Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest djavioane

Dzeu sa il odihneasca

Recommended Posts

Guest djavioane
Posted

Dzeu sa il odihneasca,pe picu` care a murit din cauza jocurilor pe calculator...( cine vrea sa nu citeasca sa ma mai injure ... nu e obligatoriu...) stau jucatorii on si onn si on si on ..ca asta e tendintza..toti soarecii electronici cu 2-3 perechi de ochelari,,, imi vorbesc urat ca am scris pe forum de parca cine stie ce am facut..ca am avut 1-2 dezacorduri e ca nu vad literele la tastatura sau sint obosit .. io nu am munca de multi ani si nici doctor si nici ajutor de somaj ,,decat de mila de sila de la toti patroni jegosi sau de la care draq o fii ,, nuh ce se intimpla ....si daca is constructor ce?? ..acum am venit de la munca , am spart o shapa din bca cu barosul la cineva care mia dat la zii 20 de lei si o mincare ,, si ma injura de timpit , ma face psihopat, ca omul oricum nu intelege decat sa isi faca treaba , nu sa ajute .. ...si ce daca am scris 30 de mii de pagini si am facut un joc care nu se mai termina ...si ce e cu asta faceti si voi ...stiu ca stiti da nu vreti sa faceti .... ,,da nu vreti ca sinteti smekeri.....ca am tradus 30000 de pagini in 5000 de pagini si am facut un joc care gindeste singur (gindire artificeala,se chinuie programatorii degeaba nu le iese,,jucatorii is de umplutura ) 1joc viu...si ce e cu asta ..stiu ca faceti si voi ..da nu vreti ..soareci opariti de net ce sinteti ,, si deodata m-ati facut nebun si psihopat ca am scris stat ..dar stiati si voi ,,ce naiba ,, cum draq sa nu stiti tocmai voi ,,niste sconcsi cu facultate ce sinteti .....ce tot ma injurati... si...ce mai faceti ..sa va spun eu ce nu puteti,sa dea dracii-n capul vostru de senili de bunavoie si nesiliti de nimeni.....am tradus 5000 de pagini in 1000 de pagini zii si noapte , zii si noapte , sa vad de unde energia din joc , si cine si ce face sa se miste aprope tot din joc .. si a iesit ceva de linii,,,ceva de cerculete ,,, ceva de 2-3 invirteli ceva de aia ,,ceva de ailalta, ceva de desen ... de americanii si elvetienii cu experimentul lor de la Geneva (aia care cauta particula lui Dzeu in acceleratorul ala imens) is retro si demodati .. eu stiu cine si ce face sa se invirta sa se miste si mai stiu si de ce ... beduinilor net-isti ....ca sinteti praf, da praf ,de tot ...si apoi am incercat sa bag ce am gasit la omuletii din joc ca un fel de suflet ..si am combinat pina credeam ca iarna e vara ,azi e mine si .alea alea de imi curgea singe din nas ca nu dormisem de o saptamana ..tot calculam ..si calcula .. si scriam si trageam linii si desenamm de nebun.. si cind mai gaseam o valoare , era sarbatoare nationala ...faceam Inaltarea in decembrie ,,imi cintam singur la Multi Ani .. si nu am putut sa potrivesc toate astea ...imi trebe sa fac jocul ca in functie de cum se baga punctele si tot si tot unii crapa ..... altii traiesc si crapa ... la alte caractere se slabeste rezistenta la alea alea . la alte cractere se intimpla de nu mai merge 1 cm de neputinta ,,.... si poate poate 1 nu mai crapa .......... ee ala e raglajul corpului omenesc ... am gasit mai pe intelesul vostru de distrofici ( si distrusi si atrofici) ... sufletul omenesc sau ce trebe facut sa traim mai mult si mai bine ,, ca un fel de harta a energiilor umane .. .. .. trebe doar sa conving cam 10 mii de oameni sa bage puncte ca io am cam obosit si e destul sa ma uit ca io stiu ce si cum ...si asta e din gindirea afk....... cobailor elkectronici ... tendintzade a sta on directionata de o bashina internationala de phihotic degeneratin congruent pe fond de strombilism cronic instabil .. e ca nu mai au ce optiuuni sa va dea , ce sa mai jucati si la creierul lor cit o minge de ping-pong care sta lejer intr-un borcan ...pina se chinuie ei ce draq sa va mai dea sa va incinte ..va tine legati sa stati on mereu mereu ... blocind legaturile sociale dintre jucator si restul lumiii,, o sa treca mult timp ...... de ce nu se poate face un Lorencia a lui djAvioane ( pe coordonatele Bucurestiului real ) si acolo sa am o camera video unde sa ma vedeti pe mine in direct daca vreau sau sa va prezint ce lucrari am facut .etc etc..... ..si alcineva isi face Noria a lui kpan din Bucuresti, da il face legat de serverul mama da pe alt calculator..care e server satelit .. si toate tranzactiile se fac cu cota parte prin serverul mama si cind dau move sa nu se inchida nimic din optiunile apasate de mine si sa nu disspara mana sau party......si la summon sa fie in functie de cite puncte are la carticica de summon personala alui nu la