Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Boddom

am zis ca ma abtin da nu pot sa tac

Recommended Posts

Posted

Defapt nici nu ar trebui sa fie un event, ar trebui sa faceti acest lucru din proprie initiativa atat pentru binele serverului, cat si pentru binele vostru. Sunt sigur ca nimanui nu-i convine sa stea cu ochii in calculator ore in sir sa adune zen/jwls/items, ca sa vina un "smecheras" cu un clicker (mai bine zis bot) si sa stea afk, adunand iteme.

Chiar nu inteleg de ce faceti atata tam-tam pe tema asta, la o adica dati cu parul in admini, cand defapt ar trebui sa dati in jucatorii care se folosesc de asa ceva.

O mica propunere pentru staff, ar trebui sa dati direct permanent pentru asa ceva, altfel nu se invata minte.

bat gura degeaba vad ca:))...................UN ADMIN GM SAU MOD NU INCURAJEAZA NICIDECUM VANATOAREA #-o :readthis:

Si da propunere buna pt staff:)

P.S ca se mai vaneaza player intre player am mai zis asta asa e si asa va ramane de aia este moderatorul X sa ia decizia finala Spre Binele Serverului si da ,nimanui nui convine sa stea la party si cand pica un jwl sa vina botu si "hat ca lam luat" si nu da nimeni cu parul in ei eu chiar le respect munca pt ca stiu ce sacrificii atrage asupra lor dar pur si simplu asa ceva nu se face

Posted

Eu nu inteleg tragedia. De ce condamnati gm-ul ca a facut asta in loc sa condamnati pe cel care a ciripit? Chiar n-are nici o treaba gm-ul aici. PM-urile primite pana acum de moderatori de la ciripitori nu au nimic :))? Ete, sfarc, ce sa zic... va deranjeaza. Alte lucruri sunt deranjante la gm`s dar ma abtin, am promis ca pe user-ul asta sunt cuminte (deocamdata :-? ).

Cat despre auto-party, ce treaba are? Vezi-ti de treaba, Saw :). Singurul lucru care il interzice regulamentul in mod strict este miscarea coordonatelor facand xp in timp ce esti afk. Buba e ca si colectarea se pedepseste, pe jumatate incorecta treaba dar sa zicem... are niscai bube pe acolo :).

Sunt sigura ca daca se dadea un item mai bun ca recompensa si voi ciripeati mai ceva ca un tril de pasari, decat toate ;).

Posted

da...nu-i mai banati ca le raniti sentimentele

trezeste-te ba

inainte de toate vb frumos momentan ne respectam deci fara ba si chestii din acestea,,,

Eu nu inteleg tragedia. De ce condamnati gm-ul ca a facut asta in loc sa condamnati pe cel care a ciripit? Chiar n-are nici o treaba gm-ul aici. PM-urile primite pana acum de moderatori de la ciripitori nu au nimic 21.gif? Ete, sfarc, ce sa zic... va deranjeaza. Alte lucruri sunt deranjante la gm`s dar ma abtin, am promis ca pe user-ul asta sunt cuminte (deocamdata 39.gif ).

Cat despre auto-party, ce treaba are? Vezi-ti de treaba, Saw smile.gif. Singurul lucru care il interzice regulamentul in mod strict este miscarea coordonatelor facand xp in timp ce esti afk. Buba e ca si colectarea se pedepseste, pe jumatate incorecta treaba dar sa zicem... are niscai bube pe acolo

si u crezi ca fara sa faca gm-ul acest event nu se ciripea..se ciripea stai chill...doar ca el a facut mai interesant acest lucru...

iar in legatura cu auto party...ce zici daca u lasi cu auto party iar eu vin ca dl si-ti dau summon la altul in tarkan pe spot cat timp esti afk,ptr ca eu nu pot primi suspend ca tu ti bot cu auto party..u mi-ai dat pt iar regula sa nu dau summon nu exista :)

iti place?asa ca fapt divers...jocul e facut sa se joace on..sau cat mai mult on sa stam on..defapt sv nu jocul..

si sincer cel mai bine ar fi sa interzica total elite pe link...

daca in printul tau arata ca folosesti elite..sa primesti suspend si sa nu ti se ia in considerare plangerea

Posted

Daca se interzice, asta nu inseamna ca nu se va mai folosi. Deci serverul tot in starea aia va fi. :P Nu se va imbunatatii situatia serverului daca se mai adauga o regula, ba din contra, devine mai complicat pentru playeri cat si pentru admini. Dar na, linkmania a fost dintodeauna un server complicat, deci tot ce se poate. Nu poti sa iei fiecare player in parte si sa faci pact cu el sa nu (mai) foloseasca astfel de clickere. Numai daca jocul nu era free, era alta treaba, nu toti si-ar fi permis sa-l joace, daramite sa foloseasca "mijloace necurate".

