jarcuba Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nu inteleg ce va deranjeaza la perosanele care il folosec.In crywolf dak cnv are spot si folosete e treaba lui . avem si noi avantaje ca ii putem face preloare la spot cea ce e avantajos .fiecare cu avantajele lui!Care e problema unora?Este naspha atunci cand sunt in party si unu de e afk il foloseste. insa acela poate primi imedait un pk sau out din py..!vreau sa stiu si eu unde e problema sper ca nu inchideti topicul
Thew Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 NU ar trebui sa se dea ss,sau cel putin sa fie maxim 10zile ss..
jarcuba Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 NU ar trebui sa se dea ss,sau cel putin sa fie maxim 10zile ss..40 zile = te lasi de mu.. aiurea..............vine vara lumea nu o sa fie activa.. ce vreti sa goliti serveru?clikeru are si avantaje si dezavantaje asa ca...
Guest MNLX Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 40 zile = te lasi de mu.. aiurea..............vine vara lumea nu o sa fie activa.. ce vreti sa goliti serveru?clikeru are si avantaje si dezavantaje asa ca...de acoord cu tine...... daca tot vreti sa faceti sa pedepsiti nu dati 40 zile dai 5zile-10max..totusi nu stiu dc sa se dea ss pe clikeru pe care lau creat special pentru s2-s3-s4....daca era un progaram facut de cineva cum era cel de d/c de pe 97 sau tot felu de alte programe intelegeam dar e un cliker care e facut special pentru sezoanele noi...nush dc vreti sa impuneti la lumea sal foloseasca... va speriati cada foloseste clikeru nu va mai exita acelasi resurse... cum a fi ar sacadea iportanta jwl..poh..sing...la poh poti sa scazi sansa sa iasa... si sa fie mult mai greu de facut... jwl mereu o sa fie pe primu loc ca trebuie sa faci iteme +9..+13 ....si asa sunt unele iteme care manca 100 jwl...Eu tot nu inteleg ce aveti impotriva lui....
jarcuba Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 am auzit ca se pedepseste si autopick fara move...chiar dak sunt on?? astept raspuns de la un admin la faza asta
mau Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 chiar dak sunt on?? astept raspuns de la un admin la faza astanu se poate dovedi...nu te misti, dispar itemele de langa tine...
ija4ok Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Daca esti on nu am cum sa dovedesc (inca, gasesc eu o solutie) ca il folosesti.Ceea ce folositi voi este un program ajutator, stati afk si el fae il locul vostru toata treaba, raspunde la intrebari, aduna jwl, splintere si alte lucruri. Pentru programe ajutatoare trebuia sa primiti 99 din prima, strage jwl singur e ca si cum ai folosi autokill si mobii ar muri fara sa faci nimic.