Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest PixieDust

Nelamurire

Recommended Posts

Guest PixieDust
Posted

O intrebare la care se pare ca nimeni nu stie sa raspunda: se pedepseste PK in timpul eventului Nightmare?

Stiu ca in regulament nu se specifica lucrul asta si PK-ul se pedepseste doar la golden sau pentru spot, dar mi se pare putin nedrept sa omori toti playerii care participa la event pentru a fi sigur ca-l castigi tu. Chestia asta nu intra in categoria "nesimtire"?

:kar:

Posted

O intrebare la care se pare ca nimeni nu stie sa raspunda: se pedepseste PK in timpul eventului Nightmare?

Stiu ca in regulament nu se specifica lucrul asta si PK-ul se pedepseste doar la golden sau pentru spot, dar mi se pare putin nedrept sa omori toti playerii care participa la event pentru a fi sigur ca-l castigi tu. Chestia asta nu intra in categoria "nesimtire"?

asa ar fi normal.. altfel ne trezim doar cu bk full la balgas si la maya..

Posted

din cate stiu pk-urile la event nu se pedepsesc

cum este si balgas asa este si kuantur event deci pk-ul ar trebui permis..

este un event pe un servar pvp

cel mai bun sa castige...iar scopul scuza mijloacele..

Posted

din cate stiu pk-urile la event nu se pedepsesc

cum este si balgas asa este si kuantur event deci pk-ul ar trebui permis..

este un event pe un servar pvp

cel mai bun sa castige...iar scopul scuza mijloacele..

si daca le pushca vena la elfe si nu mai merg la balgas ce ne facem? :) ne facem toti caractere secundare elfitze ca sa putem face balgasu' :))

Posted

si daca le pushca vena la elfe si nu mai merg la balgas ce ne facem? :) ne facem toti caractere secundare elfitze ca sa putem face balgasu' :))

dap :)) :))

Posted

fiecare guilda / alianta are elfitzele ei..asa ca daca guilda x sau alianta y vrea sa faca balgas se vor duce cu elfe direct...

si in plus balgasul este un event care ajuta toti jucatorii prin cresterea exp=ului si a ratei la goblin..asa ca este in interesul tuturor sa fie facut..

daca nu orice jucator are pretul lui...

Posted

Am patit-o si eu la ambele event-uri, sa se faca pk pe mine. Nu mi se pare corect, si nu am chiar o elfa de 0 rr...

In legatura cu balgassul rar mai vezi cate o elfa noua pe acolo, maxim 5 caractere merg, aceleasi de fiecare data. La status exista 700 de elfe care ar putea sta pe altar, dar probabil sunt ocupate.

Nu sunt de acord cu pk-ul la eventuri, deoarece pe mine personal acest lucru ma convinge sa nu mai merg. De ce sa merg cand stiu ca vine cate un caracter mare care omoara tot ca sa aiba el castig de cauza?!

Posted

Nu se pedepseste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...