak nu nu o sa mai treaca mult timp si o sa jucati decat adminii...>!!
Arianne Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 nu cred ca numai tu trebuie sa raspunzi la topic lasa si pe altii sa se afirme nu numai TUU...dak tu ai fi muncit ilegal pentru un caracter(...)Fix'd. ;)
splat Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ilegal ??? :)) dar timpu pierdut in fiecare seara...noptile pierdute ???voi va vedeti mari si tari admini dar punetziva in postura asta de a lua ss pe nedrept... :)) puteti sa ii jcuati pe altii pe degete dar pe unii nu daca omu are o problema trebuie sa isi lase mama/tata/nepotu/sora/nevasta sa moara ca sa stea on ca vine unu mare si tare care se vede admin si ii da ss 40 zile munca timp pierdut certuri cu prietena/nevasta nervi etc....vam spus ganditzi anainte de a actiona ...voi va credetzi mari si tari ca sunteti adminis sau altceva si acceptati orice regula ca a atare si chiar a fi foarte buna dar daca ati fi jucatori asa ca noi?cum ati proceda??ai dezavantaje si avantaje cu clikeru asta!! eu nu zic sa nu se mai dea ss pentru utilizarea acestui cliker ci doar k 40 e prea mult !!
Guest CeausescuPresedinte Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 40 e bine , folosesti clickerul pe riscul tau
splat Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 si daca injuri e pe riscul tau si nu primesti 40 maxim 20 :))alege si u ce e mai bine limbaju sau cliekru?
Arianne Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ai dezavantaje si avantaje cu clikeru asta!! eu nu zic sa nu se mai dea ss pentru utilizarea acestui cliker ci doar k 40 e prea mult !!Ce dezavantaje ai? În afară de faptul că este interzis prin regulament.De la începuturile Mu-ului pe Link a fost interzis clikerul. Să fi jucat pe vremea când se lipea butonul de la mouse cu scotch, atunci puteai să te plângi. Acum nimeni nu mai spune nimic de cliker, ci doar de macro/BOT. E interzis prin regulament? Da.Îl foloseşti pe propria răspundere? Da.Dacă eşti prins îţi asumi penalizările? Da.Este la latitudinea moderatorilor să stabilească amploarea penalizării de rigoare pentru fiecare abatere de la regulament în parte. Precum a spus şi MurDoc, îţi creezi un avantaj ilicit faţă de ceilalţi jucători. Dacă înjuri jigneşti 1-5-10 jucători, cu aproximaţie. Dar avantajul creat de macro/BOT este faţă de toţi jucătorii.
splat Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 aha....deci deacum injur cand vreau sa fol macro sa sau 10-20 zile nu 40 :)) ok ;)
Guest CeausescuPresedinte Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 si daca injuri e pe riscul tau si nu primesti 40 maxim 20 :))alege si u ce e mai bine limbaju sau cliekru?esti asa sigur ca iei doar 20 ? poti sa iei si 99 stai linistit daca vrei jwl , poh stai on si culege si asa nu iei ss . dar uni pe langa faptul ca folosesc clickerul mai stau si afkparerea mea ramane aceasi 40 e ok!
ija4ok Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dar nu e mai simplu sa nu folosesti acest clicker?Nu-ti interzice nimeni sa culegi dar fao tu si nu un programel/clicker.Dupa parere mea suspendul este inca prea mic si daca mai apar cativa ca tine (poate se mareste) care dupa ce ca incearca sa fenteze jocul si adminii mai fac si scandal.