jarcuba Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Se observa bine pe server ca sa cam plictisit lumea de joc..........am vazut aseara de ex spoturile posion erau goale iar alea mutant era cate un membru si asta la ora 12 1..Jocul Mu a evoluat prea mult ... sezonu 3 4 5... cu mai multe lucruri lumea intra pe alte sezoane mult mai noi aici se va face un pas inainte pentru a pastra linkul up ?astept raspunsmultumesc
Aglaia Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Din experienta mea pe alte servere season 4/5, sunt extrem de buguite. Nu am vazut server sa nu fie cu bug-uri. Necesita foarte multa implicare configurarea unui astfel de server, probabil de asta se feresc.
capcana de soareci Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Se observa bine pe server ca sa cam plictisit lumea de joc..........am vazut aseara de ex spoturile posion erau goale iar alea mutant era cate un membru si asta la ora 12 1..Jocul Mu a evoluat prea mult ... sezonu 3 4 5... cu mai multe lucruri lumea intra pe alte sezoane mult mai noi aici se va face un pas inainte pentru a pastra linkul up ?astept raspunsmultumescde 1 mai vrei cam multePS:spoturi poison libere?Cand vezi fire atunci sa ne anunti :-j
ija4ok Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 De ce cu sugestii din astea vin doar cei cu 1-2-3 rr :))? Vine vara si mereu in aceasta perioada este mai lejer. Daca era liber spotul inseamna ca sunt prea multe :))Mai avem destul timp pana trecem la alta versiune, acum incepe distractia pe linkmania.