Posted

ideee e buna. modul de abordare e gresit.

ca sa fiu plastic o sa dau un exemplu: daca mami iti spune fiule nu ai voie sa bei sa fumezi etc! Tu ce faci iesi din casa cauti primu bar ceri un pachet de tigari si o bere. De ce ? well fiindca inginerul care a conceput oameni n-a reusit sa rezolve bugul acesta. duala: daca iti spune fiule nu e bine sa bei sa fumezi etc! Aici depinde de fiecare ce face :)

Posted

inainte de toate vb frumos momentan ne respectam deci fara ba si chestii din acestea,,,

si u crezi ca fara sa faca gm-ul acest event nu se ciripea..se ciripea stai chill...doar ca el a facut mai interesant acest lucru...

iar in legatura cu auto party...ce zici daca u lasi cu auto party iar eu vin ca dl si-ti dau summon la altul in tarkan pe spot cat timp esti afk,ptr ca eu nu pot primi suspend ca tu ti bot cu auto party..u mi-ai dat pt iar regula sa nu dau summon nu exista :)

iti place?asa ca fapt divers...jocul e facut sa se joace on..sau cat mai mult on sa stam on..defapt sv nu jocul..

si sincer cel mai bine ar fi sa interzica total elite pe link...

daca in printul tau arata ca folosesti elite..sa primesti suspend si sa nu ti se ia in considerare plangerea

Ce vorbesti, Frantz? Iar mancam scovergi?

Asa cum scrie si s-a scris de atatea ori: lasi afk pe propria raspundere. Sa stai tu cu scobitoarea in mouse, ma. Sau cu scrumiera pe click. Nu au de ce sa interzica Elite Gui. Pur si simplu nu folosesti autopick cu move to. Ce mare branza? Sau aveti nevoie de schema sa intelegeti?

Posted

Sper sa nu imi iau suspend pe baza CA NU IS DE ACORD CU EVENTUL din cate stiu eu nu incalc nici o regula scrisa sau nescrisa

Ma refer la eventul Syfon.

Nush cati sunteti de acord cu asa ceva eu personal nu sunt de acord si in + inteleg si amandoua tabere Admins si Server

Pe deoparte admins incearca sa scape serverul de acest clicker care intradevar e iritant si le dau dreptate dar nu prin metodele astea.Nam crezut ca am sa vad ziua in care un Gm face un event de vanatoare , pe vechile baze de date Gm erau pusi sa indrume serveru spre bine nu sai vaneze in asa hal si auzi castig un nenorocit de bok + 5.Parerea mea este ca un Gm tre sa inteleaga playerul si cu bune si cu rele si dupaia sa ia o decizie chit ca uneori acea decizie duce la suspend.Dar parerea mea e ca nu poti fi gm daca nu cunsoti persoanele care le indrumi , + ca un event consta in distractie si relaxare nu "ma pun sa caut fraieru cu clicker" sami iau boku :)).

Am tot respectul pt admini si stiu munca care o fac si mai ales sacrificile care le iau asupra lor pt a petrece timpul cu voi dar asa ceva chiar mi sa parut peste masura.

Serverul pe de alta parte e tot ca inainte aproximativ adik , nu exista padure fara uscaturi , dar......unele uscaturi mai pot inflorii daca intelegeti expresia trebe doar indrumati , intradevar exista si unele cazuri care nu mai au scapare dar atat timp cat fiecare trage pt el nu se poate schimba nimic , jocul e joc si dal naibi prieteni din acest joc au valoare mult mai mare si daca pe ei ii pierdeti jocul asta nu mai are nici o valuare.Nu reseturile conteaza si setul cel mai tare ci timpul care il petreci cu prietenul de langa tine cautandutil :) cel putin asa cred eu. In orice caz eu nu as vana pe nimeni pt un amarat de bok + 5 care daca vreau mil procur singur la urmatoarea invazie fara nici un stres si mai ales fara DUSMANI.

Is curios daca imi iau suspend pe acest cont pt acest post desi nu am incalcat nici o regula :) Miam exprimat doar parerea persoanala.