vrajja propriuzisa sa fie o raza de summon si s ao poata dsa la trade..si el ia alta carte de summon in care isi baga puncte pina behae..si sa pot face kalima in kalima sau daca deschid o kalima de intra numai cei din party sa pot baga puncte la kalima sa stea on mereu mereu si sa o pot si fura de la ala care a facut-o daca nu e on sa mai fie si nominala ... poi admini nu ar avea treba cu raziilel ci cu numaratul banilor ca de rezii si ciordeli si pk-uri sa le cada lucrurile de pe ei s-ar ocupa lumea ..si orasel sa ramana o data facute mereu mereu si sa fie facute dupa cappul lor si cu coordonatele geografice exacte ca pe harta globului ,, sa imi pot face si io orasul Budapesta lorencia a lui djAvioane din Bucuresti si sa pot draq oprii exc cind vreau si sa pot selecta ce fel de ceat vreu sa urmaresc si tot asa.... atunci sa vezi bataie si pe jocul MUonline ,,Respect pentru cine l-a facut afk ...si pentru bani ...si..pot sa fac si chat si pot sa fac si publicitate si din urma donatiilor pot sa fac si un magazin sau o cafenea a serverului...care in urma cotizatiilor sau a cistigurilor sa vina omul acolo sa cumpere ...si mai platesc si abonament ca sa las afk( cu abonament) cu calculatorul inchis si ma duc sa ma intilnesc la magazinul serverului cu baietii care au laptop-urile la ei si daca ne ataca cineva orashul... imediat bagam parola obisnuita si intram in joc sau daca am lasat calculatorul cu jucatorul afk si on si nu avem bani sa platim abonament sa fac o parola la parola si ma duc pe laptop in alt oras si intru de acolo pe caracterul meu ..nu intru de acasa, acasa e afk si e on si tot asa ... sau daca is in party si toti is afk si e party de 20 io sa pot intra pe caracterele lor sa dau mana sa daau swel ,,sa creasca exp la monstri sa ii pot creste pe toti 20 o data ..sa se bata guilda constructorilor din Bucuresti condusa de Enders Din LOrencia Bucuresti ( cu chat cu ce fac fiecare cu ce sabii ai fiecARE..toata sa fie Pvp ) cu gulda soarecilor de internet clonati in borcanul de muraturi de is asa de acriii Noria alui nuh care... si tot asa ...si soareciis a aibe toti donatii ful la + 13 si guiilda constructorilor sa aibe toti armuri la + 20+ 30 ..adica sa se vada cine are bani sau cine munceste da si viatza sociala ..adica ii capturam .. ii tinem prizonieri ..le cerem sa dea bani in cont sau sa faca cinste sa nu ii decapitam caracterul in public sau il punem in cutie la vedere ..... si ii dam caracterul inapoi doar daca plateste la server mama ceva si alea alea( implicit si la cel care a capturat ) si cind iti e lumea mai draga un caracter ful cu de toate sa il prind afk si sa nu am nici un RR sa il arunc de pe pod din Tarkan 2 si gata .. l-am facut de cofetarie ::))....de ce nu se poate afkk ..de ce nu se poate .. ceva si social .. ..de ce trebe sa moara 1 pici .real de data asta , saracutul, cred ca aia de pe joc :( era familia lui era , viatza lui de toate zilele.erau visele lui ca va devenii un cavaler si va salva o printesa ) ..da saracutzul nu stia ca nu are legatura cu viatza sociala ..de ce nu la anume leval sau anume cotizatie nu e un magazin care te scoate afara sa iti de un premiu ..sau o intilnire ceva .. de ce .. aa a mai facut cineva ceva frumos ... lolozz.. s am incercat sa joc second life ,,alti schizofrenici desceleratti anbigu de psihoza latenta in forta a creierului de plastic .. adica daca nu ai 2-3 facultati, pe ala chiar nu il joci plus cca am luat ss in Bucuresti am stat numai 4-5 minute am spus 2-3 propozitii si gata asta a fost.. din cauza la niste stricopati sarsanflocisti pishati si cacati care spun ei sa se stea on si on si on si on ,,si ii mai pacalesc si pe cei de aici din Romania.. adica nu se poate simplu si frumos ...iau tastatura o dau de pamant si joc tot jocul da tot numai cu mouse ... apoi cumpar o tastatura si dau cu mouse de pamant si joc acelasi joc numai cu tastatura ... si toate ca la Timpitii Intelepti ( nu sinteti voi ,,nu va mai laudati atata )...cu + si - sau cu semne ..ca si un chinez sa joace sa se bata cu steaua din bucuresti si sa joace si un agarici bolnav de micro intelepciune computerizata in egala masura ..sau nu mic mic mic ..care nici macar nu stie sa citeasca..aa daca vrea sa ia de pe net regulamentul ..si serverul lui sa se lege la serverul mama si toate tranzactiile sa se faca cu cota parte prin server mama .,, si ma mai mir de ce umbla minutza singura pe ecran ..probabil cauta ce am scris ..da le-am dat foc ...si nu am dus la capat nici un calcul tocmai ca sa nu stiu nici eu ... si implicit nici restul lumiii..de ce sa nu pot sa dau