vrazvan Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ursu' iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef de f..ut . Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau, care pe unde. Ursul , furios la culme si cu o erectie infricosatoare, ajunsese sa rascoleasca tufisurile , unde da peste arici.Ariciu', ghinionist, abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica.Ursu' , intorcandu-l pe toate partile , "undeee-i pi..a ma?!?! Unde ai tu, ma, pi..a ?!"Dupa cateva momente de panica, ariciu', cu vocea gatuita de frica, zice "nenea.. io n-am pi..a.."Ursu', continuand sa-l rasuceasca febril : "Pe unde vorbesti ma?!?!"
vjmatrix Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 :rofl1: :rofl1: :rofl1: mai amuzant mi s-a parut reply`ul tau decat bancu :blink:
Desto Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Frumos Do it, do it . @ Bancul asta il stiu, dar intr-o varianta diferita :D . Ideea e ca am ras la fel de bine
Lancelot Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ursu' iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef de f..ut . Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau, care pe unde. Ursul , furios la culme si cu o erectie infricosatoare, ajunsese sa rascoleasca tufisurile , unde da peste arici. Ariciu', ghinionist, abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica. Ursu' , intorcandu-l pe toate partile , "undeee-i pi..a ma?!?! Unde ai tu, ma, pi..a ?!" Dupa cateva momente de panica, ariciu', cu vocea gatuita de frica, zice "nenea.. io n-am pi..a.." Ursu', continuand sa-l rasuceasca febril : "Pe unde vorbesti ma?!?!" warn up de la arici
mobydick Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Vă zic zic şi eu unul. Cică un american, un alb se duce la pieile rosii in rezervaţie să-şi caute de lucru.El cere să fie prezentat şefului. Şeful iese din grupul de indieni care-l înconjoară şi-i zice răspicat:„Tu pleaca! Nu este lucru!” Albul le zice că el vrea să fie vraciul tribului (aproape ca un şaman).Cu prima ocazie le poate demonstra puterea magiei pe care o deţine.Căpetenia tribului, neîncrezător, zice:„Nu magie!”„Crezi tu?”, zice albul. „Căţeaua ta acuş va vorbi.”„Caţea nu vorbeşte!” răspunde şeful, dar înainte de a-şi termina vorba, toţi care erau de faţă o aud pe căţeaua şefului vorbind:„Stăpânul mă iubeşte.El ma caută, mă hrăneşte, iar pe vreme rea mă înveleşte cu o pătură.”„Dacă mai puneţi la îndoială capacităţile mele de şaman, următorul care va vorbi va fi iapa şefului” „Iapă nu vobeşte!”, sare cu gura şeful încăpăţânat.Începe să vorbească şi iapa:„Sunt iapa preferată a şefului. Mă duce la cele mai bune păşunişi mă ţeseala atunci când blana mi se umple de gunoaie.”Străinul, văzând că mai sunt câţiva care nu cred în puterile sale zice:„Bine dar, dacă le fac pe oile şefului să vorbească, îmi daţi crezare? ”Atunci şeful tribului sare în sus:„Nu! Oile minte-e-e-e!”