Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bulangiilor

razie lot fara rost

Recommended Posts

Guest bulangiilor
Posted

mai omule ( MurDoc) de ce dai disconnect pt afk in lot ? culmea mai verifici si de re off

erai si tu cu bok sau sign dupa tine sa verifici de macro bot ceva macar? nimic , deci asa zisa asta razie e egal cu zero

daca vrei sloturi pe server du-te ma in orase fa curat si lasa-ne in pace omule

tu crezi in arena sau k7? nu crezi ca ti s-a urcat adminu ala la cap?

sunt curios in tarkan faci razii? sau in aida?

lot e harta muncita sa stii si tu asta si poate mai vii in vizita si cand o sa fie cs la hh (cand a fost sigur n-ai fost)

hai pa

Posted

Atat timp cat lotul este harta noastra , nu mi se pare normal sa ni se dea d.c pt afk , daca au fost razii pt macro/bot nu a comentat nimeni nimic , am ruga ca domnul Murdoc sa fie si el mai atent pe viitor.

Posted

da , si mie mi se pare aiurea sa iti dea d/c in lot , doar daca ai avea clickerul , asa nu isi are rostul acel d/c ..

Posted

mai omule ( MurDoc) de ce dai disconnect pt afk in lot ? culmea mai verifici si de re off

erai si tu cu bok sau sign dupa tine sa verifici de macro bot ceva macar? nimic , deci asa zisa asta razie e egal cu zero

daca vrei sloturi pe server du-te ma in orase fa curat si lasa-ne in pace omule

tu crezi in arena sau k7? nu crezi ca ti s-a urcat adminu ala la cap?

sunt curios in tarkan faci razii? sau in aida?

lot e harta muncita sa stii si tu asta si poate mai vii in vizita si cand o sa fie cs la hh (cand a fost sigur n-ai fost)

hai pa

ti-e frica sa postezi cu userul mare ? LASULEEEEEEEEEEEEE.

Si cand a fost castelul la HH a fost razie lot. Asa ca nu mai abera daca esti in necunostinta de cauza.

Posted

ti-e frica sa postezi cu userul mare ? LASULEEEEEEEEEEEEE.

Si cand a fost castelul la HH a fost razie lot. Asa ca nu mai abera daca esti in necunostinta de cauza.

Poate fi razie lot pt clikeru minune , dar daca nu au acel cliker dc sa le dea d.c :|

Posted

Raziile in lot vor continua. Razii se pot face pe orice harta a serverului.

9. Regula AFK

Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...