Respect Adminii dar respect serverul mai mult ca ei pt ca fara acest server nici Adminii nu ar fi .

Succes la lvl

e valabil acel event? :))

eu am crezut ca e gluma

sa vezi cate bok-uri castig :-j :))

Posted

vezi ca deja devi iritant sau te simti atacat?se vede ca nai mai mult de 18 ani asa ca aiNuiNimicColaFantaSpriteMedium baga si un Pepsy light si mai calmeazate ca nui de cearta aici pur si simplu demonstrezi ca nu esti instare sa porti o conversatie normala.

Asta imi este raspunsu nu am sati mai raspund la nimic pt ca nu ma cobor la nivelul tau.Urmatorul post cel dai si se leaga de mine vb cu pereti :)

Posted

vezi ca deja devi iritant sau te simti atacat?se vede ca nai mai mult de 18 ani asa ca aiNuiNimicColaFantaSpriteMedium baga si un Pepsy light si mai calmeazate ca nui de cearta aici pur si simplu demonstrezi ca nu esti instare sa porti o conversatie normala.

Asta imi este raspunsu nu am sati mai raspund la nimic pt ca nu ma cobor la nivelul tau.Urmatorul post cel dai si se leaga de mine vb cu pereti :)

Cand vezi ca cineva care tot vorbeste ca si cum ar avea habar da un raspuns de dorul lelii, normal ca-l taxezi. La randu-mi am fost taxata.

"Iritant"? "Atacat"? Tu vii acum dupa nu stiu cat timp neavand habar de ce a fost pe db-ul asta si spui ca nu am voie sa port discutii contradictorii? Iti garantez ca "iritarea" mea este "fondata". Asa ca, las-o, ca nu-ti merge :).

LE: joc de la inceputul db-ului, lucru ce "imi confera dreptul" mai mult decat tine in privinta cazurilor de pe db-ul asta.

Posted

Ce vorbesti, Frantz? Iar mancam scovergi?

Asa cum scrie si s-a scris de atatea ori: lasi afk pe propria raspundere. Sa stai tu cu scobitoarea in mouse, ma. Sau cu scrumiera pe click. Nu au de ce sa interzica Elite Gui. Pur si simplu nu folosesti autopick cu move to. Ce mare branza? Sau aveti nevoie de schema sa intelegeti?

invata sa vorbesti...treci nitel pe la gradinita,scoala,..inca nu ne tragem de sirete

afara de elite iti dau inca 10 clickere nu am spus sa se interzica clickerul in general ci elite in special...nu citi printre randuri

Cand vezi ca cineva care tot vorbeste ca si cum ar avea habar da un raspuns de dorul lelii, normal ca-l taxezi. La randu-mi am fost taxata.

"Iritant"? "Atacat"? Tu vii acum dupa nu stiu cat timp neavand habar de ce a fost pe db-ul asta si spui ca nu am voie sa port discutii contradictorii? Iti garantez ca "iritarea" mea este "fondata". Asa ca, las-o, ca nu-ti merge smile.gif.

LE: joc de la inceputul db-ului, lucru ce "imi confera dreptul" mai mult decat tine in privinta cazurilor de pe db-ul asta.

iti traiesti bine viata in acest joc?

te simti un semi-zeu?

fiecare jucator zeule are voie sa poarte discutii contradictorii

dar fie care jucator trebuie sa foloseasca un anumit limbaj,un limbaj civilizat

ptr ca nu vb cu oile tale de pe camp.si nici nu am vb cu tine ca si cum as vb cu o capra..

da-ti 2 palme trezeste-te invata sa vb si pe urma vi sa purtam discutii contradictorii

de acum vb singur,oricum esti obisnuit

Posted

ne-am cacat toti pe noi pana acum ca vrem sa scapam de vanatori, dar ia uite: :D event premiat chiar, pentru a vana charuri care incalca regulamentul

un server de vanatori :)

Posted

Observ ca s-a creat mare tam-tam cu acest event dar insfarsit dau de un topic in care pot discuta matur despre decizia mea.

Eventul e o idee proprie ce as dori sa o fac zilnic, nu e nevoie sa sariti in capul colegilor mei deoarece ei nu au nici o legatura, asta asa ca sa opresc de pe acum aratarea cu degetul.

