Dani Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Acum 5 ani s-a inaugurat primul restaurant subacvatic, in cadrul hotelului Conrad Rangali Island Maldives, din Insulele Maldive din Oceanul Indian. Pur si simplu superb daca va uitati la poze. Si ca totul sa fie perfect, proprietarii au decis ca pentru aniversarea de 5 ani sa organizeze ceva special, si anume ca de acum incolo veti putea si adormi in timp ce admirati privelistea. Alte poze
Random Hero Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 eu personal nu as dormi :)De ce nu? E o priveliste unica ce nu se compara cu niciun tapet si cu nimic altceva. Imaginile sunt superbe. Sunt multe lucruri de facut/ de vizitat, doar bani sa ai.
Alecswtzu Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Eu as dormi, peisajul este superb, iti dai seama ca este sigur nu e ca si cum s-ar prabusii peste tine.
al3xandru Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 normal ca e sigur si da peisajul e superb tocmai de aceea nu as dormi :D ce ar mai fi sa bage si un tv si pc cu net acolo? parca si vad cativa, da frumos peste.unde e pc?
Erhard Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 superb ! acolo sa mergi sa vizitezi , mai ceva ca la paris e o priveliste unica , nu toti vor putea vedea asa ceva!
Adi Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Eu n-as putea dormi intr-un astfel de loc, probabil datorita faptului ca nu m-as simti in siguranta
BeautifulMind Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Eu cred ca n-as putea adormi din cauza 'peisajului'.
Mackensen Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Cred ca as avea cel mai linistit somn...cred ca este foarte relaxant...
spauny Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 superb... cred ca nu as putea sa dorm pentru ca m-as uita la toate vietatile alea marine :)
MariuS™ Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Nu as putea adormi datorita faptului ca nu m-as simti in siguranta. Am eu frica asta de apa .
Guest spanky Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Eu n-as putea dormi intr-un astfel de loc, probabil datorita faptului ca nu m-as simti in sigurantaiti zic eu ca e sigur cu sticla aia asa groasa :) super misto provelistea aia, daca as avea si eu bani de d'astea ....
LoVeStaR Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Eu nu as dormi acolo,Cum ar fi sa stai tu linistit asa in pat si sa iti treaca un rechin asa pe la cap,sau cand dormi
Denzel_Lsd Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Chiar nu as dormi din cauza peisajului , jur ca as sta intins pe spate cu ochii deschisi si as uita orice sentiment de frica....superb :rolleyes:
Wise Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 peisajul ca peisajul, dar nici eu nu as dormi acolo, e cam stresant
Guest MaGic_MaStEr Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Sincer,prea tare :D,si peisaju' si tot :),un VIS . @: Cred ca as putea sa dorm :D.
Guest Dunk[sm] Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nu as putea dormi aici, cred ca as sta numai cu frica sa nu treaca vreun rechin pe langa mine.
Lemonade Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ' date='May 3 2010, 12:14' post='5041709']Nu as putea dormi aici, cred ca as sta numai cu frica sa nu treaca vreun rechin pe langa mine. Haha Esti inconjurat de pereti de sticla, nu are cum sa ajunga la tine. on: Interesant proiect, dar cred ca o noapte acolo costa enorm.
- The Doctor - Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Haha Esti inconjurat de pereti de sticla, nu are cum sa ajunga la tine. on: Interesant proiect, dar cred ca o noapte acolo costa enorm. Si nu are rost sa dai atatia bani daca tot dormi Macar stai treaz si admiri imprejurimile... :D
Parazitu' Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 eu unul nu m-as simti in siguranta..insa peisajul e realmente superb.. :)