Anian Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dupa o zii petrecuta in kalima 6 am strans aproape tot inventory`u plin de box of heaven , seara am lasat afk si a 2a zii m`am dus devias sa le arunc :) pana aici toate bune :))la al 2lea box aruncat imi cade un bless si ma trezesc inconjurat de vreo 6 insi ^^ (bine ca nu eram in pt cu ei ca mil luau :) ) apoi sau intors :Ddragi admini ... vreti sa stati la panda de macro-bot ? :)) fugiti dimineatza pe la 9 , 10 asa in devias oras sa vedeti ce se misca lumea pe loc pe acolo (bat pasu pe loc:) ) , ma refer la cei care mor prin icarus si kalime :))spor la "agatzat" :)
Aglaia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 si tu esti Sifon? :)Si daca e sifon, ce :)?Eu nu inteleg de ce sunteti atat de calici. Fara move to, doar cu "autospace" fac 2-3 inventare pe zi in kalima... daca nu puneti move to nu va simtiti bine? Iar apoi faceti gura cand va prinde desi stiati ca e interzis :).
[Creator] Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Acest topic nu isi are rostul ... echipa pe cat posibil incearca sa ii prinda si sa fie pedepsiti pe toti cei care folosesc asa ceva !