Dupa cum multe lume stie si cativa din voi au mentionat mai sus treaba deja se impute rau de tot, nu apuci sa stai la un party fara sa fie 1 jucator afk cu acest cliker setat pe optiunile de "gather drop with move", asa ca de ce sa nu le fac viata amara? Nu ma asteptam sa va placa eventul, nici nu era asta scopul, dar motivul e clar si ca sa ma fac si mai clar am sa scriu regulile in acest topic.

"sifon event"

Orice jucator care imi trimite un pm pe forum sau/si in joc cand sunt on cu numele unui caracter ce foloseste acest cliker sa adune jewel/iteme/zen miscandu-se si e afk si se adevereste a fi intradevar asa primeste 1 BoK+5 din partea mea.

"Sifonarii" vor ramane in anonimat, ca poate o sa mai am nevoie de serviciile lor pe viitor. Eu unu am sa incerc sa intru aproape zilnic si sa anunt acest event pe server.

Considerati asta ca va mari si mai mult vanatoarea pe server a jucatorilor? Da, intradevar, imi va da mie placerea personala de a pune un "bounty" pe capul celor ce folosesc acest bot abuziv si automat ei si numai ei vor fi cei vanati. Ca doar cum s-a mentionat mai sus, cei ce nu abuzeaza de el nu au motiv sa se ingrijoreze nu?

pai cum sa nu se creeze mare tamtam cu eventu asta? sunteti niste mironositze care arunca in stanga si in dreapta cu suspenduri de 40-50-99 de zile pentru tentativele de vanatoare are playerilor; dar culmea!! acum voi sunteti cei care "platiti" jucatorii pentru a se vana intre ei. PENAL si JENANT in acelasi timp :)

voi nu stiti alte metode de a "remedia" problemele care le are serverul in momentul de fata decat prin suspend. in loc sa va puneti mintea la contributie, sa-l ajutati pe vdragosh sa gaseasca noi solutii antihack, antiafk, antimortiiluideserver, voi stati si faceti pe GM-ul luptator al dreptatii si al binelui si aruncati cu suspenduri in toate partile durand-u-va nici in fund de playeri, de munca lor, de timpul lor pierdut online/afk si de serverul in sine.

in loc sa evitati cat mai mult posibil sa "ardeti" jucatorii, voi gasiti o placere in a le da cat mai multe suspenduri.

voi o razie nu puteti sa o faceti doar de dragul de a face razie? doar pentru ca asta este datoria unui GM sa faca? doar pentru a "ingriji" serverul si a-l elibera de afk-isti? chiar este necesar sa se dea suspend pentru orice rahat care nu-l considerati voi "ortodox"?

am vorbit la plural doar ca sa nu se simta rudy atacat de mine. insa mesajul este doar pentru el, ca eventul lui extraordinar de inedit m-a deranjat. daca vrea sa inteleaga mesajul meu si alti moderatori/GM, foarte bine. daca nu, si mai bine.

hai :tiphat:

Posted

invata sa vorbesti...treci nitel pe la gradinita,scoala,..inca nu ne tragem de sirete

afara de elite iti dau inca 10 clickere nu am spus sa se interzica clickerul in general ci elite in special...nu citi printre randuri

iti traiesti bine viata in acest joc?

te simti un semi-zeu?

fiecare jucator zeule are voie sa poarte discutii contradictorii

dar fie care jucator trebuie sa foloseasca un anumit limbaj,un limbaj civilizat

ptr ca nu vb cu oile tale de pe camp.si nici nu am vb cu tine ca si cum as vb cu o capra..

da-ti 2 palme trezeste-te invata sa vb si pe urma vi sa purtam discutii contradictorii

de acum vb singur,oricum esti obisnuit

Ce limbaj, bai nene? Vad ca o iei la fel ca Worf, de parca v-as fi zis ceva de mame.

Daca interzici Elite e acelasi lucru ca si cum le-ai interzice pe toate. Ce e greu de inteles? I-am zis si lui Worf pe pm, referitor la intrebarea lui "intrebarea e cine foloseste ce trebe si cine nu":

nu ai cum sa iti dai seama decat prin razii ca si la afk. Poti spune din ghicite cine e afk? Nu. Nu vad pe nimeni sa introduca vreo pedeapsa capitala pentru afk, sa se dea 99 ca sa simplifice treaba adminilor.

Si, pentru bibilica ta, deamon: vorbesc cui trebuie in modul cum trebuie. Sper ca asta te-a lamurit. Sau ti-ai uitat escapadele pe la sugestii si informatii de "wiseman"? Taci si inghite.

