Jump to content
Cristi-MG-

O pisica incearca sa isi resusciteze prietena lovita de masina (VIDEO)

Recommended Posts

Posted

ce de prosti domne :)) ) motanu ala nu vroia alceva decat sa yo traga la acea pisica.SUNTETI NISTE PROSTI FARA URMA DE CREIER SI GANDIRE LOGICA !! din acest motiv suntem prostii europei :)) handicapatilor:))

15 zile suspend

Ala nu era motan,era o pisica si era mama motanului mort.Pisica 3 culori= femela.Am acasa 9 pisici(6 pui) si mama lor (10 ani) are inca foarte mare grija de puii ei mai mari (6-8 ani).

" din acest motiv suntem prostii europei"-exact,din cauza ca exista retardati ca tine

Posted

Intr-adevar este induiosator sa vezi asa ceva. Insa lucuri ca astea se intampla mereu in lumea animalelor, doar ca nu sunt filmate. Toate necuvantatoarele sunt iubitoare si gata sa-si apere mereu puii sau familia. Nu cred ca pisica din video a realizat ca cealalta e moarta... de fapt nu cerd ca animalele realizeaza in general asta. Cred mai degraba ca incerca s-o miste, ca vedea ca nu mai face nimic.

Posted

Nu am vazut niciodata ceva asemanator,foarte trist clipul..si..probabil este prima data cand ma gandesc la aceste animale cu mila. :(

Posted

nu au inteligenta, doar noi avem, oamenii.

animalele is boti.

un bot e un program care urmareste anumite functii

acele functii raman asa cum sunt si nu se schimba

doar la oameni se schimba, si le putem modifica noi cum vrem, animalele nu pot face asa ceva, sunt boti cu un corp din carne si un procesor primitiv dar rapid.

treaba voastra ce credeti, nu ma intereseaza, si ms tybork de warn/ban, inca oleaca si iau permanent, eh -1 user pe forum, np si asa aveti destui incompetenti ;-).

Tybork esti un ratat, sper sa te futa cainii in cur, nu, sper sa te manance cainii vagabonzi de viu, nu... sper sa iti rupa cineva capu si sa il taie bucati si apoi sa il arunce la caini vagabonzi sa il manance sa vedem atunci ce zic oamenii de sentimentele cainilor, o sa vezi ca asa o sa manance creieru tau ca si cum ar fii carne fripta de porc, infectule ce esti.

Hai GG

ban 99

Cya

Posted

nu au inteligenta, doar noi avem, oamenii.

animalele is boti.

un bot e un program care urmareste anumite functii

acele functii raman asa cum sunt si nu se schimba

doar la oameni se schimba, si le putem modifica noi cum vrem, animalele nu pot face asa ceva, sunt boti cu un corp din carne si un procesor primitiv dar rapid.

treaba voastra ce credeti, nu ma intereseaza, si ms tybork de warn/ban, inca oleaca si iau permanent, eh -1 user pe forum, np si asa aveti destui incompetenti ;-).

Tybork esti un ratat, sper sa te futa cainii in cur, nu, sper sa te manance cainii vagabonzi de viu, nu... sper sa iti rupa cineva capu si sa il taie bucati si apoi sa il arunce la caini vagabonzi sa il manance sa vedem atunci ce zic oamenii de sentimentele cainilor, o sa vezi ca asa o sa manance creieru tau ca si cum ar fii carne fripta de porc, infectule ce esti.

Hai GG

ban 99

Cya

off:Esti un ratat!

on:Trist clipul, :( am si eu o pisica care arata la fel ca cea lovita :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...