Jump to content
Tybork

Victoria Beckham a fost aleasă "Cea mai extravagantă celebritate a lumii"

Recommended Posts

Posted

Victoria Beckham a primit titlul de "Cea mai extravagantă celebritate a lumii", surclasând-o pe Angelina Jolie, distincţia fiind acordată de un celebru producător de cosmetice, informează Female First.

Imagine IPB

Fosta Spice Girl, Victoria Beckham a câştigat competiţia în faţa starurilor Angelina Jolie şi Dannii Minogue, primind distincţia oferită de Max Factor.

Cântăreaţa devenită designer de modă s-a clasat în fruntea topului, în timp ce australianca Dannii Minogue a ocupat locul al doilea, iar vedeta din "Tomb Raider" - locul al treilea.

"Victoria Beckham «ţine» de câţiva ani paginile de modă ale revistelor cu un look rafinat şi bine ales, iar acum şi-a lansat propria linie vestimentară", a spus un purtător de cuvânt de la Max Factor.

Motivele pentru care artista a obţinut această recunoaştere oficială de fashion icon au fost câteva semnături inconfundabile în ţinuta acesteia, cum ar fi nelipsitul gloss de buze, croiala simplă şi elegantă a hainelor, tocurile înalte şi machiajul sofisticat.

Alte celebrităţi nominalizate pentru acest titlu au fost actriţa Keira Knightley, prezentatoarea TV Myleene Klass, prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, actriţele Cameron Diaz şi Megan Fox sau cântăreaţa britanică Leona Lewis.

Sursa: mediafax

Posted

De cativa ani ii urmaresc toate aparitiile si nu am vazut-o niciodata prin reviste de scandal sau imbracata mai prost (am zis "mai prost" pentru ca "prost" nu a fost imbracata niciodata). Intr-adevar este o vedeta extravaganta, daca ne luam dupa rochiile pe care le poarta la petreceri, gale, etc. :wub: (extravaganta de bun-gust) :)

Posted

De cativa ani ii urmaresc toate aparitiile si nu am vazut-o niciodata prin reviste de scandal sau imbracata mai prost (am zis "mai prost" pentru ca "prost" nu a fost imbracata niciodata). Intr-adevar este o vedeta extravaganta, daca ne luam dupa rochiile pe care le poarta la petreceri, gale, etc. :wub: (extravaganta de bun-gust) :)

Ai spus cam tot ce era de zis despre ea.Nu pot sa spun ca este cea mai "extravaganta" vedeta dar este sus de tot in top.

Guest spanky
Posted

S-au ales din mai multe , adica ca un fel de concurs si daca da , din cate?

nu iti era destul de clar ? citeste si tu stirea :)

Victoria Beckham a primit titlul de "Cea mai extravagantă celebritate a lumii", surclasând-o pe Angelina Jolie, distincţia fiind acordată de un celebru producător de cosmetice, informează Female First.

Fosta Spice Girl, Victoria Beckham a câştigat competiţia în faţa starurilor Angelina Jolie şi Dannii Minogue, primind distincţia oferită de Max Factor.

Cântăreaţa devenită designer de modă s-a clasat în fruntea topului, în timp ce australianca Dannii Minogue a ocupat locul al doilea, iar vedeta din "Tomb Raider" - locul al treilea.

Alte celebrităţi nominalizate pentru acest titlu au fost actriţa Keira Knightley, prezentatoarea TV Myleene Klass, prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, actriţele Cameron Diaz şi Megan Fox sau cântăreaţa britanică Leona Lewis.

Posted

Isi merita titlul.

//Chowder

Cred ca glumesti.. :|

eu cred ca tu si restu glumiti.

EXTRAVAG?NT, -Ă, extravaganți, -te, adj. (Adesea substantivat) Care caută cu orice preț să iasă din comun; excentric. ♦ Neobișnuit, ciudat, bizar. ? Din fr. extravagant.

E bizara tare victoria =))

daca te imbraci bine esti opusul cuvantului extravagant, pt ca toate vedetele se imbraca bine. pe cand lady gaga iese cu adevarat in evidenta.

Posted

eu cred ca tu si restu glumiti.

EXTRAVAG?NT, -Ă, extravaganți, -te, adj. (Adesea substantivat) Care caută cu orice preț să iasă din comun; excentric. ♦ Neobișnuit, ciudat, bizar. ? Din fr. extravagant.

E bizara tare victoria =))

daca te imbraci bine esti opusul cuvantului extravagant, pt ca toate vedetele se imbraca bine. pe cand lady gaga iese cu adevarat in evidenta.

Mie mi se pare ca Lady Gaga da in kitsch.

Sa zicem ca titlul nu a fost tradus chiar bine si ca Victoria merita locul I in acest clasament de... ce-o fi eleganta?, daca extravaganta nu merge, dupa cum spui tu (si spui bine), spauny. :D

Posted

tu nu prinzi ideea.... extravagant tocmai asta inseamna, ceva socant care sa atraga privirile tuturor. nu e vorba de nici o preferinta, faptul ca tu poate nu o agreezi pe lady gaga asta nu inseamna ca nu este cu mult mai extravaganta decat victoria.

si inca ceva extravaganta dupa mine, nu tine numai de tinuta vestimentara asa cum consideri u.

Guest relife
Posted

mi se pare mai extravaganta lady gaga sau pink , decat victoria

Posted

Victoria a castigat pentru excentritatea ei "eleganta" pe care o are.Lady Gaga ....este oribila , extravaganta fara stil , fara inteles , se vrea un MJ sau ceva de genu'....se vrea ceva da nu ii iese.Pe Lady Gaga imbracata intr-o rochie NORMALA de seara nu o baga nimeni in seama. B)

Posted

Cred ca glumesti... Chiar are un stil aparte Victoria,e bine ca e apreciata.

Isi merita titlul.

//Chowder

Cred ca glumesti.. :|

voi nu cred ca stiti ce inseamna extravagant, serios.

Posted

Acuma serios cine este Victoria Beckham? eu sitm de D.beckham, T_T no shit sherlock, nu cred ca este cea mai extravaganta, poate la vremea ei cand a inceput sa "cante" in spice girls...but now i don't think so. o votam pe Rihana Lady GaGa, gutza in costum de rocker etc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...