Daca nu zicea Worf ca e "limbaj jignitor" te uitai si acum ca Joiana (ca tot ai pomenit de animale, de oi si capre, alea alea). Aaa, da, si replica cu "vorbit singur" :)). Pe la sugestii taca-taca-taca de nu mai poti si acum o dai in abureli. Caractere de mironosita si de pispirel le miros de la o posta. You`re one of...

Posted

pai cum sa nu se creeze mare tamtam cu eventu asta? sunteti niste mironositze care arunca in stanga si in dreapta cu suspenduri de 40-50-99 de zile pentru tentativele de vanatoare are playerilor; dar culmea!! acum voi sunteti cei care "platiti" jucatorii pentru a se vana intre ei. PENAL si JENANT in acelasi timp :)

voi nu stiti alte metode de a "remedia" problemele care le are serverul in momentul de fata decat prin suspend. in loc sa va puneti mintea la contributie, sa-l ajutati pe vdragosh sa gaseasca noi solutii antihack, antiafk, antimortiiluideserver, voi stati si faceti pe GM-ul luptator al dreptatii si al binelui si aruncati cu suspenduri in toate partile durand-u-va nici in fund de playeri, de munca lor, de timpul lor pierdut online/afk si de serverul in sine.

in loc sa evitati cat mai mult posibil sa "ardeti" jucatorii, voi gasiti o placere in a le da cat mai multe suspenduri.

voi o razie nu puteti sa o faceti doar de dragul de a face razie? doar pentru ca asta este datoria unui GM sa faca? doar pentru a "ingriji" serverul si a-l elibera de afk-isti? chiar este necesar sa se dea suspend pentru orice rahat care nu-l considerati voi "ortodox"?

am vorbit la plural doar ca sa nu se simta rudy atacat de mine. insa mesajul este doar pentru el, ca eventul lui extraordinar de inedit m-a deranjat. daca vrea sa inteleaga mesajul meu si alti moderatori/GM, foarte bine. daca nu, si mai bine.

mei pana la urma vanatoarea exista de cand e sv..intr-un fel sau altul..

da intradevar nu este cea mai ortodoxa metoda..nici cea mai eficienta..dar este cea mai simpla si indemana

nu ei trebuie sa evite sa te "arda"pe tine, pe noi...ci noi trebuie sa evitam sa le acordam ocazia...

da prin introducerea unor noi reguli..ingreuneaza munk lor, si jocul nostru..dar cum am spus sunt cele mai simple metode iar in lipsa de altceva...ar trebui acceptate si acestea...iar daca noi le-am respecta..le-am usura lor munk si noua jocul...

hackuri apar zilnic,sau lunar iar daca ei ar face ceva impotriva a x nr de hackuri..cum sunt pe alte sv..daca folosesti x program ti se baneaza charul automat...ar aparea altele intr-un timp scurt care ar evita programul...si tot asa..

Posted

Bine zis , nu credeam ca o sa'i dau la boom dreptate, eu nu mai joc , ma uit cand am timp cate putin pe forum , boom spune un adevar care nu prea se vede , in loc sa fie serveru mai populat se ajunge la vanatoare des , nu era destula inainte si cearta intre cele 2 aliantze si restu , nu era destul ? Din proprie experienta zic putetzi sa'mi dati ss si GM care au caractere in joc fac niste gesturi infecte cu caracterele lor un exemplu pe care fiecare player fie ca are 12 fie ca are 40 il ia usor usor , Hai sa vanam si GM care fac "prostioare" in joc , nu dau exemplu stitzi si voi care sunt , nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma intelegetzi inainte de a pune vanatoare intre playerii simplii dragosh sau cine ar putea ar trebuii sa puna vanatoare intre stafu de gm . Nu sunt nici eu de acord cu unu care foloseste hackul,programul,clickerul cum se numeste , dar nu e inca o problema minora pentru care se face tam tam foarte foarte mare si inca o data ii mai dau dreptate la boom mai bine ati ajuta la gasirea unei metode de a stopa chestia asta , daca tot sunteti gm , nu fac referire la toti gm unii sunt foarte clari si foarte corecti dar unii erau dar de cand e s2 castelu e nenorocire si o mancarime intre toata lumea ...

P.sRudy nu fac referire la tine deloc tot respectu pt tine , dar ganditziva la problemele mai grave ce le are serveru nu la un copil de 12 ani ce o invatat sa se descurce cu un anumit program .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...