swel si mana si lifee si critical si la monstri... si 1 singur sa joace cu un party de 30 la el in orash facut de el unde are tarck de arena si 10 monstrii care daca dai o data crapa si iti da 2k ..dar daca le da elfa mana la monstrii...de data asta.. dai de 4-5 ori pina crapa si iti da 10 k exp ..la toata party si daca mai e si bk care da swell in pamant la totiii si la monstri si la playerii astia rasar in functie de timp sau de ritmul loviturii din ce in ce mai repede .. si 1 singur care e on ..are toaTE PAROLELE la cei 19 care is afk si el ii conduce si el apara orashul ,,bineinteles pina vin astia de la lucru .. si e alta guilda in arena de dat asta si trec io bL fulll si dau critical la monstri ..in sec 2 am omorat tot party daca is aia afk si le-a cazut si aripi si tot ..si am facut si rost de tarck ..ce atatea invazii ce atatea obligatii de stat on ce atatea prosttii de ma chiar sp/\rcii pe ochelari de timpiti a soarecilor de internet care va prosteste si va mai si convine sa stea omul on .....uite ca a murit un pici ..cu Blenoragia Lor Psihica ..de Agramati Social ...sau ce o fi ei sa fie acolo la ei ....ce are daca se alearga jucatorii unii pe altii ce are daca lasa afl ce are daca interectioneaza jucatorii (chat ) unii cu altii cu expozitii cu intilniri cu posibilitati de a lasa afk ..ce are ,,, a nu is calculatoare asa ..a nu is programatori aici .. ne descurcam si noi cum putemm....poi din rau mai rau ..ma si miram sa nu aibe urmari ce scriu io pe la diverse forumuri ca si aici de sta politia sa ma provoace si prietenii ma injura ,,... un vecin imi asteapta sa imi moara mama si altul bate in tavan toata ziua ,se plimba o minutza pe ecran singura si mailuri-le se sterg automat ..nuh cum ..Nemu` lui Stafie? si sa nu mai spuneti ca sint psihopat cu acest joc .. acum puteti sa va faceti un sendwish cu rahat poate aveti noroc ceva ceva la programat .. ca nu cred ca ati inteles in debilitatea voastra precara , despre joc nimik ,,,,, si va rog. nu va mai luati pe forum de mine .. ce e la sugestii....pot sa scriu ce vreu.. k m ck p pe ochelarii vostri de Profesori de Mioopism Infantil....... ce sint unii .. :dontknow: .. sa va mai zic si mai departe ..asa ca nu ma mai faceti nebun si dependent de acest joc , ca asa cum nu am mai jucat si asa cum am revenit mie imi e foaarte simplu sa renuntz la ceva ce nu are viitor... si nici nu mai verific cum am scris ca is foarte obosit am spart cu barosul toata ziua si am venit sa las afk pentru pici ......doar numai ca pe mai multe servere s-a scos autoparty si nu poti lasa la pici party de aia nu mai joc pe ale ..se scoate si aici nuu mai joc nici aici.... oricum nu ati inteles nik dar ,,pacat de timpul pierdut..si de picii si de piciul ala care a murit si de toti Cretini cu fruntea lata care au bani si nu au ideii ,,,, si nici nu iubesc ce fac ei vor sa faca bani .. daca vroiau sa faca bani s efaceau abncherii .. daca vor sa inteleaga ce am scris io aici ies oricum moarte din nastere ..oricum mie imi trebe sa vad cam ce am descoperit cu Gindirea AFk ...ca tare sint curios si io ..de unde sa gasec 10mii-20 de mii de jucatori decat doar daca fac acest joc .. tata djAvioane sau pifZen(bk de bk de cresteam picii in Atlans mai rau ca sm-ii ,ma credeam sm sau mg ..acum 5=6 ani sau mai mult )....va ureaza o zii buna si cine nu vrea sa nu citeasca ,sa ma mai injure pe aici pe forum ...0771 749 739 0721 393 123 021 3408963 ......... apucati-va de programat ca acum ati mai inteles ceva ceve .. si mai lasati afk-istii in pace si picii .. . ca stiu ca si cele doua gindiri de pe urma 3 si 4 aia care misca tot si sufletul la oameni... stiu sigur ca si voi puteati si si stiati dar nu vreti sa faceti,,, dar e veche ce am zis io acum ... he he he .. loloz .... :banghead: incercati asta .poate ..poate va revenit ... sau macar respectati-ma si nu ma mai jigniti ,ca habar nu aveti de capul vostru,, cu cele 2-3 facultati pe care credeti ca le aveti ..de nu puteti schimba di party de 5 sa faceti 6 la partydoar vdragosh nuh cum a facut pvp o data la inceput da pina sa ii explic a inchis da nuh de ce a inchis pvp-ul ca deja nu se mai face nici o razie ... he he he ,,super joc iesea........ si o dimineeatz buna ma duc sa dau bufnitele afar din BUcuresti ca mi-a trecut si somnul ..Stiti bancul cu Bufnita ( la cei ce ma injura, io l-am facut .. lui Nucu Balamucu o data ..cind filozofam dintr-o sticla de vodka pe bordura si ma enerva rau rau ) ..................bft la lvl si inca o data Dzeu (Iisus) sa ii odihneasca pe piciu de 10 ani si pe toti nevinovati ...ca el .. si Respect

