Jump to content
Cristi-MG-

O pisica incearca sa isi resusciteze prietena lovita de masina (VIDEO)

Recommended Posts

Posted

Este, probabil, unul dintre cele mai triste clipuri pe care le-ati vazut vreodata. Si asta si pentru ca imaginile cu durerea si incercarile disperate ale unei pisici de a-si ajuta surata lovita de o masina sunt de-a dreptul rascolitoare. Animalul incearca sa trezeasca la viata o alta pisica si pare sa nici nu observe prezenta oamenilor care asistau la tristul tablou. Este, probabil, dovada ca durerea animalelor in fata mortii nu este cu nimic mai prejos decat cea a oamenilor...

Link : http://www.descopera.ro/dnews/6084766-o-pi...de-masina-video

-------------

Ce parere aveti ? ... Mie mi se pare de-a dreptul emotionant ... si mi-a creeat o stare ciudata :)

PS: sper ca am postat bine ...

Guest spanky
Posted

da, este destul de trist ....totusi mergea postat la discutii generale :)

credeam pana acum ca pisicile sunt doar niste profitoare,fiinte rele,tradatoare , reci etc. intelegeti ideea :lol: dar uite ca si ele sunt afectuase

Posted

da, este destul de trist ....totusi mergea postat la discutii generale :)

credeam pana acum ca pisicile sunt doar niste profitoare,fiinte rele,tradatoare , reci etc. intelegeti ideea :lol: dar uite ca si ele sunt afectuase

Asa si eu ,nu credeam ca sunt capabile de asa afectiune.Sad clip..

Guest SherkaN
Posted

Nu mi se pare in schimb mi se pare INCREDIBIL!

Posted

Tris...a fost dat la stiri acu vre-o saptamana,pisica a tot incercat sa-si ajute "prietena" pana au medicii veterinari,dar nici aia n-au putut face nimic...

"Prietenul"ei acum are un adapost si conditii atasandu-se de seful veterinar :)

True Love

Posted

miscator :|

oricum pisisca aia facea orice altceva inafara de a incerca sa o resusciteze pe victima. bine ca nu ati spus ca i-a facut respiratie gura la gura in momentul in care o linge.

Posted

miscator :|

oricum pisisca aia facea orice altceva inafara de a incerca sa o resusciteze pe victima. bine ca nu ati spus ca i-a facut respiratie gura la gura in momentul in care o linge.

afectiune,ai urmarit umpic o pisica mama si pisoii ei mici?ei,... vei obeserva ca:

1)mama pisica are grija de o pisica ranita,n-ai tu habar dar eu am vazut cate tratamente ii ofera :D

2)pe tine(stapanu sau cineva care-l cunoaste)te lasa sa pui mana pe pisoii ei dar orice animal nu(asa era sa ramana catelu meu fara un ochi :crazy: noroc ca doar a intepat-o)

3)mai binea ar muri mama decat sa moara pisoii

Posted

Este, probabil, unul dintre cele mai triste clipuri pe care le-ati vazut vreodata.

well not really. nu-mi plac pisicile. si nici nu mi se pare impresionant ca o fiinta prezinta semne de afectiune pentru o alta fiinta

urmăriţi tot filmuleţul, naivilor.

asa. am vazut cum o infige intr-o cusca pe aia moarta. si?

Posted

Mai mult de 65% din oameni, sunt indiferenti cu animalele...li se pare ca, daca ar ajuta un animal e un lucru deplasat...pacat...clipul este foarte trist...cum incearca pisica cea alba cu disperare sa-si ajute prietenul...dar...fara succes...of :-<...Nu stiu daca ati observat, dar si la caini, daca o faci pe mortul...se suie pe tine, te linge...latra, daca vede ca nu faci nimic...

Posted (edited)

Mai mult de 65% din oameni, sunt indiferenti cu animalele...li se pare ca, daca ar ajuta un animal e un lucru deplasat...pacat...clipul este foarte trist...cum incearca pisica cea alba cu disperare sa-si ajute prietenul...dar...fara succes...of :-<...Nu stiu daca ati observat, dar si la caini, daca o faci pe mortul...se suie pe tine, te linge...latra, daca vede ca nu faci nimic...

pentru ca aia 35% is prea prosti

mai, e doar o pisica.

o pisica nu gandeste nu are asa ceva... doar oamenii pot gandii.

daca voi credeti ca pisicile is destepte sau asa ceva sunteti prosti rau de tot :))

Bine ca toti cei care nu sunt de acord cu tine sunt prosti :)

Dpa 3 zile

Edited by Tybork
Posted

eu am pisica de 5 ani mosule, si iti zic eu ca e foarte desteapta, de multe ori intelege cand ii zici ceva , si stie si ce sa faca cand tu ca om faci ceva anume.

animalele sunt inteligente.

mai uita-te si tu pe national geographic din cand in cand si ai sa vezi cum trateaza un animal alt semen, cand este ranit sau bolnav. ;)

sau ce fac puii cand mama lor moare , si tot asa !

Posted (edited)

eu cred ca ala era motan si incerca sa faca niste pisoiasi ,dar vedea ca nu se trezeste pisica:))foarte trist pentru el

ce prost esti! #-o

M-am uitat la clip si e destul de trist, nu ma asteptam la asa ceva din partea unui animal :)

Warn Up!

Edited by Tybork
Guest MaGic_MaStEr
Posted

Saraca :(, sunt destepte si pisicile :),emotionant filmuletu'...

Posted

Saraca pisica :(. Mi-e mila de ea, nu-mi place cand vad animale suferind (exceptand javrele agresive), si e pacat ca veterinarii n-au putut face nimic :|.

Posted

mai, e doar o pisica.

daca voi credeti ca pisicile is destepte sau asa ceva sunteti prosti rau de tot :))

cu riscul de a primi warn iti zic "chiar esti prost!" ai mai facut niste posturi inutile ca si asta , in topicul cu baiatul care a mutilat cainele...si animalele au o inteligenta cat de limitata ar fi dar o au!

Posted

# e realmente induiosator.. :) cum sa faca un animal asa ceva ?

# eu am ramas miscat.. :) fac animalele ce nu fac uneori oamenii..sa se bage pentru a salva un apropiat.

Posted

mai, e doar o pisica.

Esti prea retard sa intelegi ca si animalele gandesc si au sentimente.Este prea mult pentru tine sa crezi ca nu esti cel mai destept de pe pamant.

In cazul de fata o prefer o pisica decat un imbecil dasta' mic ca tine :>

Posted

mai, e doar o pisica.

Iara ai aparut tu ma "animal hater" ? Gtfo cred ca si o pisica e mai desteapta ca tine 8-|

Wait.. chiar e

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...