zakkky Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Un taximetrist constănţean şi-a omorât iubita, a pus cadavrul pe bancheta din spate şi s-a plimbat ore în şir cu maşina, până să se decidă ce va face cu victima.Givan Ismail (38 de ani) o cunoştea pe Mihaela Cristiana Tolea (30 de ani) de opt ani. Povestea lor de dragoste a început când ambii erau căsătoriţi. Între timp, femeia a divorţat şi a început să facă presiuni asupra amantului. Marţi dimineaţa, în jurul orei 2.00, Ismail s-a dus la Mangalia, unde locuia iubita sa.?Ne-am certat. Nu ştiu ce am făcut", a povestit bărbatul. Cearta s-a terminat rău. A înjunghiat-o de aproape 20 de ori, în spate, semn că femeia a vrut să fugă. Apoi a înghesuit cadavrul pe bancheta din spate a maşinii şi a plecat la Constanţa, unde s-a plimbat ore în şir.Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă. S-a spânzurat de un copac, dar frânghia s-a rupt. S-a aruncat apoi în lacul Siutghiol, dar s-a răzgândit şi a înotat până la mal. În final, a parcat maşina la ieşirea din oraş şi şi-a tăiat venele. L-a părăsit însă curajul şi a sunat un prieten. ?Vezi că am omorât-o pe aia", i-a spus amicului care a sunat imediat la 112. Ismail a fost arestat preventiv pentru omor calificat.Sursa
pizza200 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 lol,suicide fail,mah daca vrei sa te sinucizi macar fii sigur ca duci treaba pana la capat..fail
Lemonade Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Nu cred ca se pune problema de un psihopat/ucigas pericolus. Dupa cate ezitari a avut, cred ca mai degraba s-a enervat prea tare intr-un moment si a clacat. Apoi i-a parut rau, s-a simtit pierdut si nici nu a fost in stare sa se sinucida.
Shadow * ClimaCool Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Pai e un pericol public, nu te poti enerva in asa hal incat sa il omori pe celalalt, trebuie sa ai probleme psihice.
Th3gAm3_SM Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 venea fata, a alunecat si a picat in cutitu meu...... si sa mai intamplat de 19 oriiar despre sinucidere ce sa mai zic? #-o but
Erhard Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 cred ca acel om era dement #-o ... cum sa iti omori amanta si sa o mai duci si in public ? daca il mai oprea si politia si o vedea pe moarta in spate pe bancheta