Da iarasi io ... luar--ai foc ....Mincate-ar draq

Posted

1) tu lucrezi ca salahor sau ca translator (la cele jdemii de pagini pe care le`ai "sters")?

2) se intampla des sa te asezi in fata tastaturii si sa asterni ce iti trece prin cap? (daca da, iti sugerez sa vizitezi un psiholog, este mai probabil sa te asculte el/ea decat comunitatea linkmania)

3) pentru modificari tot la WebZen ai mai multe sanse daca te plangi.

si da, chiar am citit tot ce ai debitat mai sus :blink:

Guest djavioane
Posted

Ce sugI-erezi tu si ai tai ???...psiholog de ghena electronica.... incearca nikul RecicleBin .......io scriu sa stie toata lumea ce se poate face din acest joc, care are la baza gindirea afk , si bineinteles un clarvazator ca tine cu + 12 la stingul si - 14 la dreptul nu vede nimik .... poate face cineeva ceva .. fara nici o obligatie .... bineinteles ... tu sugi-ereaz-o mai incolo .... si La Morti Ani Traiasca!!! Sarbamori Fericite !! tie si celor ca tine .. si lucru ca ce vreu io ......postasule electronic ce esti.... si daca vreu fac si zex wirelles... si prin telepatie ....si arunca-te si tu la RecileBin si zici ca esti in tank .... si mai ia niste distonocaln .. sau mai bine niste tristonocalm ..ca tu esti rapid ..intii spui ,scrii, provoci si apoii gindesti ( sau crezi ca gindesti )..toate bune ... sa o vezi in ciorba si sa mi-l vezi`n tine .. sau tu oi fi prostu` international care vinde idei de la altii cu care te dai mare ..specific Romanesc vindeti aproapele ..asta trebe trecuta in constitutie ...Hay sa iti Moara ce-ai mai scump si..D10`n mm de sclav incult

Posted

TL/DR

Jocul, atunci când a fost scos de WebZen, a fost făcut cu ideea de comunitate electronică sau e-socializare. Pe parcurs, aşa cum apar toate invenţiile, din lene, s-a transformat în 75% AFK, 20% ON şi un amărât de 5% rămas pentru socializare. Nu mă refer la grupurile sau ”găşcuţele” care s-au tot format de-a lungul timpului între aşa-zişi ”prieteni”, ci la schimbarea de impresii sau ideii sau câte şi mai câte cu alţi jucători anonimi. Aici mai contribuie şi spiritul de competitivitate, dar deja scriu prea mult şi mă plictisesc pe mine.

Imaginaţie ai, idei ai, cultură ai. De ce nu te apuci să scrii o carte, în loc să-ţi exprimi frustrările pe un forum unde 90% din cei care se obosesc să citească te iau la mişto şi 30% te înjură ? (da, ştiu, am depăşit 100%)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...